bence sevgilimiz çünkü kıza o yüzü erkek vermiştir kıza o cesareti vermiştir
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Karşısındakine öyle bir izlenim vermişki o da doğal olarak sorma gereği duymuş
Kız gidip soruyor bana karşı hissin var mi bu da diyor hayatımda biri var kız diyor niye sürekli bakışıyorduk o zaman oda demiş oyle bakiyordum yani
Çok ilginç şimdi Bn kzın yerinde olsam ne tamam bakıyorsan o zaman derdim
Ne derdiniz anlamadım
Ne bok varda bakıyorsun derdim
Öyle bakıyormuş yanlış hissettirmişsem özür dilerim dedi sabah baktım yine bakıyor tebessümler ediyor gülümsüyor özellikle 🤣
Oooyyy ooooyyy oooyyy senin alnın kaşınıyor mu hafiften 😃
Neden
Boynuzlar çıkar diye tahmin ediyorum ama umarım yanılırım
Niye öyle bakıyormuş yani yalan mı söylüyor
Tabikide yalan söylüyor ya bu kadar saf olmayın arkadaş ya sonra gerçek yüzünü görünce bütün erkekler aynı diyip beni de zan altında bırakıyorsunuz
Kıza özür dilerim diyor sonra kıza yine bakıp tebessüm ediyor normal mi ya sizce kız pat diye sordu diye bu beklemiyormuydu sormasını
Biraz safa yat bekle bilmiyormuş gibi davran hiç belli etme bklm nolcak
Aldatıyor mu dersiniz
Tam olarak şu an öyle bişiy olmasa da her an olabilir diye hissediyorum bu biraz da kızın vereceği tepkiye bağlı tabi
Kız ne gibi tepki verecek ki
Kız onu red ederse, kişi, zaten benim öyle bi niyetim yoktu sen bakışlarımı yanlış anladın diyip aradan sıyrılır. Olumlu karşılarsa eğer, o zaman sana güle güle diycek
Öyle kolay mı güle gule demek
Ha sen böyle bi durumda hala orada duracak mısın bak bu daha ilginç 😃
Bir dk yaziyom
Hayır dedim ki kizin reddecegini düşününce ben öylesine baktım yanlış hissettirmişsem felan mi diyecek ee buna kim inanacak üstüne kızdan ümidi kestiği için bana gelmesi normal mi
Aynnn öyle diyecek işte ama çocuğu taktir ettim üst düzey bi uygulama bu 😃
Tabikide o zaman sana geri gelecek boşta kalmamak için
Eee o zaman bu kızı seviyor boşta kalmamak için bana döndü uzun süreli ilişki olduğu için
Dedim ya biraz safa yat hiç bişiyden haberin yokmuş gibi davran biraz TM bekle bklm nolcak
Zaten başkasıyla bakisan aldatma oluyor
Gerçi oda doğru haklısın aklından geçirmesi bile yetiyor aslında illa ki uygulaması gerekmiyor
Sevgilimize bu kızdan bahsetmemize rağmen bize inanmaz ve bizi ciddiye almaz ise sevgilimiz suçludur
Ders çalışmaktan beynimin yandığını farkettim şu an soruyu zerre anlamadım:/
Mesela senin sevgilin var ve bir kız sevgiline gelip diyor bana karşı hissin var mı yani durduk yere demez misin bu kız bu soruyu soracak cesareti kimden aldın diyen
Erkek suclu tabıkı onla hala sevgılı kalanda bide
Kız diyor bana karşı hissin var mı cocukta diyor hayatımda biri var insan der ne alaka neden böyle düşündün haksız mıyım
kesinlikle✍
Sevgilinize bir kız gelip bunu sorsa, demez misin kimden bu cesareti aldı diye
sevgilime eski sevgilisi yazıyordu engellememişti kızın ilgisi hoşuna gitmese engellerdi zaten
Bu aldatma olmuyor mu kızın ilgisinin hoşuna gitmesi ve bakismalari felan kız demiş bakışıyoruz sürekli bu da diyor öyle bakıyorum yani
aldatmak bence
Öyle niye baksın djjdjd saçma değil mi
kız bunu sorunca ne demiş :D
İşte kiz demiş hissin var mı bu da demiş hayatimda biri var kız demiş ne ara oldu felan uzun süreli demiş demiş o zaman niye biz bakışıyorduk sürekli bakışıyorduk bana karşı hissin var sandım oda demiş oyle bakıyorum yani yanlış hissettirmişsem özür dilerim felan birde ben büyüğüm demiş