Güncellemeler
+1 yıl
Yanımda olsan sarılır ağlardım seni çok seviyorum diyor bir de rezillik
Ben seni çok sevdim ama şu an iftiraya uğruyorum, ben hak etmedim bunlari diyerek ağladı hüngür hüngür. Ya gözümün önünde onlarca kanıt olmasına rağmen hala inkar edip ağayabilmesi, kendini acındırmaya çalışması falan nefret ettim ya, benim aklımla dalga geçti resmen. Ne yüzsüz, ne gurursuzmuş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Boş verin hayatınızdan silin.
Timsah gözyaşları ihanetin affı olmaz.
Olmadı zaten engelledim her yerden
Olması gereken :)
Gerçek bir profesyonel
Hasta demekki
Bence de
konuşma falan var mı belki eğlence için yapmıştır
Son zamanlarda ilişkimiz iyi gitmiyordu, ben de bitsin bu böyle olmaz dediğimde ayaklarıma kapandı nolur beni bırakma diye. 4-5 gün sonra da bu uygulamaları indirdiğini gördüm, sonra bitti zaten
konuştuğunu gördün mü ki
eskiden bende öylesine zaman doldurmak için kullanırdım
Ciddi bir ilişkide chat uygulaması indirip başkalarına yazması bana göre normal degil. Düzgün bir ilişkide böyle seyler olmaz. Kaldı ki arama motorunda güvenilir sevgili bulma siteleri diye aratmis, gördüm telefonunda. Rezilligin bu kadarı çok fazla
valla bende öyle çoğu uygulamayı indirdim ya ama istesede kendine göre birini bulamaz zaten kaldı ki sevgili uygulamasını kullanan birine sevgili olmak için güvenemez ne mâlum uygulamayı sildiği sonuçta ya da başka birine de umut vermediği o yüzden aklı yerinde olan biri ordan ciddi ilişki yapmaya çalışmaz
tip ortalaması düşük bi kere zaten
Takılmalık arıyordur zaten. Eskiden es. krta falan da gitmiş hatta yakın arkadaşı çok daha fazlasını anlattı, ben bu kadarını bilmiyordum. Bilsem zaten hayatıma almazdım. Ben ona ailesinin vermediği değeri ve sevgiyi verdim, bunu kendisi dahi itiraf etti beni kimse böyle sevip düşünmedi diye ve cok ağır geliyor biliyor musun? Hatalarını affettim, ailemin eşimin dostumun karşısında savundum onu ve başımı öne egdirdi herkesin karşısında. Hiçbir duygu yok içimde ona karşı, öyle bir yalancıdan kurtulduğuma seviniyorum
oo iyi ayrılmışın o zaman
çok sevmemişsin demekki, salla gitsin.
Sevdim ama ihanet etti
inkar taktiği ama kanıtın varsa salla gitsin
bırak engelle gitsin
Engelledim her yerden, geçmişi hakkında yalan söylemiş arkadaşından öğrendim gittim onları da söyledim hatta bu konuda bile yalan söylemissin diye, arkadaşı da arayıp duruyor. Ne bela tiplermis midem bulandı iyice
bu konuda yardım olmakisterim
Bir de şey demez mi sen benim aşık olduğum kadınsın sana asla zarar gelmesini istemem yerin çok başka falan diyor hala. İğrenç ya
Bence boş vakit kaybı olur ona harcanacak zaman
Engelledim her yerden ama şizofren falan herhalde , harcadigim 10 aya üzülüyorum