Nişanlımla önceden aynı şehirde yaşıyorduk sonra temelli ailesinin yanına memlekete döndü aydan aya gelmeye çalışıyor beni ve buradaki arkadaşlarını görmeye. Geçen ay buradaki eski takımıyla maçı vardı 5 günlük de olsa geldi. Gelir gelmez buradaki arkadaşları rahat bırakmadı 5 gün için de bana sadece 1 buçuk saatini ayırdı bende kırıldım açıkçası. Beni özel olarak görmeye gelmedi zaten maçı olduğu için geldi gelmişken de gördü işte. Ama ben özleşmiştim onu zaman geçiririz biraz doyarız birbirimize diye düşündüm. İstediğim gibi olmadı 😔 Bu ayda gelecek nasip olursa lisansı varmış onu alacak burada. Gelicem diye söyledi 1 günlüğüne bende çok sevindim aşkım özledim zaten seni dedim. Yazmadı görmedi mesajımı. Sonra uyudun mu dedim hayır dedi bir şey dedim sana görmedin gibi dedim gördüm dedi bir şey demedin dedim demem gerekmiyor deyince birden üzüldüm kalakaldım. Ben ona özledim seni dedim ve aynı cümleyi ondan duyamadım. Sonra anlattım ona kırıldığımı üzüldüğümü oda bir bende seni özledim demedim diye saldırıyorsun bana dedi. Saldırmıyorum anlatmaya çalışıyorum sadece dedim. Ben mi bir şey yapıyorum benim suçum mu gerçekten 😔
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kızım adam sevmiyor seni ya bunu anlamak ve kabul etmek bu kadar zor mu geliyor sana gerçekten?
Aynı bizim ilişkimiz de böyle çok üstüne gidiyorsun sıkılıyor senden ayrılmak bile isteyebilir dikkat et
Şimdi şöyle anlatayım zamanında birçok kez benim onu sıkan davranışlardan ayrılmak istediğini söyledi ayrıldı da ama sonra tekrar geliyor bensiz yapamıyor bende onsuz. Biz nişanlıyken böyle kavgalar tartışmalardan dolayı yıprandık çok. Ayrılmak istedi nişanı atmak istedi ben bitmesin istedim ama bitirmek istedi sonra hayatına birini aldı bende aldım. İkimizde başkalarıyla yapamadık tekrar birbirimize döndük dönmek barışmak isteyen oydu pişman olduğunu söyleyen bende zaten zamanında bitirmek istememiştim. Neyse bir şekilde geri döndük tekrar birbirimize
Peki siz ne kadar süredir sevgilisiniz ve başkasıyla birlikte oldunuz mu hiç cinsel anlamda
3 yıl sevgili 1 yıldır da nişanlıyız. Ben ona çok sadık biriyimdir ayrılsak bile asla başkasıyla olmadım. Ne öpüştüm ne bir şey yaşadım. Aklım ondaydı. Onun hayatına biri girince beni unutmak için her şeyi yaptı kızla gezdi tozdu öpüştü sarıldı fotolar çekildi düğünlere gitti cinsel anlamda bir şey yaşamadı o kızla. Ama beni unutamadı yine geldi bana pişmanım dedi özür dilerim hata ettim dedi bende kabul ettim hep sevdim onu çünkü
Peki bakirelini bumu bozdu ve cinsel anlamda aranız nasıl
Evet o bozdu cinsellikte iyiyiz her türlü ama memlete gittiği için buluşamıyoruz artık görüşmek bile sıkıntı
Hm anladım peki cinsellik yaşarken de böyle soğuk mu
Bakirelini ne zaman bozdu
Sevgili olduktan 6 ay sonra bozdu cinsellik yaparken yatakta iyi davranıyor gibi geliyor
6 ay cok erken deilmi nasıl güvendin yaptın
Peki toplam kaç kere ilişkiye girdiniz
Pardon yanlış yazdım sevgili olduktan 6 ay sonra cinsellik yaşamaya başladık o günden beri yaptık hep kızlığımı nişandan sonra bozdu
Peki nişana kadar arkadan mı yaptınız
Cok geç yazıyorsun
Bunları niye soruyorsun çok mu lazım?
İlişkinizi analiz ediyorum bizimkisine benziyor ona göre tavsiye verecem
Arkadan değil önden oldu çoğu kez arkadanda oldu ama nadir olarak
Peki bakirelini bozulmadan önce arkadan kac kere yaptınız ve bakirelikten sonra yine arkadan oldumu
Sen onu cok sevdiğin için onun her istediğini yapmışsın
Aynen çok sevdiğim için yaptım hep yapmazsam başkasına gider diye korktuğum için yaptım
Genelde böyle olur ama erkek gidecek olsa sen ne yaparsan yap yine gider
Peki dier sorumada cevap versene
Bakireliğim bozulmadan hiç arkadan yapmadık
Peki bakirelikden önce hic çıplak sevismediniz mi
Siz önden kac kere arkadan kac kere yaptınız
Nedir bana vereceğiniz tavsiye? Yoksa konuşmak istemiyorum daha fazla
Analiz ediyorum şu an analizlerim bitince ona göre net tavsiyeler verecem
İstrsn yaz bana ordn daha detayli tavsiyeler veririm
Gerek yok teşekkür ederim konuşmak istemiyorum daha fazla
Ozaman burdn cevap ver soruma ona göre yorum yapacam
Niye sustun
Severek mi nişanlandınız
Evet sonra biraz ilişkimizde olaylar sorunlar problemler çıktı. Üstesinden geldik sonra böyle oldu
Kadınlığınla ilgili mi
Yok ailevi sorunlar kavgalar tartışmalar filan
Nişanlın bezmiş. Pek üstüne gitme.
Evet bende öyle düşünüyorum bu hayat şartlarında evlenmek bile çok zor her şey pahalı üstüne bunları yaşadık gün aşırı sürekli kavga ediyoruz tartışıyoruz bir şeylerden dün de ona özledim dedim diye özledim bile demedi bana kırıldım açıkçası üstüne gidince daha da ters tepki yapıyor ama ben de bir kadınım ilgi sevgi benim de hakkım bunu fazla göremiyorum ondan 🥺
Nişanlın sana karşı arzulu mu? Özel konularda iyi misiniz
Evet o yönde sıkıntı yok cinsellikle ilgili bir şey yaşarken gayet iyi ama gittikten sonra aynı davranışlar oluyo yine
En çok cinsellik istediği zaman mı ilgili oluyor
Yoo öyle değil cinsellikte de ilgili gibi hissediyorum diğer zamanda da ilgili ama çok değil
Dert etme o halde. Geçsin şu süreç.
Daha doğrusu memlekete temelli gittiğinden beri bir şey oldu uzak soğuk mesafeli. Aksine uzak ilişki yapamam diyen bendim kendimden korkuyordum ama yaptım çok sevdiğim için bekliyorum aştım bu sorunumu. Onun uzaktayken kendini bana daha yakın hissettirmesi gerekmiyor mu iyi şeyler söylemesi motive etmesi ilişkimizi ayakta tutacak ne varsa yapması gerekmiyor mu gittiğinden beri soğuk uzak umursamaz mesafeli duruyor en çok ben yazıyorum ben arıyorum ben üstüne düşüyorum ben böyle çok üstüne gittiğim için mi böyle davranıyor onu da anlamıyorum konuşmaya çalıştıkça uzatma yeter kavga edecek yer arıyorsun deyip beni üzüyor🥺
:) çok hassassın uzatma. Uzaktayken de seni arzulayıp kadınlığını istiyor mu
Evet istiyor
İstediğini yapıyor musun.. Telaşlanma iyi bişey bu
Evet yapmaya çalışıyorum
Sanal seks mi istiyor? En azından senden istesin. Başka kadın yok demektir.
Evet benden istiyor
Aileler ile neden sorun çıktı
Allah kavustursun