Teli yeni aldim alisamadim balim, ben sana yapismadim o data kablom, hem ben bugday tenliyim senin olamam. Bu arada ben insanligi sevmem kara kobram diye sev seveceksen beni
Ne haddime Yaratilani Yaradandan sebep severiz, ama ukalalik yapanida anladigi dilden cevablariz, profilim acik yorumlarima goz at anlarsin minik cadicik
Banami kaldi fatura, neyse biraz sinirlendirdim seni ama benide guldurdun. Amaa annelere kufur etmek hos degil, erkeklerin en hassas noktalarindan biridir. Hoscakal ✋
Yeter artık karı çeneli gibi yazmıyorsun engelliycem diyorum bin kez yazıyorsun abuk sabuk cevap verirsen sülalene bile laf ederim annen kimmiş kadın erkek sidik yarıştırma asabı bozma hiçbir erkeğe denilmezmiş diyorsun bir de. Altın kaplama mısın sen hayırdır
Engellemen benim icin sorun teskil etmezde bana neden bu denli yukleniyosun onu anlayamadim. İcinde birikmis seyleri sarf etmen seni mutlumu ediyor. On yargilarin bende bir ise yaramaz. Profilim acik bak yorumlara kime kardeşim ya da libidomla mi akilvarimi yaziyorum gormelisin. Sorularina yorumda yapmaktan kacinirim. Kal Saglicakla. The End ✋
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bu uygunsuz terbiyesiz bir soru renklerin şeyin aşkı yoktur zenci değil siyahi insanlarn tenini göre hakaretmiş gibi sorma spam hedef paylaşım.
zenci olma ihtimali yüksek te anne mi zenci baba mı
Beyaz olsun benim olsun
O zaman albino dan yana tercihin olmali 😈
Albinolar pigment kaybından öyleler
Albino canli ureten birine bunu aciklaman guzel oldu. Daaa beyaz alet gordunmu sen acaba 🤒
Ananı gördüm
Pis lezo
Lezbiyen değilim ZORT
Ne yıkık birisin be uza buradan
İlk espirin miydi
Doğru işte babandı bende annenim doğru konuş benimle
Ya şu inceli alın buradan yapıştı imdat
Ya siz nie dumur olunca alttan saldiriyorsunuz, pi@clik kanimda var kizim halt edemezsin. Aklima geldikce kendi kendine gulersin 😘
Daha Türkçe yazamıyorsun evladım neyin özgüveni bu senle alt eden kim yolumdan geçemeyecek insan müsveddesinin tekisin
Benden sana ufak tavsiye olsun karşındaki insanı küçümsemeye çalışan bir insan aslında karşısındakinden daha küçüktür ;)
Teli yeni aldim alisamadim balim, ben sana yapismadim o data kablom, hem ben bugday tenliyim senin olamam. Bu arada ben insanligi sevmem kara kobram diye sev seveceksen beni
Seni niye seveyim ben ya engellemeden uzaklaş sıktın
Ne haddime Yaratilani Yaradandan sebep severiz, ama ukalalik yapanida anladigi dilden cevablariz, profilim acik yorumlarima goz at anlarsin minik cadicik
Beyaz atlet gördün mü diye ahkam kesersen , cevabını alırsın. Bu ukalalık değil faturayı kesmektir ;)
Banami kaldi fatura, neyse biraz sinirlendirdim seni ama benide guldurdun. Amaa annelere kufur etmek hos degil, erkeklerin en hassas noktalarindan biridir. Hoscakal ✋
Evet , rahatsız oldum ama sinirlenseydim engellerdim
O zaman kardeş sen iki erkek al bir zenci bir beyaz nasil ur😂😂😂
Yok zenci erkek sevmiyorum 😃ilişkiye girmem
Sapıksın çünkü
Takmissiniz agziniza bir sapik kelimesi gelene gidene yapistiriyorsunuz. Bu kadinlarada laf denmiyor ha. Anneme goz dikerken iyiydi dimi
Yeter artık karı çeneli gibi yazmıyorsun engelliycem diyorum bin kez yazıyorsun abuk sabuk cevap verirsen sülalene bile laf ederim annen kimmiş kadın erkek sidik yarıştırma asabı bozma hiçbir erkeğe denilmezmiş diyorsun bir de. Altın kaplama mısın sen hayırdır
Yapıştı sakız gibi yüz vermiyorum yazma yazma
Her önüne geleni istediğini dersen böyle olur daha sana öğretmediler mi
Peki tamam haddimi bilirim ben, edebimle susuyorum. Susmak en buyuk erdemliktir
Anladık libidon yüksek bak dünden beri belki bin kez yazma dedim ne laf anlamaz şeysin
Erdemlisin tabi canım gördük önüne gelen her kıza sulanıyorsun. Pabucumun erkeği.
Erdemli insana bak pis lezo diye alay ediyor 😃
Bittimi efendimiz soyleyecekleriniz?
Yazma artık cidden engellicem
Engellemen benim icin sorun teskil etmezde bana neden bu denli yukleniyosun onu anlayamadim. İcinde birikmis seyleri sarf etmen seni mutlumu ediyor. On yargilarin bende bir ise yaramaz. Profilim acik bak yorumlara kime kardeşim ya da libidomla mi akilvarimi yaziyorum gormelisin. Sorularina yorumda yapmaktan kacinirim.
Kal Saglicakla. The End ✋
Sadece yazmanı istemiyorum
Ikisi bir paket olmuyor mu 😂
Hem beyaz hem kalın olsun
Sence?
kar gibi beyaz
Buyuyunce mi
Sen nasıl istiyosan