Yanında olmaya çalışıyorum , maddi olarak manevi olarak yapmadığım şey kalmadı bana diyo senle uğraşamam 7 yıldır birlikteyiz , artık beni sevmiyor mu
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Yani bilmiyorum ya seven insan bence zor anındada yanında sevdiği olunca iyi hisseder onunla iyileşir. boş ver üsteleme
Evet bende öyle düşünüyorum ama gerçekten hiç iyi değil piskolojisi , en son ayrıl dedim bu gece arkadaş olarak da yanında olurum dedim saçmalama ayrilmicaz diyip uyudu, ne yapicam yarın bir akıl fikir lazım bana ya
Hiçbir şey yapma akışına bırak
Peki sağol
Ama bak sana şunu söyliyeyim gideceğini hissettiğin kişi gider. Aslında insan her seyi anlar hissederde kabullenemez
Yok ayrılmiyo sadece diyor psikolojim bozuk
Yani soylede bir durum var bazı insanlar hayatlarındaki zorlu dönemi atlatınca o dönem kim yanlarındaysa onu istemezler ona bakınca o eski kötü gunlerini hatirlarlar ister istemez bilinçalti yapar bunu
şu an aramız iyi , özür falan diledi , iyi değilim dedi
Bitik durumdadır üstüne fazla gitme bence
Bende Elazığ'da yaşıyorum , 2010 2020 Elazığ depremlerinj gördüm 2010 da o yoktu ama 2020 de vardı ben onun ilgisi şefkatiyle unuttum o kötü gunlerimi , Nisan yapacaktik bu temmuzda annesi hep derdi bana oğlum Elazığ da yaşamayın deprem çok oluyor aklım kızımda kalır diye , ondan sonra orada deprem olması o mahcubiyet duygusunu bile hossedebildim , çok kötü davranmasına rağmen asla pes etmedim yanında durmaya çalışıyorum , en son dedi senle uğraşacak gücüm yok yazma git ne yaparsan yap dedi , bende dedim ayrılmak istiyorsan ayrıl arkadaş da olurum ben sana , sonra saçmalama ayrilmicaz diyip uyudu :(((
Çok çökmüştür yıpranmıştır anlamaya çalış
Ben Elazığ'da iki kez büyük deprem gördüm birinde o yoktu 2010 da oldu ama 2020 de vardı , ben böyle hissetmedim bizim iki evimiz iki ayrı depremde yıkıldı bu kadar kötü hissetmemiştim ayrıl dedim arkadaş olarak da yanında olayım , saçmalama ayrilmicaz dedi uyudu işte durum bu şu an , ne yapmalıyım yarın bir akıl fikir verin lütfen gerekirse özelden yazayım müsaitseniz
Her insanın olayı atlatışı farklı olur
Evleri de sağlam , çizik bile yok evlerinde niye böyle bilmiyorum bir yakinida kaybetmedi
Çevresi ne durumda?
Çevresi de iyi durumda , hiç bir sorunlari yok , deprem olduğu an beni aradı yaşıyor musun dedi , ben elazığdayim burada oldu zannetti yine , bizim evde raylı ben çok hissetmedim çok hafif hissettim