Ilkinde tayini bekledik nişanlim asker.
2. Simdi de ohal oldugu icin izinler iptal nikahimiz olcakti sali gunu o da iptal dugun nisandaydi o da iptal.
Bir turlu olmuyor hep engel cikiyor sogudum bu isten...
Ilkinde tayini bekledik nişanlim asker.
2. Simdi de ohal oldugu icin izinler iptal nikahimiz olcakti sali gunu o da iptal dugun nisandaydi o da iptal.
Bir turlu olmuyor hep engel cikiyor sogudum bu isten...
Benimde düğünüm bi çok kez ertelenmişti hep çok üzülüyordum artık evlenelim diyordum en son düğünüme 1 hafta kala covid olmuştum yine bi engel çıkmıştı son anda ilahi bişeymiş bu süreçte çok sorunlar yaşadım ve nişan atmak durumunda kaldım o yoldan dönmem için önüme bi çok engel koyulmuş aslında çok sonra farkettim her şey nasip
Ne neden? Allah böyle uygun görmüş yaşıyorsun. Biz nereden bilelim senin sınavını? Elinde olan bir şey yok. Herkesin hayatı değişti. Ailesi dağıldı. Niye anlayışsızlık yapıyorsun? Bence Allah'a isyan seninki. Yapma.
Cevap
6Cevap
devlet memuruysa bu duruma alışman lazım. Ben olsam bir kez iptal olan şeyi ikinci kez denemezdim
Keyfi ertelemeler değil bunlar. Sabırsızlanmışsın heveslenmişsin olmamış fakat soğumak? Bu farklı bir durum
Merhaba gerçekten olumsuzluklar var tabiki ama bu soğumanin arkasında farklı nedenler olduğunu düşünüyorum konuşmak ister misin
İşaret işte evlenme diye zorlama
Bu kadar kolay soğuyorsan seninkisi heves sadece
Iyi mjsin bizim hayat yasantimizi bilmiyorsun benim ona olan sevgimi olcemezsin yasadiklairmizi bilmedigin icin
Her olumsuzlukta bitsin olmuyor diye sızlananda sensin
Bence bırak
Belkide hayirlisi budur Allah in isi iste
Tanri sana ne yapsin daha.
Sabırsızlığının sebebi ne?
Nasip değilmiş
Evlenmeyin en iyisi
Dügün yapma
Cikamiyor o ilden yasak
Yasak ne demek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?