Sevgilim bana sürekli adam ol diyor sende bir eksiklir var diyor yardim edin lütfen?

Benim iki aylik bir Iliskim var 20 yasindayim. Ben Sevgilimi cook seviiyorum herseyi yapiyorum elimden geldiig kadar yapiyorum haftada 2-3 kere bulusuyoruz onunla hergün ilgileniyorum Misafire gitsem bile yaziyorum onunla arkadasa gitsem bile araba sürsem bile yaziyorum onunla 35€ bilet aliyorum aylik onunla bulusmak icin benden 100 km uzakta oturuyor ama yol problem degil. Onunla hergün ilgileniyorum sacini oksuyorum masaj yapiyorum herseyimi anlatiyorum ona ama bana adam ol diyor sürekli. ona sevgimi gosteriyorum planlarimi anlatiyorum evliligimizi düsünüyorum diyorum anlatiyorum ama bana adam ol diyo odunsun diyor bana diyor ki obür erkekler gibi olamiyorsun baska erkekleri kiskaniyormus ben ona herseyi yapiyorum pesinden kosuyorum ama bana her zaman adam ol diyor haraketlerim gayet normal ama bana diyor ki sende bir eksiklik var ve ona sordum ne eksikligim var dedim kendin bil diyor ne yapmaliyim anlamiyorum herseyi yapiyorum ama bana diyor ki degismiyorsun ben arkadaslarimdan vaz gectim telefonumdan tüm arkadaslarin nummarasini sildim disari gezmeye bile gitmiyorum zamanimi onunla geciriyorum ama bana diyor ki degismiyorsun sende eksiklik var diyor adam ol diye ne yapmaliyim daha anlamiyom nolur yardim edin bana oda beni cook seviyor yemin etti benimle evlenmek istiyor ama anlamiyorum tavir yapip duruyor Nargile cafelere bile gitmiyorum Hep ailemleyim ona da dedim Sohbetlere gidiyorum camiye gidiyorum ama gelmis bana halen adam ol diyo anlamiyorum

kusura bakmayin yazarken bazi cümleler yanlis yazmis olabilirim türkce yazmam pek iyi degil
Güncellemeler
+1 yıl
bana romantik ol dedi romantik olmaya basladim onunla hergün ilgileniyorum arkadaslarimla kontagi kestim bunu hangi erkek yapar sanirsam cook az kisi var hatta hic yook.
anlamiyorum ki yanlisim ney bana cocuksun diyor ama cocuk olan o hergun tavir tavir nereye kadar tavir

daha neyapmaliyim ki bana sen kiskanmiyorum diyor bana surekli odun diyip duruyor hem bana dedi i sen git kendine baska birini bul bende kendime baska birini buluyim bugun boyle yarin bir bam baska oluyor
Sevgilim bana sürekli adam ol diyor sende bir eksiklir var diyor yardim edin lütfen?