Lutfen yargilmadan gelin?

biriyle tanistim ikimizde ciddi dusunuyoruz fakat ofrendim ki cocuk benim daha onxe birkac kez gorustugum benden yasca buyuk olan ve nisanli adamla arkadasmis sans o ki beni buldu ben cok korkuyorum cocugun kulagina gidecek diye arkadasim adam nisanli boyle biseyi itiraf etmez kimseye diyor ama kendisi cok hirsli birisi bi ara otururken bi kiz bakin kiz arkadasim aramasina ragmen yarim saat laf yapti ben hic bu arkadasini gordum mu diye (arkadasimin kiz olduguna inanmiyor yani erkek oldugundan ve onu kandirdigimdan suphelenhiordu) simdi cocuk ben bu kizla tanistim sizde tanisiyormussunuz gsliba derse soylermi olanlari o soylemeden ben anlatmalimiyim? (adkadaslar lutfen kaba seyler soylemeyin ben ilk gorusmeye basladigimizda nisanli oldugunh bile bilmiyordum zaten cok buyuk kavga ettik ogrendikten sonra kavgadan slnra gaflete dusup sadece bir kere daha gorustum sonra o defter kapandi lutfen kaba yorjm yapmayin zaten ben pismanim) sizce cocuga soyliyim mi gecmiste boyle birsey oldu ama pismanim diye yoksa kalsinmi boyle
Lutfen yargilmadan gelin?