Özledim dedim bana bunu dedi. ?

Nişanlımla önceden aynı şehirde yaşıyorduk sonra temelli ailesinin yanına memlekete döndü aydan aya gelmeye çalışıyor beni ve buradaki arkadaşlarını görmeye. Geçen ay buradaki eski takımıyla maçı vardı 5 günlük de olsa geldi. Gelir gelmez buradaki arkadaşları rahat bırakmadı 5 gün için de bana sadece 1 buçuk saatini ayırdı bende kırıldım açıkçası. Beni özel olarak görmeye gelmedi zaten maçı olduğu için geldi gelmişken de gördü işte. Ama ben özleşmiştim onu zaman geçiririz biraz doyarız birbirimize diye düşündüm. İstediğim gibi olmadı 😔 Bu ayda gelecek nasip olursa lisansı varmış onu alacak burada. Gelicem diye söyledi 1 günlüğüne bende çok sevindim aşkım özledim zaten seni dedim. Yazmadı görmedi mesajımı. Sonra uyudun mu dedim hayır dedi bir şey dedim sana görmedin gibi dedim gördüm dedi bir şey demedin dedim demem gerekmiyor deyince birden üzüldüm kalakaldım. Ben ona özledim seni dedim ve aynı cümleyi ondan duyamadım. Sonra anlattım ona kırıldığımı üzüldüğümü oda bir bende seni özledim demedim diye saldırıyorsun bana dedi. Saldırmıyorum anlatmaya çalışıyorum sadece dedim. Ben mi bir şey yapıyorum benim suçum mu gerçekten 😔

Özledim dedim bana bunu dedi. ?