bence 3 4 ay.
İşim yok diye karsimdakinin verecegi tarihi beklemek cok canimi sıkıyo. Memur olsam hemen 1 ay içinde gelip alayim derlerdi.
ev hanimi olupta mutlu olanlari gordukce moralim bozuluyo
bence 3 4 ay.
İşim yok diye karsimdakinin verecegi tarihi beklemek cok canimi sıkıyo. Memur olsam hemen 1 ay içinde gelip alayim derlerdi.
ev hanimi olupta mutlu olanlari gordukce moralim bozuluyo
İnan ki bulsam 1 aydan da kısa sürede evleneceğim artık canıma tak etti inan ki ev hanımı meslek sahibi benim için farketmiyor sadakat olsun güven versin bana yeterli yani evden çıkarken güven içinde çıkayım anladın mı kadın dediği o güveni erkeğe vermeli erkekler genelde çalışıp çalışmamasına bakmıyor büyükşehir de yaşayanlar belki bakıyor
gizliden cik
Maddi manevi şartlar uygun ise çok uzun süre tutulmaması gerekir
her şey nasip kafaya takmamak lazim
5 yılda ilişkin olsa o kişiyi tamamen tanımış olmuyorsun maalesef kimse kimseyi tanıyamaz gibi geliyor 3 4 ayda çok kısa bu arada, millet 3 4 ay sırf flört ediyor
Cevap
28Cevap
Bence bu karşınızdaki kişiye göre değişir
Sizin de istediğiniz gibi birisi çıkacaktır karşınıza.
3 ayda nişan sonrasinda da 5 6 ay icerisinde de düğün olur.
Ama genelde evlenmek isteyen kızlar erkek seçmiyoruz diyor evine bağlı olsun evine ekmek getirsin yeter diyorlar da buna inanan erkek yoktur bence parasız ya da az paralı erkeği sadece annesi sever nett...
1.5 - 2 yıl olmadan o kişiyi her yönüyle tanıyamazsın. Genel karakteri anlamak için 15 dk bile yeterli de yasam tarzini da öğrenmek lazım sana uygun mu değil mi
Hayırlı işleri fazla uzatmaya gelmez. Araya fitne fesat girebilir ki genelde girer. 6 aylık bir zaman yeterlidir diye düşünüyorum
araya fitne fesat girmezde flort sevgililik bana gore degil
seni önemsemiyor galiba çalışmıyorsun diye evlenince daha çok sıkıntı olur bence sen onunla hiç evlenme
Uygunsaniz birbirinize 4 ay gibi kısa sürede evlilik normal ama iş mevzusu çok kötü eğer beklenileceksede sabır gerekli
3-4 ayda kimseyi tanıyamazsın, o evlilik büyük ihtimalle boşanmayla biter.
Zamanla alakalı değil
Taniyabildigin kadarı önemli
Birlikte vakit geçirip anlaşabiliyormusunuz görmennlazım zamana bırak
Neden okumadiniz? Sormamda sakinca yoksa.
Ev hanimligi mi cazip geldi?
okudum okumadigimi kim soyledi
Peki mesleginizi almadiniz mi? soruda ev hanimlari evlenince kiskaniyorum demissiniz
iş bulamadim yok basvurdum almiyolar
Allah yardimciniz olsun😔
maddi durumu kendisinden daha iyi olan bi erkekten evlilik teklifi alan kadınlar mutlu bence de
Memur olsam bir ay içinde gel beni al derdi kızlarda
6 ay sonunda evlilik gerekiyor bence
6 ay içinde Nişan 1 yılda evlilik hazirliklar para biriktirme falan
Derdinde dert olsa be kanka 😂😂😂
evli olmamak cok buyuk dert ne kadar daha bekliycem belli degil. Zinayi kolaylastiran bu sistemde her kimin zerre katkisi varsa Allah teker teker belasini versin
Millet zaten sevistigi icin evlilige hacet duymuyo bi ben bekliyom baska bekleyen yok
Şartlara bağlı en az 1 yıl ideal
Alâkası olucağını sanmıyorm
Paraci misin
erkekler paraci
Sevmem öyle tipler
her ilişki kendine göre değişirr
Ne istersen yap
Minumum 1 yıl
Hemen gelip alayim ben
1 sene
En az 6 ay bence
En az 6 ay