Nişanlım beni seviyor ama ben ısınamadım. Ne yapmalıyım?

Nişanlım beni çok seviyor. 6 ay önce tanıştık 4 ay önce de nişan oldu. Nişandan sonra alelacele eşyalar alındı. Aramızda 6 yaş var. Nişandan önce 3 defa yüz yüze görüşebildim. Nişandan sonra da benim israrimla 3 defa görüştük. Gece gündüz çalışıyor ve biraz uzakta yasiyolar. O yüzden sık sık görüşemiyoruz. O yüzden de ısınamadım belki. Ailesi beni çok sevdiklerini söylüyorlar. Ama her şey benim acele etmeyelim dememe rağmen zorla ikna edip hızlandırıldı. Ben de tabi bu süreçte belki alışırım severim diye düşündüm. Ama bir türlü ısınamadım sevemedim. Onun beni çok sevdiğinden de emin değilim bu arada. Çünkü ben maddiyata düşkün değilim ama hiç hediye almadi. Küçük bile olsa almadı. Düşünemiyor olabilir ama sevse içinden gelmez mi bilmiyorum. Kafamın içinde birden fazla soru var ve cevabını bulamıyorum. O iyi biri ve benim sevmediğimi bilmiyor. Çok üzülebilir. Ama ben de geri dönülmez bir hata yapmaktan korkuyorum. Ne yapmalıyım? Zamanla sever miyim yoksa bitirmeli miyim? Bitirirsem de geçerli nedenim sadece ona ısınamamam mı olacak?

Nişanlım beni seviyor ama ben ısınamadım. Ne yapmalıyım?