Arkadaşlar kız arkadaşımla el ele yakalandık ailesi elinden telefonu aldı ve yakalanma iki kere oldu ailesi dövmüş kızı kız 1 ay oldu iletişim kurmadı bende dün yazdım Whatsaptan benden uzak dur ben hayatıma bakıcam gözlerim açıldı ailem öğrenirse perişan olurum sende yanımda olursan eziyet olur felan dedi hayatında başarılar dilerim dedi sevdiğim kızdı 6 aydır çıkıyorduk çok üzüldüm dünden beridir perişan haldeyim yazıyorum. Koyuyorum internetini kapatmış aile büyükleri biliyordu ama kız daha önce hiç sevgi görmemişti çok belliydi ben ona çok emek harcadım sevgi çok gösterdim bana ne yapmaya çalışıyor olabilir çok huyu suyu değişti Allah'ını seven yardım etsin yarı yolda bıraktı beni ne yapacağımı bilmiyorum kız lise öğrencisi ve bir anda hiç bir şey olmamış gibi bana elveda felan dedi daha da iletişime geçmedi ailesi büyük bir tepki göstermiş olabilir yardım edin içim yanıyor kızı çok seviyordum kız hiç bir şekilde ben iletişime geçtiğimden beridir geçmedi elveda sözüyle kaldı bende whatsaptan görüldü bıraktım ne yapmam lazım?
Güncellemeler
+1 yıl
...
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Bebek Bakımı
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
aga bee yakmışsın kendini, allah yardımcın olsun
Ne yapacağım bu durumda hayla bir ses çıkarmıyor hiç bir yerden ulaşamıyorum unutamadım kızı ne öneriyorsun
ortak arkadaşınız varsa kızla konuşsun ben kendim kız olarak söylüyorum biz aramızda hiç bir şey geçmediği halde bir erkeğe karşı özlem duyabiliyoruz ve kızın seni bu süreçte unutması imkansız bence
Ortak arkadaş maalesef yok kızın babası kızı dövmüş büyük bir ihtimâlle kızda sorumluluk alacak birisine benzemiyor gibime geliyor 1 ay geçti yazmadı bende kız fotosu koydum wp ye yazdım kanka nasılsın diye baktım kız çıktı ailesi felan yoktu bana dedi benden uzak dur ben hayatıma bakıcam seni artık istemiyorum sevsemde felan dedi hayatında başarılar dilerim dedi ve gitti hiç mi vicdan yok arayıp sormadıda çok garip
olm kız seni unutamamış olsa bile artık unutmak zorunda gibi hisseder kendini niye whatsapp’e kız fotoğrafı koyuyorsun 1 ay içerisinde yeni sevgili yapacak kadar mı değersizdi bu kız. d allah yardımcın olsun ne diyim, karşılaşabileceğiniz bir yer ne bileyim okul gibi varsa karşılaştığınızda çek kenara
Kız benden uzak dur istemiyorum hayatıma bakacam artık dedi ailem bir daha bizi öğrenirse perişan olurum dedi döverler anlamına getirdi heralde
Ne aradı ne mesaj attı hiç bir şekilde dönüş yapmadı ne yapacağım değerimi bilmiyor gibime geldi bir tuaf davranıyor artık 3 gün civarı da iletişim kesildi fotoğraf koymamin sebebi kız )
Ailesi elinden kızın telefonu almıştı vermemişti ne zaman arasam ailesi çıkıyordu bende en sonda sabır ettim bekledim 1 ay 20 gün haber bekledim hattımı değiştirdim ailesi biliyordu diğer hattımı yeni hat aldım ailesi bilmesin beni diye kız fotoğrafı koydum yeni hattima kıza kankasıymış gibi yaklaştım kızda benim olduğumu anladı ben bir daha aileme yakalanmak istemiyorum beni unut dedi ve iletişim kesildi anlayacağın ne yapacam şimdi ne öneriyorsun seviyordum onu aslında ufak da olsa dayanabilirdi zoru görünce kaçtı gibime geliyor ailesine çok düşkün
böyle düşünmen çok saçma, kız ailesine düşkün olduğu için değil onların güvenini kaybetmemek için böyle davranıyor, kız seni unutmamış gibime geliyor ama tek bir kişi çabalayınca da olmuyor zamana bırak o döner bir gün sana
Seviyor mudur ama neden hayatında başarılar dilerim uzak dur unut beni diye bana söyledi o zaman oranını anlayamadım
Eline telefonu vermişler büyük bir ihtimal ailesinden aldı telefonu benimle konuşmamak şartıyla şimdi ne bekliyor bizi ben hiç mesaj atmadım o olaydan sonra oda atmadı