Ayrıldık konusmuyorum pek arkadaş olsak acaba yeniden biseler canlanırmi aynı yerde çalışıyoruz
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Severek ayrıldıysanız ya da çok çomk kötü ayrılmadıysanız bir şeyler canlanır gibimsi. Ama sonuç olarak anlaşamamışsınız ki ayrılmışsınız. Sağlıklı olur mu bilemedim
öyle bi anlasamama yoktuya
Ya bir laf vardı
Eski sevgiliyle barışmak ev tişörtüyle sokağa çıkmak gibi. Rahat ve bilindik ama içten içe giymeseydim ya hissi. O rahatsız eden his.
Bir gözden geçir yaşanılanları düzeltilebilirse eğer git konuş bence. Ciddi yola girebilecekseniz boku bokuna ayrı kalmanın bir manası yok. Ama kendine değer mi diye sormayıda unutma olur mu
Olede çok kıskanıyorum onu ya ben
Duygularınız karşılıklıysa eğer her türlü konuşursunuz birde aynı iş yerindesiniz. Zamana bırak bence
şu an küs gibiyiz değiliz ama bisey oldumu konuşuyoruz ben onu koruyorum sürekli farkinda ama konuşmuyorum mesafeliyim baya bi espiri yapsam biliyorumki çok gülecek ne yapacagimi şaşırdım kısacası istiyorumm onu cokk dusun sene aynı nerdesin ve onunla konusup gülemiyorsun
Dediğim gibi kıza zaman ver. Belliki kendini toparlaması gerek. Bırak düşünsün. Gerçekten gelmek isterse gelir. Sen çok üstüne gitme şuanki yaptığın gibi. İhtiyacı olduğu anda yanında ol yeter
Peki konuşmayım yani sadece ihtiyacı olduğunda demi ya hiç gelmesse
Onun ismide özgeye
Ufak ufak onu sıkmadan muhabbet edebilirsin tabiki. Tepkisine bak ama. Adaşım çıktı vay be
Konuşunca masum masum cvp veriyor benim tepkime gore gulunce gülüyor durumlarina bakmazdim ben oda bakmazdj ben bakmıyorum diye şimdi bakıyorum oda hemen bakıyor ya ben cidden birleşmek istiyorum ama hadj gel birleşelim diyerek degil l duygularla yeniden canlanarakk hissederek biseler olsun demi
Biraz ayrı kalın ikinizde kendi hayatlarınıza bakın. Zaman geçsin en az 2 hafta. Sonra belli olur her şey
Hmm peki dua et birleşelim olur mu
Ederiim sende et kendin için.
tamam teşekkür ederim
Rica ederim
Biten bitmiştir kız mı yok başkasını bul ayrılıp arkadaş kalmak kadar saçma bişey yok
Ayni filmi tekrar izleyince sonuc degismiyor
Yok hatalardan ders alınca insan bu sefer ona yaklaşımı değişiyor
Canlanma ihtimali yüksek
Cok guzelsin
Ciddenmi ne yapmak gerekiyor bana bi akıl verirmisin ben onu çok güldürürdüm mesela şu an bile bise yapsam gülüyor ben pek gülmüyorum kısa kesiyorum
Kısa kesmemen lazım mesela sohbet et
@Kinanasilyakilie 🥺💗
Nasi edeyim eskisi gibimi oluyum arkadaşdik sevgili olduk ayrildik nasi davranayım sohbet edeyim mi yanına gidip Gece n çikolata verdi bana yemedim ısrar etti aldim bende ona kakaolu sut aldim bole sana aldim diyince sırıttı bole teskkur etti içti sence durum ne olur
Eski sevgiliden hiçbir şey olmaz
Olabılır