2 3 gün oldu tanışalı arkadaşım benimle konuşurken fotomu görmüş falan sonra yazdı arkadaşımda konuşun belki güzel olur dedi konuşuyoruz. konu konuyu açtı ve böyle dedi bilmiyorum..
İlk 2 kelimeyi okumam yetti nasıl biri olduğunu çözmem için, gerisine gerek duymadım bile. Aşırı mide bulandırıcı bir kişilik sen bundan bir şey bekleme
Ben çöpüm diye yırtmış kendini. Çöp muamelesi yapıp ezeceksin. Haddini ne mal olduğunu anlayacak.
Şu "temas bağımlısıyım" şeysi de yeni moda oldu 🤣 Benim kafam şeyimden başka yere çalışmıyor diyemeyen temas bağımlısıyım diyor. Neymiş sana atamassa sosyal medyada paylaşırmış tehdite bak 🤣🤣 Tek diyeceğin laf "sen kimsin?" olmalıydı 🤣
anlamadığın için sana metnin çevirisini yapiyim " oranı buranı dokunmak istyorum sana nude atmak istyorum ama sen istemezsen gidip sosyal medyada paylaşırım çünnkü sen etkilenmezsen bende etkilenecek kızı bulurum" diyor arkadaş ha bide yakında senle sevişmek isteycek sende erken daha dersen herkes yapıyor seni bırakmam gibi şeyler der
Amacı belli. Umarım farkına varıp devam etmezsin. Biz kızlar böyleyiz sevince gözümüz görmez ya da kabullenemeyiz ama kendine ve masum hislerine yazık etme. Çünkü üzüleceksin
ben vücut geliştiriyorum sana atmazsam sosyal medyada atarım nedir ya andavallıya bak bir de ilerde değil şöyle yaparım böyle yaparım derken zaten karakterini apaçık belli etmiş
şu yazılanlara ve 2 3 gündür tanışmanıza rağmen hala severmi diye soracak beyni nerden buluyorsunuz? temas memas palavra adam kısa diyor ben seni becermek istiyorum bunu anlamicak aklınızda mı yok?
Ya saçma sapan konuşma fikir alıyorum sadece seven adamlar da oluyor evlenen de oluyor görüyorum yine de fikir için soruyorum bana hakaret etme hakkını nerden alıyorsun
sana hakaret etmiyorum. böyle bi soruyu beyni olmayan sorar sadece. fikir alıncak konu var almaya gerek kalmayan konu var. seven adam evlenen adam 3 gündür tanıştığı kıza ben seni ellerim sevişirim seks yaparım demez. adam açık açık demiş neyini fikir alıyorsun anlamıyorsun? ben seni ellerim diyor sosyal medyaya foto atarım diyor yani vermezsen başka kızlarla yatmaya çalışırım diyor. bunu anlamak çok mu zor? e tabi gititin kasslı tipli diye aşık oldun oda beni severmi diyorsun :D şakamısınız la
hakaret etmiyorum diyip zeka geriliği var diyor ulan aptal insan ben onun mesajına ne yazdığımdan haberin var mı? sen kimsin de bana bunları diyebiliyorsun karnın neye ağrıdı anlamadım.
şimdi bi insan dolandırılcağını bile bile gidip dolandırılıyorsa sen o insana ne dersin? keriz enayi ya da apptal falan dersin değil mi? zorunuza giidince karnın neye ağrıdı gibi saçma klişeleri geçin. ergenler benim karnımı ağrıtacak değil. adamın amacı belli diyoruz hala sorguluyorsun. 3 günlük tanıştığın ağır abazana toz kondurmaz gelir burada bize atar yapar. ona yazdıgını napayım gelip burada severmi diye sormuşsuın
Şişme kadın al, temas bağımlısıymış? Kıçını temaslasın hergele
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Yani şunu söylemem gerek En azından sarılsın elini tutsun Ben kızlara hak veririm Munasebetlerin Sınırı konusunda Ama abartmamak lazım. Napcansınız uzakdan dumanla mı haberleşeceksiniz