arkadaslar deprem cok etkiledi beni kimseye kin nefret duymak istemiyorum engelini açtım sizce hata mı yaptım? 🤦🏻♀️
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Yok ya insanlık önemli ama engelini kaldırmışsın bi helalikte al istersen :)
Tekrar engelleyeyimmi sizce
Ne yaşadığınıza ne yaptığınıza bağlı ve ne yaptığına bilememki
Kendi önüne bakıyo 1 ay oldu bende kendi hayatıma bakıyorum o gayet mutlu ama benim umrumda değil sadece hesabımda olmasını artık istemedim birde deprem aklıma geldi aşırı aşırı kinli gözükmek istemiyorum ve 1 ay oldu yani eger zaten oda farkına varıyorsa onun kide yanlış anlaşılır
O zaman bırak iyi olduğunu biliyorsan kendi hayatına baksın sende kendi hayatına bak canını sıkma seni düşünmeyeni sende düşünme unutma
Evet biliyorum hesabını açmış zaten depremle ilgili şeyler paylaşıyor bundan sonra olmaz zaten sadece kendi hesabımda artık kalmasını istemiyorum deprem şeyiylede aslında engeli açmak istedim bilmiyorum karşı taraf ne anlar ama benim tek amacım hesabımda durmaması
O zaman engellersin veya silersin bu yani yapacak başka bir şey yok
Muhtemelen hatadır.
O zaman tekrar engelleyeyim daha yeni actım cümkü
Yani deprem olmasaydı engeli kaldırmayacaktın, engeli kaldırmış olman da zaten bir boka yaramayacak. Diyelim ki o senin numaranı silmedi, bir boşlukta ulaşmaya çalışıp seni kullanıp atacak. hadi ordan et yani. İlişki bitmiş gitmiş, sallama.
Sildi oda sildi heryerden tekrar olmaz zaten bitti ben hesabımda olmasını artık istemiyorum ve kindar görünmekte istemiyorum hesabımda kimseyi engelli olarak kalmasını istemiyorum daha umursamış görünüyor gözümde
Senin kadar hızlı döneği herhalde dünya üzerinde yok.
iyi yaptinn
Hata mı ettim sizce tekrar engelleyeyim mi
sana karşı bi yanlışı yoksa engellemeye gerek yok
1 aydır engelliydi uzaklaştım zaten kendide gayet önüne bakıyo ekliyo kız felan ben hesabımda hem olmasın dedim hemde deprem kine felan gerek yok dedim
iyi yapmissin boş ver
İyi yapmışsın
İyi b0k yemişsin
Tekrar mı engelleyeyim
Engelle numarasını sil böyle şeylerle uğraşma salla onu
Sildim zaten her yerden sadece hesabımda olmasını istemiyorum karsı taraf bilmiyorum ne anlar ama benim açımdan sadece hesabımda kalsın artık istemiyorum 1 ay oldu cünkü
Bence geçmiş sevgiliyi umursayan insanlar aciz insanlardır
İşte bende onu diyprum hesabımda oldugu sürece umursamış oluyorum neden benim hesabımda olsun ki 1 ay geçmiş zaten neden açıp ona yazacağımı felan düsünsün ki
Ne düşünürse düşünsün ya. Sen ne istiyorsan onu yap. İnsanlar hep düşünür boş ver
Cok haklısınız 🙏🏻
Zaten stalk yapmıyorum kendi hayatıma odaklandım
Ama ne olursa olsun sana yazar arar sorar bilmem ne her ne olursa olsun asla yeniden barışma gibi şeylere girme. Dediğim gibi eski sevgiliye dönen insan acizdir
Haklısınız dönmeyeceğim de cünkü ayrılır ayrılmaz kızlarla takıldı ekledi olmaz daha gözümden düstü dediğim gibi ne düşünür bilmem belki ondan haz alıp egosu daha da şey olucak ama bitti sadece hesabımda kimseyi engellemiyorum onuda rahatsız ettigi için engellemiştim 1 ay önce bilmiyorum daha rahatsız edermi ama kendi hesabımda engelli görmek istemiyorum
Ne diye rahatsız etti ne yazdı
Özlediğini ve cinse içerik o yüzden engellemiştim özleyip baskalarını ekleyen ne kadar samimi olabilir
Sende böyle bir şeref yoksunu ile niye sevgili oldun ki
Bilmem boşluğuma geldi demekki ama kurtuldum şükürler olsun anladım gercekten karşı taraf bilmiyorum ne anlar ama benim için bitti eminin buna soğudum çünkü sadece hesabımda kalmaması için bana dert olmasın diye engeli kaldırdım hiç tanımamış gibi yoluma devam etmek için tabi o ego kasarmı bilmiyorum heralde yazmayınca ona vazgecer ondan da
Madem bu kadar hassas birisin. Numaranı değiştirsene
Numaramı değiştirmeye gerek yokki sonucta oradan rahatsız etmiyor instagram üzerinden rahatsız etmişti
Hayır diyorsun ki ne düşünür falan. Bende diyorum ki madem böyle dengesiz sıgır biri. Numaranı değiştirsene
Numaramı değiştirmeye gerek yok ne düşünürse düşünsün benim düşüncem öyle değil sonuçta 🤷🏻♀️ kendi kendine gelin güvey olur 😂
Orası öyle tabiki. Ben senin hassasiyetin den dolayı diyorum 😀 Neyse bu kişiyi salladığına göre biz tanışabiliriz demektir 😀
Yaptığın ayıp. Kaale bile almamışsın
Kusura bakmayın görmedim yeni girdim sosyal medyadan tanışmayı uygun görmüyorum
Diğer türlü tanıştığının sonucu da ortada. Farkında mısın
O sosyal medya değildi ki
İşte normal yerden tanıştığınla ayrılmışsın birde böyle dene diyorum
Toxic ilişkiden çıktığım için kapalıyım herkese 🤷🏻♀️🙏🏻😂
Senin gibileri anlamak zor cidden. Saçma sapan alakasız insanlara inanırken doğru dürüst tanımak isteyen insana sırt çeviriyorsun. Anlamak zor
Ben onada inanmıyordum ki boşverin 🙏🏻
Belli. Ama onunla olmuşsun. Oysa beni görmedin bile. Hakkımda bir soru bile sormadın. Neden? İyi bir insan olduğum için mi yoksa çok dürüst olduğum için mi? Ya da birileri gibi şeref yoksunluğu yapmadığım için mi
Hesabınız gizli beyfendi nasıl görücem burdan 😂
En azından bunu sorabilirsin işte. Nasıl birisin dersin. Hesabın gizli dersin. Ne işle meşgulsün dersin. Sorarsın yani. Ama hakkımda hiç fikir sahibi olmadan red diyorsun. Benim gibi birine karşı hoş değil bence bu tutum
Haklısınız 🙏🏻
Haklıyım değil mi. Bu kadar ama ötesi yok. Haklısınız bu kadar. Şu tutuma kadar senin iyi niyetli biri olduğunu düşünmüştüm. Ama bencil bir insansın bunu fark ettim
Ne diyebilirim beyfendi. bence tam tersi safım bosverin
Saf değil bencilsin. Gereksiz insanlara değer verip sonra ağlamak saflık değildir. Ama hakeedebielcek bir insanı geri çevirmek işim bitti sana güle güle demek bencilliktir
Hesabınız gizli ben bilmem ki burada uygulamarı ayrıca ilişki yapmaya ara veren insana zorla tanışır gibi ikna etmeye calışıyorsunuz
Çünkü minik bir ışık gördüm masum Bir ışık
Hesabınız ney 😂
Olur
Çıktım