- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılBizim ne dediğimizin ne önemi var ki, gidip adamın altına yatıyorsun sonuçta. Biz burada yatma desek yatmayı kesecek misin sanki? Zaten bu yaptığın şeyin ne olduğunu kavrayabilsen yapmayacağını düşünüyorum sen olayın ne olduğunu bile bilmiyorsun açıkçası. Empati yoksunu bir millet olduğumuz için haliyle bu tarz davranışların insanda nasıl etki bırakabileceğinin farkında değil kimse. Sen evli olsan kocan gidip bir kadınla görüşse bunu kabul eder misin? O zaman kimsenin kocasına metres olmayacaksın arkadaşım. Zaten bir sürü bekar erkek var her çeşit uzunu kısası kaslısı kilolusu sarışını mavi gözlüsü, seç beğen al.
12 Yorumla
Soran+1 yılCinsellik yok aramızda
- +1 yıl
Olmayacağının garantisi?
En İyi Cevaplar
Erkeklerin yükselme evresi sana tezahür edince bunu aşk sanma, üzülen sen olursun.
Evlilik başlı başına bir iştir. Nikaha gidene kadar istemesi, takısı, eşyası, evi... aileler arasi ter dökme faslı... Yani erkekler kadınlara kıyasla mantıklıdır, saman alevi gibi iki gün, iki ay yükselişe geçse de evine, uğruna bedeller ödediği, duygusal bağlılık hissettiği eşine sırtını dönemez. Yakalanmadan kaçamak yapar, yarın, şeytana uydum der kaçarak uzaklaşır 😉 değersiz kadın olmak niye
43 Yorumla
Soran+1 yılKanka uğruna bedeller ödediği falan jsjdj görücü usulü ve iki sevgilisinin de b0k gibi çıkmasıyla tanımadık etmedik elin şehirlerinde yaşayan kızlara güven olmaz diye gitmiş kendi bildiği emin olduğu kendince namuslu birini bulmuş yaşı geçmeden yuva kurmuş. Bana evladının üzerine bile kaç kere yemin etti ben sana verdiğim hesabı evdeki karıya vermiyorum diye
- +1 yıl
Kanka kim bilmiyorum 😐 Severek evlenmis ibaresi kullanmadimki. Öyle ya da boyle adam evlendiyse o kadina karsi ilgili alakali olmaya bakar ve duygusallik da aradaki samimiyetle olusur. Evlilik sureci icindeyim ve bu surecin icinde oyle cok sey var ki, bunlari gecirip evlenen bir erkek o evliligi once yuva olarak zihnine kazir. Erkek mantigi, bunu riske atamaz, korur. Dogasinda var. Hele bir de cocugu varsa o is tamam. Sana ne derse desin yuzde yuz durust olmaz max 90 durustluk bekle. Geri kalan 10 kilit noktalardir ve bunlari da sana asla acmaz cunku seninle yasadigi heyecan da onun icin degerlidir. Sonucta kisa vadeli oyunda zevk var ve kaybetmek isine gelmez. Benden bu kadar. Yarin bosanma sebebi ancak şu olur, kadin gorur ve dava ederse... ve bilirsin ki turk kadini bosanmayi kolay kolay dusunmez. Adam da tipis tipis yuvaya doner. Karisina pismanlik icinde
Soran+1 yılDuygusallık aradaki samimiyetle olur sözüne katılıyorum hele ki çocuk varsa demene de katılıyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılElbette ki kötü. Birgün seni terkedecek, yol yakınken kendine saygı duy ve bu ilişkiye son ver, yoksa kendini mutsuzluğa mahkum edersin. Sahibi olan erkekten uzak dur, bu senin hayrına olur
21 Yorumla
Soran+1 yılNerdeyse 1 haftadır konuşmuyoruz engelliyim
+1 yılBir de soruyor olman senin kafan olmadığını gösterir bunun kötülüğünü algılayamayacak potansiyelde olduğunu gösterir. senin gibilere gülüyorum sadece yazık...
22 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum yanlış olduğunu zaten de fikir almak istiyorum nasıl kurtulurum
- +1 yıl
Böyle bir konu hakkında fikir alınabilir mi cidden şaka mısınız bunun iyi tarafını savunan insanın da ben gerçekten her şeyini sorgularım en ilk aklını
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
Şey sevap oluyor ne kötüsü 😒🤦♀️kendine nasıl kıyıyorsun anlamıyorum.
14 Yorumla
Soran+1 yılŞu an canım aşırı yanıyor çok üzgünüm
- +1 yıl
2 el işe yaramaz erkeği ne yapacaksın yarasaydı eşine yarardı 😏cidden sana yazık değil mi?🙃
Soran+1 yılÖyle de ne hileyim çok sevmiştim
- +1 yıl
Sadece duygusal boşlukta olduğun için bunu hissediyorsun o boşluğu kendinle doldur.
+1 yılO adamın evli olduğu kadın sen olsaydın? Bunu düşün başka bir şeyi düşünmene gerek yok
21 Yorumla
Soran+1 yılÖyle
Aşk İlişkileri konusunda 337 cevap paylaştı. Kötü ve etik olmayan bir durum. Fakat heyecanlı buluyorum.
Eşiyle birlikte olmayışının sebebi ne peki?03 Yorumla
Soran+1 yılOnu bilmiyorum ki
Soran+1 yılHiçbir şey bilmiyorum severek evlenmemiş galiba
Gizli Üye(30-35)+1 yılYok çok iyi bi şey meleklere doğru yükselirsin evlendigin zaman eşinle beraber olan kisiyie teşekkür et öp sarıl
32 Yorumla
Soran+1 yılKomik mi
Cevap sahibi+1 yılNe demeliyim tebrik mi edeyim
+1 yılCinsellik yok demişsin, bugün olmaz yarın öbür gün olur
11 Yorumla
Soran+1 yılTamam
+1 yılEvet bu senin ne kadar karaktersiz olduğunu gösterir. Metres durumundasın
01 Yorumla
Soran+1 yılZaten konuşmuyoruz 1 hafta oldu engelledi
Aşk İlişkileri konusunda 378 cevap paylaştı. Daha gençsin. O adam evli seni her an bırakabilir.
01 Yorumla
Soran+1 yılZaten üzerine çok gidip küfürler ettiğim için bıraktı 1 hafta oldu
Dünyada erkek kalmadi evli barkli adamla neyse xd
02 Yorumla
Soran+1 yılKimseyle cinsel bir şey yaşamıyorum gönülden sevdim sadece
- Aşk İlişkileri konusunda 15,5b cevap paylaştı.
+1 yılSence iyi bir şey mi? Kocan olduğunu farz et ve başkasıyla takıldığını düşün.
12 Yorumla
Soran+1 yılKötü tabi ki
- +1 yıl
En azından bunun idrarıkını yapabiliyorsun
Daha bu gözler ne sorular görecek... Bunun sizcesi bizcesi yok! Tabi ki kötü!
05 Yorumla
Soran+1 yılÇok aşık oldum
Soran+1 yılUzaklaşamıyprum beni engelledi 3 gün 3 yıl gibi geldi günler geçmiyor resmen 😔
Soran+1 yılKavga ettik aylarca küfürler ettim üzerine gittim eski sevgilisi de arıyordu bunu birkaç kere açmış geldi bana söyledi senden bir şey gizlemek istemiyorum diye sonrasında da engellettim engelledi ama ben hep kıskandım her gün imalı konuştum arıyor mu senin o.. falan gibisinden hakaretler ettim engelledi 3 gün oldu
+1 yılBeraber olduğun kişi kendi kocansa hayır, değilse evet
11 Yorumla
Soran+1 yılTamam
Senin ağzından girer burnundan çıkar seni sevdiğine inandırır ama aslında karısı için olup bitiyordur sakın inanma başka bir kadının ahını alma çocukların ahını alma dünyada erkek mi yok
26 Yorumla
Soran+1 yılÖyle bir şey yapmıyor aksine hep ben gittim ona hep ben çabaladım
Soran+1 yılBana başta evli olduğunu söylememişti
Soran+1 yılBana başta evli olduğunu söylememişti.
Soran+1 yılÖğrendiğimde sevmiştim zaten sonra da bırakamadım
+1 yılBu soru mu şimdi? Kötü tabiki senden sıkılınca mendil gibi bi kenara atar eşine döner ha daha kötü bi seçenek var senin yüzünden yuva yıkılır hangisini tercih edersin bacım
217 Yorumla
Soran+1 yılYuva yıkmak gibi amacım yok sohbeti iyi geliyor seviyorum boşandın gelsin demiyorum
- +1 yıl
Aldatıyor ama evli adamlara bakılmaz başka adam mı kalmadı piyasada olacaklar bunlar diyorum ya ya seni kullanıcak eşine dönücek ki bu ihtimal de NORMAL bi insanın zoruna gider gerçi senin şu an da zoruna gitmesi gerekiyor bulunduğun durumdan dolayı da neyse ya da karısı öğrenicek boşanıcaklar
Soran+1 yılİyi de cinsellik yok ki naber nasılsın bu kadar sadece
- +1 yıl
Cinsellik olsun olmasın ben sana yatıyorsun demedim sen kendin sormuşsun beraberiz kötü bi durum mu diye? Gönül bağı da kurmuş olabilirsin cinsellik yaşamıyorsundur böyle olunca kabul edilir mi oluyor. O adam bile sana kaşar gözüyle bakıyordur herkesin bi haysiyeti gururu var eşinin gururu öğrenilse nekadar yıkılır hele sen kendini düşün
Soran+1 yıl@Serapenginevliciftt ya bi kes a q sigtit git
Soran+1 yılHaklısın ne diyeyim doğrı ama sevdim gönlüm düştü
- +1 yıl
Canımın içi illa birşeyler hissetmissindir de herkesi boş ver kendini bu konuma sokma seninde o adamın da karısının da bir haysiyeti var adamlara böyle konularda kızıyoruz da biz kadın olarak evli adamlara mesafeli olmalıyız peşinde koşsa bile reddetmeli görüşmemelisin. Boşansın da gelsin emin ol aldatmadan dolayı boşanıldığında hepinizin gururu yıkılıcak boşanmasını isteyen yok falan deme burada muhabbetiniz ilerlerse eğer karısını bile kıskanır boşanmasını istersin cinsellik yok diyerek normalleştirmeye çalışıyorsun ya hani oda olur zamanla ben zaten evlilik dışı cinselliğe falan gayet normal bakıyorum yobaz kafası değil bu yani benim lgbt destekleyen eşcinsel arkadaşlarım var bir sürü ama evli adamlarla beraber olunmasına onlar bile karşı empati yapın biraz
Soran+1 yılHer cümlende sonuna kadar haklısın ben olayın içinde olduğum için maalesef ki mantıklı bakamıyorum
- +1 yıl
Bu konuma düşen arkadaşlarım da oldu benim ben onlarla kavga ettim zamanında bukadar kibar konuşmadım görüşmeyi kestik 3 tane oldu 2 tanesini adam bıraktı görüşüp bı sure diğeri aynı senin gibiydi zamanla cinsellikte yaşadı eşini de kıskanmaya başladı diretti ve eşi öğrendi ayrıldılar arkadaşım kimseye pek dillendirmezdi herkes öğrendi nerdeyse evlenme hayalleri kuruyordu adam seviyordu falan ama kız çok pişman oldu sonradan canı çok yandı o kızla biz barıştık sonradan şu an o muhabbet açıldığında kendi zamanında yapmasına rağmen o bile olumlu bakmıyor adam sahipli bekar bir sürü adam dolanıyor tutturmayın birine sağlıklı bir düşünce değil bu
Soran+1 yılBen evlilik istemiyorum ama sal ak gibi kıskanıyorum maalesef 😔
- +1 yıl
Zamanla daha çok kıskanıcak ayrılmasını isticeksin yol yakınken ayrıl ve bir daha görüşme
Soran+1 yılTeşekkür ederim bitti gibi zaten b kez. Engelledi ve yazmayacağıma aramayacağıma yemin ettim o zaten kendiliğinden yazan biri değil. hep ben gitmiştim ona zatrn
- +1 yıl
En iyisi önüne bak bir sürü erkek var
Soran+1 yılBakmak istiyorum 3 gün oldu 3 yıl gibi geçti zaman geçmiyor resmen öyle alışmışım mesajlaşmaya
Sadece bu yaptığın hareketler adamın altına girme çabası olarak görüyorum altına girdikten sonra da adam senden soğuyacak seni tamamen terk edecek karısına odaklanacak sende si.. k.. l diğinle kalırsın ortada...
02 Yorumla
Soran+1 yılAlakasız
- +1 yıl
Madem alakasız diyorsun varsayalim ki alakasız yorum yaptım Peki sen bu adamla neden ilgileniyorsun sen bu adamla ne yapmak istiyorsun
Cevap vereyim bunun iki cevabı var
1) adamla sadece cinsel iliski yaşayacan ki buda ömür boyu sürmez bir yerde kopar
2) Adamın yuvasini yıkıp suanki karısından boşatıp kendin evlenmen
Al sana en alakali yorumlar acı ama gerçek
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvli birinin karısı ya da çocuklarına sorarsan sana uygun cevabı vereceklerdir.
11 Yorumla
Soran+1 yılPeki
- Aşk İlişkileri konusunda 17,2b cevap paylaştı.
+1 yılyok canım ne kötüsü sen de !
ya şaka mısınız?
bekarlara kıran mı girdi?03 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
- +1 yıl
Haklıyım tabi :)
- +1 yıl
Sizin yüzümüzden kuruduk burada
Şaka şaka :)
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıladam için bulunmaz nimet.. bi sana, bi eşine.. oh valla.
07 Yorumla
Soran+1 yılCinsellik yok tamamen duygusal kalpten seviyorum beni engelledi günler geçmiyor mutsuzluktan
Cevap sahibi+1 yılhmmm.. ozaman bu güzel duyguyu yaşamaktan kendini mahrum etmiş adam eşin varlığının etkisiyle
Soran+1 yılEşinin etkisi ne alaka
Cevap sahibi+1 yıladam evli ya.. onun verdiği psikolojik tedirginlik. huzursuzluk
Soran+1 yılAlakası bile yok yüzeysel bir şeyler oldu ben istesem fazlası da olurdu
Cevap sahibi+1 yılyaw fazlasını sormadım 🤷♂️neden engelledi sence? çünkü evli.. dua et iyi ki fazlasını yapmamışdın, şimdi daha kötü durumda olurdun muhtemelen
Soran+1 yılOndan değil karısı bizim mesajları yakaladı geçiştirdi ona rağmen devam etitk konuşmaya. Engelleme sebebi aylarca hakaret küfür etmem her gün kavga çıkarmam bir sebepten
Yapma yuva yıkan oluyorsun yazmışsın sohbeti güzel uzak dur ahlaksızlığa giriyor kendine yakıştırma karısı var günah o kadın
16 Yorumla
Soran+1 yılNefret ediyorum nefret nasıl düştüm bu belaya
Soran+1 yılMutlu değilim bende de vicdan azabı var
+1 yılyani evli bir kadın ile oldum cinsel anlamda bir ilgimiz oldu yani aşk bağlanmak yok sekste iyidik o kadar
01 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle bir şey yok aksine seviyorum aşık oldum
Yok iyi bir şey. Bu konuda iltifat mı bekliyorsunuz bir de
11 Yorumla
Soran+1 yılHayır tabi ki
kendi kocan metres tuttuğu zaman anlarsın iyi mi kötü mü
11 Yorumla
Soran+1 yılOk
Benimde başıma geldi ama doğru değil çocugu çoluğu var bunun azabı kötü
021 Yorumla
Soran+1 yılNasıl geldi? Kim evliydi? Sevdin mi öylesine miydi
Soran+1 yılBen de seviyorum ama engelledi her şeyi bitirdik geçen hafta. Barıştırmak için çabaladım ama dönmedi
Soran+1 yılBizimki böyle bir şey değildi eşi mesjlarını yakalamış olmasına rağmen devam etmiştik ben sürekli üzerine gidip hakaretler ettiğim yaklaşık 1 yıldır her gün imalı şeyler söyleyip başına bir şeyleri kalktığım için bitirdi
Soran+1 yılSen mi bıraktın o mu
Soran+1 yılBeni de o bıraktı. Dönmez mi acaba ama bizim sebebimiz eşi falan değildi benim hatalarım küfürlerim falandu
Soran+1 yılOğlu var eşini severek evlenmemiş ama
Çocuktan sonra samimiyet artmış olabilir. Yaşadık anal oral sürtünme
Soran+1 yıl26 ben 27 o. Ayrılmadı bırakmadı işte sevmiştik hatta yine engellerdi burnundan getirince dayanamaz açardı yarım saate 1 saate. Son aylarda iyice canına tak etmişti en ufak lafıma sinirleniyordı sıkıldım bana olan tavrından imalarından diyordu en son biz olmayız arrık diye engelledi
Soran+1 yılCinsellik yoktu
Soran+1 yılYok denecek kadar azdı 2 yıldır konuşuyorduk 6 ayda bir ancak görüştük
Soran+1 yılBende de öyle ben aşığım o hoşlanıyordu. Durup durup önceki mesajlarımızı okuyorum öyle şeyler demiş ki
Soran+1 yılboş ver
+1 yılkotu tabiki o kadinin yerine kendini koy bakalm nasil olcak sen ce
02 Yorumla
Soran+1 yılİyi değil tabi
- +1 yıl
eee yani neys ebir de gizlisn ama merak etim snei
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılYaşlarınız kaç kaç
02 Yorumla
Soran+1 yılBen 26 o 27
- +1 yıl
Benzer bir soru daha sormuştun sanki
+1 yılMetreslik iyi değildir.
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen
Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Mutluysan mutlu ediyorsan sorun yok
04 Yorumla
Soran+1 yılMutlu değilim engelledi geçen hafta
Soran+1 yılAlacağını falan almadı
Aşk İlişkileri konusunda 711 cevap paylaştı. Doyuruyorsa çokta kötü değil
03 Yorumla
Soran+1 yılNe doyması ya bel altından başka bir şey bilmez misiniz kalpten seviyorum gönlüm düştü
Soran+1 yılBelli
- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılBunu anlamayacak kadar ne içtin
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok seviyorum dayanamıyorum gözlerimin önünde hep
- Aşk İlişkileri konusunda 926 cevap paylaştı.
+1 yılKonuşmak sohbet etmek iyi geliyorsa neden olmasın
03 Yorumla
Soran+1 yılO değil sadece. Çok aşığım eski sevgililerini takip ettiklerini bile kıskanıyorum herkesi tek tek sildirdim hesabından
- +1 yıl
Biraz karışık bir durum desene sanırım danışmak istiyorsun yoğun duyguların nedeniyle aklın karışmış gibi
Soran+1 yılBeni engelledi günler geçmiyor hep gözümün önünde gülüşü falan
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Sorgulamanla beraber 2 kat kötü bir şey
01 Yorumla
Soran+1 yılTamam
Gizli Üye(18-24)+1 yılYok iyi bir şey tövbe estağfurullah tövbeeee
11 Yorumla
Soran+1 yıl:( öyle seviyorum ki bakarken içim acıyor
Aşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı. la takıl kafana göre kime ne?
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle de bıraktı beni
Gizli Üye(25-29)+1 yılE tabii ki o... luk. çürük katakter
01 Yorumla
Soran+1 yılAnladım
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen ne hissediyorsun?
06 Yorumla
Soran+1 yılAşığım ona
Cevap sahibi+1 yılAnladimmmm ama o sana değil bir baskasına karıcım diyor, bu sana ne hissettiriyo?
Soran+1 yılHer gün canımdan can gidiyor ne olacak
Cevap sahibi+1 yılMazoşist olabilir misin?
Soran+1 yılHayır ruh hastasıyım
Cevap sahibi+1 yılTanı var tedavi mi istiyorsun yoksa kabul görmek hevesi içinde misin?
+1 yılSence iyi bişey mi?
11 Yorumla
Soran+1 yılHayır ne yapabilirim
+1 yılYok çok iyi bişey tövbe est
11 Yorumla
Soran+1 yılOl
Gizli Üye(36-45)+1 yılYoo iyi bir şey tecrübeli olduğu için iyi çakar
01 Yorumla
Soran+1 yılCinsellik yok
+1 yılTavsiye etmem
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden
+1 yılevet kötu bende oldum ama bu kötu
09 Yorumla
Soran+1 yılSevdin mi öylesine mi
- +1 yıl
yok ben sevmedim öylesine sadece ten ilişkisini yaşamak için ama başta oda ten ilişkisini için istedi beni ama sonra aşık oldu bana ben ayrıldım çok ağladı ama geri dönmedim yinede o yüzden çok ah etmiştir bana
Soran+1 yılBen de ona aşık oldum neden dönmedin ve kim evliydi
- +1 yıl
ben
Soran+1 yılNeden bitirdin peki başına dert mi olmaya başlamıştı
- +1 yıl
evet sayılır fazla rahatsız etmeye başladı tehlikeli bir hal aldı
Soran+1 yılBen de o beni engellediğinde evinde eşinin yanında çok kez aradım. Ama engellemese hiç sorun etmiyordum. Korkmaya başladım diyordu
Soran+1 yılYok buradan iyi. Sizce seviyorsa bir ihtimal gelir mi bunca zaman bin kere bitti dedik engelledi her yerden geri ekledi barıştık falan kendine çeki düzen ver normal ol takıntılı olm falan diyordu
- +1 yıl
bence boş ver hazır ikimizde ayrılmışken gel bizden olur
Sence?
02 Yorumla
Soran+1 yılYanlış tabi
+1 yılMetres olmuşsun tebrikler.
02 Yorumla
Soran+1 yılSadece konuşuyordum naber nasılsın diye
- +1 yıl
Konuşma başka şeylere taşınabilir. Uzak durmanı öneririm. Birisinin haberi olsa hakkında iyi düşünmezler.
Kötü tabii
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Yani
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki
Aşk İlişkileri konusunda 840 cevap paylaştı. Evet
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki
- Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılSence kötümü
08 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Madem kötü neden berabersin
Soran+1 yılSevdim
- +1 yıl
O zaman suç sadece sende
Soran+1 yılİkimizde de var
- +1 yıl
Hayır sadece sende var
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Nedeni iyice tanimadan sorup soruşturmadan kimdir nedir demeden flört ettiğin için
Aşk İlişkileri konusunda 10,4b cevap paylaştı. Aşk bu 💐💐
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Kansızlık
010 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Soran+1 yılBüyük konuşma
Soran+1 yılDünya imtihan dünyası ve ben yapmam dediğim kınadığım o kadar çok şeyi yaptım ki bu da dahil. Evli olup başkasıyla konuşanlar idam edildi çatır çatır yansın derdim bak içine düştüm hiç belli olmaz büyük konuşma
Soran+1 yılİnş
Soran+1 yılÖnemli değil sağol
+1 yılYoo takdir edilesi
01 Yorumla
Soran+1 yılOfff
+1 yılCiddenmi keske bizede denk gelse
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle
- +1 yıl
Şu an ileri donuk dusuncen ne bwnde isterdim bi kadinla daha sevgili olsak
+1 yılbu günlərdə çoxlu yollu qızlar görməyə başlayıram
01 Yorumla
Soran+1 yılHı evet
Gizli Üye(25-29)+1 yılYok iyi bir şey
05 Yorumla
Soran+1 yılİyi olmadığını biliyorum soruyu sorarken nasıl bırakırım diye fikir istedim
Cevap sahibi+1 yılTamam. Yargilamicam beraber oluyo musun onunla zaten evli birinin başka amacı olmaz
Cevap sahibi+1 yılCinsellik yoksa aranızdaki şey ne sadece duygu paylasimi mi? Sevgililik diyebiliyor musun buna
Soran+1 yılSadece duygusal anlamda seviyorum günaydın yazması İnstagramda ekli tutması yetiyordu buydu tek istediğim
Cevap sahibi+1 yılO sana karşı ayni değil yani
Gizli Üye(25-29)+1 yılgören yoksa kötü degil dikkat et yakalanma
02 Yorumla
Soran+1 yılEşi yakaladı ona rağmen bırakmamıştı beni son zamanlarda bıktı iyice benim küfürlerimden ve engelledi daha da yazmaz biliyorum
Cevap sahibi+1 yıldövseydin eşını sahıp cıksaydı kocasına
Gizli Üye(30-35)+1 yılHem iyi hem kötü
01 Yorumla
Soran+1 yılNe açıdan iyi ne açıdan kötü
Gizli Üye(36-45)+1 yılAşık mısın?
010 Yorumla
Soran+1 yılKöpek gibi her şeyden kıskanıyorum
Cevap sahibi+1 yılYaşlar kaç
Soran+1 yılBen 26 o 27
Cevap sahibi+1 yılCinsellik var mı?
Soran+1 yılYok denecek kadar az oldu
Cevap sahibi+1 yılNasıl yani
Soran+1 yılOral sadece
Cevap sahibi+1 yılO mu yaptı sen mi yaptın
Soran+1 yılİkimiz de
Cevap sahibi+1 yılBurdan mı konuşalım diğer yerden mi?
Sence
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle
+1 yılGüzel yaş kaç
02 Yorumla
Soran+1 yıl26 27
- +1 yıl
Senin fizik iyi olmalı ki seviyor
Kötü tabi
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!