Sevgilim yalan söyleyerek yarı çıplak kızları takip ediyor neden?

Arkadaşlar yaklaşık 1 yıl güzel bir dostluğumuz olduktan sonra birbirimizi sevmeye başladığımızı fark ettik ve 2 aydır sevgiliyiz Aileler de biliyor ama sınav senemiz olduğundan gün içinde çok sık görüşmüyoruz ve zaten birbirimize çok uzağız ayrıca sevgili olmadan önce çok çapkın olduğunu biliyordum. Güvenmem çok zor olmuştu o yüzden bu ilişkiye. Ama bir şekilde her şey çok yolunda gitti ve biz bu ilişkinin iyi geldiğini anladık. Hatta üni ve sonrası için de çok hayali vardı benim de olduğu gibi. Fakat dün arkadaşım ona bi istek geldiğini söyledi gördüğümde dedi senin sevgilin değil mi evet ama kabul et ne olacak dedim sorun şu ki ben sınav senesi olduğundan kullanmıyordum ve ona da kullanmaması gerektiğini söylemiştim aktif değilim demişti kafam karıştı ver bi bakayım dedim gördüm ki son baktığımdan sonra takıp ettiği kişi sayısı çok artmıştı ve artış genel olarak yarı çıplak kızlardı ve son beğendiği de takımı için iç çamaşırla totem yapıp fotoğraf atan bi kızdı çok üzüldüm çünkü biz de kendimizce böyle saçma olmasa da komiklik olsun diye totem yapıyorduk ve kıza totemin işe yaradı yazmıştı. Bana seni arzuluyorumm çok istiyorum diyordu ben de ciddi olduğunu düşünüp utanıyordum şimdi güvenim kırıldı ona bu gördüğümü nasıl açıklayayım yanlış anlama olmadan yardım edin ne demeliyim ne düşünmeliyim şimdiden teşekkürler

Sevgilim yalan söyleyerek yarı çıplak kızları takip ediyor neden?