Açık kızlarin yüzü güzel olmasa bile fizikle öne geçebiliyor fizikigi güzel değilse teşhircilikle erkeklerin beğendiği biri olabiliyor
Ben kapalı yüz ve fizik olarak gayette güzel bir kızım ama yetersiz hissediyorum
Açık kızlarin yüzü güzel olmasa bile fizikle öne geçebiliyor fizikigi güzel değilse teşhircilikle erkeklerin beğendiği biri olabiliyor
Ben kapalı yüz ve fizik olarak gayette güzel bir kızım ama yetersiz hissediyorum
Kapali olmak güzellik için değil iman içindir fizik için yetersiz oldunu düşünüyorsan zaten açıl kapanma bence bi anlamı yok ki o fizik erkekler için sadece iştahını doyurmaktır ciddi düşünen bir insan fizik aramaz kadında kadın her türlü güzeldir kalbi temiz olsun yeterki
He he
👍 devam
Sacmalama. Evlenince kocanın cariyesi olursun. Gizlenmek daha cazip. İçşne jartiyerde giysen, hiç bir şey giymesende kimse anlamaz. Açıklar donum belli olmasın, g. ötüm belli olmasın ama göstereyim diye kasıyor.
Ayn kanki cariye
Güzelsen arayanın çok olur.
Güzelim gerçekten
Yaşın küçük sanırım.
20
maşallah. Allah sahibine bağışlasın
Teşekkür ederim
Merhaba,
Arkadaşım öyle düşünmene sebep olan vesvese şeytandan veya nefsinden.
Bak ciddi diyorum eğer cidden yüzün güzelse bile bu sana yeter.
Seninle bu konuda uzun uzun konuşalım istersen
Ahahahah uzun uzun ne konuscaz iyi gidiyordun tokezledin
Cevap
19Cevap
Şahsen bu kadar abartıldığını düşünmüyorum ancak hemen hemen her konuda bir seçim yapıyor bunun sonuçlarını yaşıyoruz. Tercih senin, hayat senin.
kişiye göre değişir o. Kapalı kız istemem diyen bi erkeğin hiç dikkatini çekemezsin mesela. Ama aynı şekilde açık kız istemeyen bi erkek de onlara değil sana bakar
Aslında davranışla ön plana çıkıyorsun ama evet erkekler ilk olarak açık giyinmiş fizikli kızlara bakar öncelik o oluyor malum
Evet kesinlikle ne kadar itiraz etselerde
Amacın zaten güzel gözükmemek? Millet de diyor ki kapalılar çok edepli al bak edepli mi derdi erkeğe güzel gözükmek
Ayn knk biz edepsiz ooo rrrr. Ppp lariniz siz çok doğrusunuz başıma örtü takınca rahibe olmuyorum benimde beğenilme Arzum vad
olmayacak canım kapalıysan helalini beklicen etrafına bakmadan :D
Tm
Oynaşmak için Açık Kızları Kullanıyorlar ama
Evlenmek için Kapalıları Tercih ediyorlar Haberin Olsun..
Bizde şutluyoruz öylelerini
En iyisi...
Aslında genel olarak tam tersi kapalı olduğu için daha çok merak uyandırır ama ben bunu utanarak söylüyorum ön yargiliyim kapalı kadınlara karşı
Tamam canım
Hiçte öyle hissetme bırak herkes begenmesin herkes bakmasın değerini bilen insanlığını bilen baksın bu açık veya kapalı olmakla alakası yok aslında açıksa olsan kapalida değerini bilen biri baksın sana
Yok ya ben genel olarak dikkat çekmek ve sevdiğim biri baksın istiyom
Güzel olduğum için
Onlardanim zaten ama iyice fena değilim
Kişilerin neyden etkilendiklerine göre değişir o. Ben şahsen bakış ve yüz ifadesinden falan etkilenirim. Kapalı olup gayet etkileyici insan çoook :)
Keskin sınırlariniz yok yani
Elbette yok yani ben fizikle falan tavlanacak birisi değilim. Benim için bakış, duruş gibi şeyler çok daha etkileyici
aslinda degiller ben cok merak ediyorum kapalilari
kapalı kızları da severim açıkta benim için fark etmez önemli olan karakteri
Eminim Bi çok kızdan daha guzelsindir
Öyleyim kankide bir anlamı kalmıyor ki sıradan bir açık kadın çok güzel kapalı kadının önüne geçebiliyor
Dişiligini kullanarak gecebiliyorsa birak geçsin kendini o kadar basite aldiriyorsa
geçemiyor aslında tecrübe burada :)
Bu kafayla sen kapalı olma zaten
Kapalı ve fiziği iyi olan tercih edilir
Kapalılar daha iyi teşhirci oldular
Yanlis dusunuyorsun bence
kapalılar hepsı tayt ıle gezıyor
İnsan olması daha önemli
Evet
bana gore evet arkaplanda
Yooo kapalılar artık daha teşhirci oldu
Kapalılar daha guzel
Kim demiş bunu?