Güncellemeler
+1 yıl
Aslan erkeği birşeye hayır diyorsa hayır dır evet dedirtemezsiniz Allah bana sabır versin... Ama diğer konularda mükemmel inanılmaz korumacı ve ilişkiye sahip çıkıyorlar kızlar tavsiye ediyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
Yengeç burcuyum ama burçlara ya da aşka inanmıyorum maalesef. hiç sevgilim olmadı ama salla bir şeyler belki tutar
Aga beee
://
Aslan burcu yükselen terazi çözüm önerin hangi burç erkeği?
Ben akrep kadını seviyorum inanılmaz birşeyler sevince güzel seviyorlar bir tane akrep kadını sevdim karşılıksızdi kızın sevdiği vardı çok güzel seviyordu çocuğu çok kıskanıyorrdum akrep kadının sevgisini bulup değer bilmeyen hemcinslerim aklınızi si*kıyım bir akrep kadını beni sevebilir mi lütfen :(
Vay bee bugün sana yakiyom reis
İkizler burcuyum. Yükselen aslan. Genelde kova burcu bana uyumlu oluyor yda aslan
Evet
Yükselen aslan olduğum için aslında şansıyım. Çünkü ikizler burcu değişken bşr yapıya sahip. Ve sinirlendiğin de zapdedilenez. Ama aslan taraf evcilleştiriyor. Sadece şu çok konuşmayı dizginleştiremşyorum bazen. Lakin kova burcu ikizler ve aslanla baya iyi samimiyet kuruluyor veya terazi de uysal ve dinleyen bir Yapı olduğundan olabiliyor
Ben ikizler erkeği ile iyi anlaşıyorum
Doğrudur terazi ile iyi anlaşıyoruz.
Terzi kendi söküğünü dikemez diyerekten bize mi yardımcı olcan helal be
Yengeçim bana toprak burçlarını ve su burçlarını deme uyumsuzum onlarla
Senin gerçekten sevgilin var mı yıllardır aynı pp hiç yeni foto çekilmiyor musunuz? burada erkekleri takip etmene takılmıyo mu
terazi yükselen Boğa sevgilim koç gerisi umrumda değil
Kral be adamsın
Ben 21 Mayıs'ta dünyaya geldim ama kimi yerde Boğa diye geçiyor kimi yerde İkizler. Boğa gibi hissediyorum, ikizler burcu pek bana uymuyor
Boğa burcuyum yükselen aslan ay kova güneş terazi Venüs ikizler.
Maşallah çok flörtü olan erkek bilgisi bunlar akrep kadını ile inanılmaz güzel aşk yaşarsın
:D:D
Ne gülüyon
koç burcuyum. yükselenim de koç. di bakalım
Aslan erkeği
aslan erkeği tanıdım, çok hantal oluyorlar.
İkizler burcuyum 😇😇
Oğlak erkeği
Teşekkür ederim
Aslan burcuyum...
Kova İkizler
aslanım kimle olmam lazım şimdi : (
Bebeğim nasıl bir ilişki istiyorssub
tutkulu aşık olacağım güven veren bir ilişki ama anca rüyamda galibaa
Güven istiyorsan koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova ve balık bu erkeklerde uzak dur aşkım
kız haklı abi dağılın
😂😂
İstek kabul etsene selo
Teraziyim yengeç alim mi😂
Balık burcuyum:)
14 Ekim teraziyim
aslan üstü başak
Aslan erkeği ile çok zıt olursunuz sana oğlak olabilir
ben akrep istiyorum
Akrep erkeği eğlenceli oluyor ama kıskanç
beni tarif ediyor
Balık
Yengeç veya koç
Hmm olabilir
Balık
Koç erkeği
yengec
en iyi anlastıgım burç
Yengeç ve balık anlaşamaz sana akrep erkeği olur aşkım
vay be erkege bak 😂😂😂
Balıkta akrep ile olamaz
@şimşekmcqueen0 kiz dogru diyor cekil surdan jsjdhznsjidjzhsn
abi malların arasna dustum
@şimşekmcqueen0 iyi git bi de lağıma düş
evinize gelmek istemem
@şimşekmcqueen0 oyle hayaller kurmani istemem canim nasil da R yaptin ama
abi cidden beyin 0 yazdıgımı anlamivak kadar cahil olamazsın😂😂hangi mağarada yasıyorsun ya da klozette
@şimşekmcqueen0 ok
Aşk gördüm
yanlış tespit
Evet balık yengeç
anlasamaz dedin
@şimşekmcqueen0 bence de yanliş tespit
bir kadının görüp görebilecegi en merhametşi ve durust erkek balık erkegidir net
@şimşekmcqueen0 bir kaç vasfın var 2 dk övünme lütfen
sende oda yok
@şimşekmcqueen0 konusmak icin konusma taniyo musun ki
sen beni tanıyormusunda konusuyon
@şimşekmcqueen0 ben sana durust degilsin merhametlidegilsinmi dedim
bir kaç vasfın var ovunme demek bence buna getirmeye calışmaktır
@şimşekmcqueen0 sen anlamamissin max balik zekasi iste ben sana haklisin ama tek vasfin onlar demek istedim neyse uzatmiyorum
kanka balıgın zekası neyse yengeçinde odur ama sende haklısın ben sana yazdıklarımı beynimi kullanarak yazmadım seviyenle denk olmak için
@şimşekmcqueen0 ya o kadar mantiksiz konusuyon ki sirf laf soylemek icin komiksin valla byeeee
defolabilirsen
Balık
Koç erkeği
Hayır ya en sevmediğim😂
Basak
Akrep erkeğinden uzak dur oğlak erkeğini yonetirsen oğlak yönetmiyorsan kova erkeği
Akrepler de beni buluyo ams
Akrep erkeği çok üzer seni bebeğim
Şerefsiz akreplet
Gidiyim kova erkeki bulayim
akrep erkeği çok zor ys
Kova sana iyi beybi
Kovayım
Terazi başak güzel
Koç burcuyum.
Akrep erkeği
Ahaha niye dkdjd
Aşkım akrep erkeği ile sakin ve sıkıcı olamayan bir ilişkin olur
Hımm.. Başka bir burç var mı peki? 😅
Aslan olur
Hüüğ... aslan olur mu diyecektim tam 🥺 eski sevgilim aslandi...
Her koç kadınıni bir aslan erkeği çeker askim
Boğa
Terazi
Balık
Eğer sakin olmaya ilişki istiyorsan akrep erkeği sakin olsun diyorsan aslan erkeği
Yayy
Başak erkeği
Balık, yükselen akrep.
Yükselen akrepse akrep kadını olabilir ama akrep kadını çok cilvelidir pek balığın tribine tahammül edemez aslan kadını yazıyom sana
Aslan kadını mi.. Allah korusun
O yüzden aslan kadını dedim imansızin hakkından imansız gelirmiş
Kardeşim ne etti size balık erkeği.
Balık erkeği sevildigini anlayınca karşındakinin duygularını kullanır çok manipüle eder suçu karşı tarafa yıkar Aslında yükseleni akrep olan erkeğin hakkından akrep kadını da gelir ama akrep kadını sevince sevdiğine merhametli davranıyor aslan kadını böyle değil o yüzden aslan dedim
Yani dayağı biri yiyecekse illaki balık olsun diyorsun
Yükseleni akrep olan balık erkeği eğer akıllı olursa seven akrep kadını varsa onla uyumu sağlarsa güzel ama bu ikilinin ilişkisi sakin olamayan bir ilişki olur mesela kavga ederken öpüşüp sevişiriler sakin ilişkim olsun diyorsan balık kadını veya aslan kadını sana uygun
Ben şöyle düşünüyorum. Artık nedense boyle utangaç sakin kendi halinde kızlar hoşuma gidiyor karakter olarak. Oğlak, boğa kadınları ilgimi çekiyor. Biraz sevişme ve fantezi konusunda odun olsalarda çekici.
Boğa kadını ve yükseleni akrep balık erkeğinde uyum olmaz. Boğa kadını sakindir ama çabuk sıkılıp hemen vazgeçip yeni ilişki yapabilir ayrıca balik olayları yanlış anlar o yüzden boğa kadını balık erkeğinden çabuk sıkılır. Oğlak kadınına gelicek olursak balık erkeği yönetilmekten hoşlanmaz , oğlak kadını inanılmaz yönetici yapiya sahiptir yönetmek ister uyum olucagin düşünmüyorum.
Aslan kadınınin egosu balık erkeğinin hoşuna gitmez aslan kadını balığı bir süre sonrasında aşağlar balık erkeği aşağılamaya ve yönetilmeye tahammül edemez o yüzden ilk aslan kadını dedim sürünün diye jhhjjghh
Yengeç kadını da olabilir balık ile uyumludur sen yükseleni akrep balıksin akrep kadını ile çok tutkulu bir aşk yaşayabilirsiniz beraber gülüp eğlenip bazen tatlı tuzlu kavga dengesini ayarlanırsa cinsel olarak , ten uyumu olarak güzel bir aşk ilişki olur.
Hahahahaha aslan kadını, balık erkeğini ezsin diye resmen birlikte olsun istiyorsuunchdjdjd
Bu arada yengeç kadını ile ilgili tek sıkıntı biraz alıngan olmaları ve hadsiz olmaları.
Senin burcun ne @yaşamasın_ırkmımızz
@jaguarj Dostum yengeç kadını çok anlayışlı oluyor tripleri içinde yaşıyorlar tavsiye ederim 😀. Kızda Terazi burcuymuş öyle demişti.
Bence orada terzi kendi söküğünu dikemez demek istedi hdjdjdjdjd
@Yaşamasın_ırkımızz Hayır detaydaki yazısından bahsetmiyorum. Geçen burçlar ile ilgili bir sorusunu gördüm görüş attim orada tartıştık Terazi burcuymuş ben Terazi burcuna kötü eleştiri yaptığım için kavga etti benimle.
Terazi kadını sana bakar mi bir otur düşün terazi kadını kadar mantıklı bir kadın burcu yok sen terazi kadını ilişkide çabalamiyor göğüsleri küçük zayıf uzun boylu oluyorlar diyip küfür etmiştin o kadar erkek varken bir adam için çabalamak ap₺alık terazi kadını zekidir duygusal değiliz çoğu erkek Terazi kadınınin zeki olması ile baş edemez boş yapmıştın @zorzar.
@jaguarj yengeç kadını balık için uygun olabilir ama bunu net diyim yengeç kadını eski sevgilisini ilişki içinde ozleyebilir ve soğukluk yapar. Yengeç kadını eski ilişkisini zor unutuyor , çok duygusallar ama sevgilerini çok verirler ayrıca ben çok kova ile anlaşan balık da gördüm. Kova kadıninin eli çok lezzetli olur yemeğe düşkün balık erkeği güzel yemek yapan kadını ile iyi olabilir.
@Yaşamasın_ırkımızz Türk olan Terazi kadını minyon olmuyor mesela cansu dere terazi kadınıdir ve çok düzler ben hep öyle gördüm, ben şu an Akrep hakkında soru sordum sadece selo 😀
Bro fizik falan bir yere kadar. Herkes istediği güzellikle bir şeyler yaşamak ister ama onda da sıkılıyorsun. Kafa uyması, insanlık, vicdan ve merhamet daha önemli. Muhtemelen yaşın küçük, şu an senin için cinsel hazlar daha önemli ama bir süre sonra ondan da sıkılıyor. Fantezisiz ve libidosuz biri dünyanın en iyi fiziğine sahip olsun yine iş yapmaz bu arada. Bir süre sonra sıkılırsın.
Yengeç ve boğa benim favorim. Karakter olarak gizemli tipler ama düz tipler genelde. Benim hoşuma gidiyor bu durum. Rengarenk birisi beni darlar. O yüzden boğa ve yengeç burcunu seviyorum ama işte yengecin komplekslo ve alıngan olması. Boğanın doyumsuz olması biraz yorucu ama yine de iyi burçlar.
Mesela terazi Burcu ile çok iyi arkadaş oluyorum ama sevgili olamam beni zorlar. En yakın arkadaşım terazi kadınıydi çok güzel muhabbetleri var. Canın hic sıkılmaz. Ama işte sevgililik konusunda bana uygun grup değil hava grubu.
@jaguarj Yaşım 27 hayatımdan çok kadın geldi ve geçti cinsellik olarak düşünmüyorum sevdiğim kadın akrep burcuymuş ve kızın başka sevdiği var onun için nasıl beni sever diye sordum.
Tecrübelerimle söylüyorum iki farklı boğa kadını tarafından ruhum bile duymadan aldatıldım yengeç kadını iyi ama çok ağlayan kafasında kurup neden trip attığını söylemeyen kadınlar benim hoşuma gitmiyor yengeç çocuksu davranıyor , seviyorsan çocuksu kadınları yengeç sana göredir.
@jaguarj selonun dediği doğru yengeç flörtum vardı hep eski ilişkilerinden bahsederler eski sevgilerini unutmazlar uzun ilişki olmuş yengeçden uzak dur kardeşim tavsiyemdir.
Ben eskiden burçları gereksiz ve saçma bulurdum ama görüp duydukça gerçekten fikir oluşuyor kafada ve doğru çıkıyor çoğu şey 😀
@jaguarj Terazi kadınının Sabri yok balık erkeği çok alıngan oluyor o yüzden uyumları yok ben balık erkeğini ilişki olarak çekemiyorum bir süre sonra çok sıkıcı oluyorlar
Balık terazi bffden ileri gitmez ndndnd
@zorzar Eğer Akrep kadınının sevdiği erkek varsa sen ne yaparsan yap seni gözü görmez ayrılmalarını bekle , ayrıldıklarında hemen akrep kadınına yanaşma seni samimi bulmaz ve seni istemez hatta sana karşı acımasız davranır yavaş yavaş yanaş zaten eğer seni severse sana merhametli olur. Akrep kadınının çok kadınsı oldukları için cok anaç ruhu oluyor örnek sevgili olduğunuzda kalın giy , yemek ye, üşütme vs diyebilir ( burcun ne unuttum ama burcuna göre bunlar sıkabilir seni ) onun haricinde Akrep kadını sevgilisi olunca arkadaşlarını satar ve sevgilisine yoğunlaşır (bu yüzden benle arasını bozan cok akrep burcu kadın arkadaşım oldu arkadaşlarini satıyorlar) akrep kadını çok korumacı oluyor benim Akrep arkadaşlarim erkek arkadaşlarına laf söyletmiyordu (sonra pişman oluyorlar arkadaşlıklarını bozduklarina değmez genelde) onun haricinde akrepler sevmediği kişilere acımasız oluyor akrep kadınının aklı duygusu ile oynama kıza samimi davran (ilk zamanlarda hemen güzel sözler söyleme hoşlarına gitmez) .
@jaguarj Terazi kadınıni aklı başındadır zeki ve mantıklı olur anlamayan erkekle uğraşamaz balık burcu erkek kankalarim var iyi anlaşıyoruz ama her lafa alınıyorlar sonra kendi kendilerine barışıyorlar ama baliklardan iyi dost oluyor 💅🏻.
Nickini görünce kafamda dans eden kurt videosu dönüyor
Emir bu şekilde kızı sıkarsın benide sıktın öf 😑
Jdndmdkdkd
@jaguarj youtube.com/shorts/qftQ6tcCrPM?feature=share
Aynen bu bdbdjdjdjd
Selo eskiden de tanıyon beni sıkıcı bir erkek miyim la
Eskiden Güzel şarkı söylerdin . Sıkıcı değilsin de böyle de değildin kumral bebeğim çok darladim ben akrep ile ilgili bu kadar bilgi biliyorummm.
Hala söylüyom Eyvallah kirvemmm sağol
Rica ederim, sen ne burcuydun?@zorzae
Boğa burcu yükselenim aslan demiştim de yine silinmiş görüşüm. Selo bu kız bana yüz vermiyor akrep kadıni niye bu kadar soğuk , akreplerin hepsi 156 bücür Minişler ama sevmediğine çok acımasız hic Minos değiller 😠😠😠.
Selo isteği kabul et bana bir akıl ver gözünü seveyim @Yaşamasın_ırkımızz
@zorzar yordun be kardeşim...
Kız burcun ne diye sorunca cevap verdim kardeşim 😀. Bu konu hakkında akıl almak için mesaj aticam fakat istek kabul etmiyor abaza degilimdir kız tanıyor beni.
Emirciğim akrebin sevdiği başka erkek varsa ne yaparsan yap asla istemez bu kesin %100 çünkü başka bir erkeğin verdiği ilgi sevgi onları ilgilendirmez bin kere dedim at gözlüğü takarlar. Bekle ayrılilsinlar burç uyumunuz da güzel boğa sevince çok sahiplenici oluyor olgun davranır fakat yükselen aslan biraz sıkıntı akrebin anaç ruhu sıkabilir, genel olarak tutkulu aşk olabilir. Akrepler birini sevince mala bağlayıp tek erkek oymuş gibi sevgililerine kocası gibi davranıyorlar mesela Terazi aslan ve boğa kadını öyle değil sevgilimden daha fazla seven bir erkek olursa ve sevgilim beni üzerse direkt manitama yol veririm seveni severim çünkü akıllıyiz ama akrep kadını çok aptal benim akrep olan kız arkadaşlarım gereksiz sadıklar bir erkek için arkadaşlıklarını hemen satıyorlar aptallik yani. Bekle ayrılırlar o zaman da sakın kıza direkt yürüme uzun süre ilişki istemezler.
(Burcunu merak ettim o yüzden sordum )
Tamam bekle diyorsun o zaman bekliyim dediklerin de doğru selo eyvallah🙏🏻. Burcum da boğa
burcu ne dediğin için cevap verdim rahatsız olmuş adam...
Rica beybi bildirim gidiyor o yüzden rahatsız olmuştur senin görüşü kaldırınca sen niye direkt soruma görüş yapanların görüşüne geliyon bu huyundan vazgeçmiyon yıllardir ahahaha
Emir sana ne yaptı da çocuğu zoneladin merak ettim. Tezcanli birisi sadece dnndndnd
Gaziosmanpaşa Sarıgöl mahallesi çok eğlenceli değil mi sürekli olay var? ↗
Bu hesabım onun yüzünden kapandı hatta bu soruda da yine biri ile tartışmış
Baba ofansif
Sarıgöle hiç gitmemiş adam ağlıyordu gerekeni yapmişim seloo İstanbulun elit semtindeki bebeler bunlar 😄 .
Bende şimdi Akaretlere gidicem affet Emir jjzjsjajajhj
zoneladin ne demek?
@Yaşamasın_ırkımızz ben şu an Kayserideyim Sarıgöle ihanet etme lan sırık
Senle olan arkadaşlığını eskisi gibi olmadığını buna bir sınır getirmiş manasında kullandım @zorzar kötü bişey değil yani bro
@zorzar Akaretlere gitcem mecbur çok yakın olduğum bir erkek arkadaşım var kaç aydır görüşmüyorux onunla buluşucam
Emir al Kayseri mantısı götür kıza deki al bunu ye sonra da benim ol lan hahahahahha boğa ve Akrep uyumu süper yemek yer durursunuz benim kız arkadaşım Akrep sevgilisi boğaydi habire yiyorlardi kiz kilo aldi o mal yüzünden ahahahahha komedi ya
😄😄😄yemekleri severim ama Spor yapıyorum Akreplerin fiziği de hep güzel oluyor benimkinin de fiziği güzel kalbi güzel kurban olurum ona la yesin yavrum benim
@jaguarj tamam kirvem sıkıntı yoktur
kurt demek isterdim ama yingic ajhsjs
Eğer manyak bir ilişki istiyorsan akrep kadını durgun bir ilişki istiyorsan başak kadını
aman aman manyakligi kaldiramam
İkizler
Balık
Oğlak
Yönetilmeye müsait isen başak değilsen balık
yönetilmenin kelime anlamı bile yok kankam ya
Terazii♎
Koç erkeği
Koç :)
Koç erkeği bütün burçlar ile uyumlu neredeyse sana bütün burçlar serbest
Olacaklar tabi ki :)
İşin yok mu 25 gün önceki soruyu guncelliyosun be :d ben yarim saat önce yaptığım yorumu bulamiyorum daha :Dd
Site bildirim atıyor ya hani abicigim o yüzden ayrıca sanane istediğimi yaparım.
Bize bildirim atmasinin manasi ne onu anlamış degilim. KS de bu guncelleme işinde başka bi kazanç mi var onu anlamış degilim nedir amaç? Yaparsiniz yalmazsiniz da demiyorum. Ama amaç ne onu anlamadim?
Şimdi burada insanlara burç shipledim ya aslan erkeği hakkında bilgi veriyorum
Yay.
Başak erkeği
Akrep
Akrep kadını
Başkası kesmez
Kim beğenmiş senin görüşü
Kovaaa
Kova kadını olabilir
Hmm bilmem olur mu
Kova kadını çok marifetli oluyor yemek konusunda elleri çok lezzetli kova erkeği de yemeğe düşkün gayet iyi ikili
Yay.
Kova kadını
bAlık
Aslan kadını ile ol diker belani
bende onu dikerim
akrep benimki
Akrep kadını
25/09
Balık.
akrep
Koç burcuyum yükselenim İkizler 😔
Aslan
Oğlak. Buyur.
Yengeç 🦀⛱
Kova 🙋🏼♀️
Aslan
Akrep
kova
Kova
Basak
Oğlak
kova
Başak kadınıyım
Akrep erkeğinden uzak dur oğlak erkeğini yonetirsen oğlak yönetmiyorsan kova erkeği
Terazi
Terazi
Sende teraziymişsin tanışalım ☺️
Profil fotoğrafını değiştirmişsin ☹️
başakım
Yönetebilirsen oğlak
Koç olmaz mı
Akrep erkeğinden uzak dur da
Akrepsssss
Koc burcuyum
Kesinlikle akrep kadını
Hangi konuda
Çok eşitliyorlar birbirlerini boğa kadını da olabilir
Cinsellik anlamında akrep kadını olmali kesinlikle ama anlasmak anlaminda bilmiyorum
Akrep kadınıni sadece seksi olarak düşünme genel olarak akrep kadını koç erkeği çok iyi anlaşır koç yerine göre ağır başlıdir akrep kadının da yerine göre davranması ile çok uyuşuyor
Evet öyle
Selo bir isteği kabul et be