Ölüyorum onun için, görünce içim gidiyor onunla aramızda tuhaf bir sinerji dediklerini şeyden var ama uzak duruyorum keşke diyorum evlenmeden önce tanışsaydık benimle ciddi olmasa bile biraz zaman geçirseydik sonra evlenseydi diyorum henüz 1 yıllık falan evli çokta iyi biri aşkım beni uzaktan süzüyor ama mesafeli davranıyor mesela gözlerime bakmıyor ilgilenmiyor çekiyor ama uzaktan bakıyor dikkatlice çok seviyorum
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Çocuk senden hoşlanıyor içinden ah çekiyor ama adam evli sen ondan umudu kes boşuna zaman kaybetme derim
Ben hoşlandığını bile sanmıyorum nedense 😑
Seninki tek taraflı aşk
Az önce hoşlanıyor diyip şimdi bunu demen 😄
Ben adan bir yıllık evli olmasından, sana ilgi duymuş ama evlenmiş yaşında dağa genç adamın bosanması uzun sürer senin için onun yerine başka bekar birine enerjini harca derim. O yüzden sana zaman kaybı olur
çok zor ve kötü bi durum kınamıyorum ama allah kimseye yaşatmasın kaderinde varsa zaten illaki birbirinizle kavuşursunuz
Aynen öyle canım çok zor zaten bişi yok oda istemez bende o gayet mesafeli bana küçükte olsa umut vermemek için dikkat ediyor
sana mesafeli olmasi iyi bişey zaten diğer türlü pisliğin teki olurdu cünkü onu yapan seni de aldatirdi dediğim gibi ne olucağı belli olmaz belki bi gün beraber olursunuz
Bence o çok iyi biri yüzünden iyilik akıyor en çok buna aşık oldum sanki onda da ilgi var ama kendini geri çekiyor gibi
Ölüyo musun? İki kere gördüğün evli adama? Enteresan
4 ya da 5 diyelim evet enteresan ama çok seviyorum yüzünü görünce içim gidiyor daha önce hiç bir erkekte olmadı bu
Ne hissediyosun ki? İnsanın içi nasıl gider? Merak ettim
Elim ayağım titriyor böyle nefesim daralıyor ona yakın olmak istiyorum
Sen kaptırmışsın, yakmışsın abayı. Evli bir adam seni metres yapar bunun farkındasın değil mi
Evet bende zaten uzak duruyorum ve üzülüyorum
Ateşliyor seni sanki çocuk körüklüyormuş gibi geldi bu olayı
Rahat durmuyor sanki. Siz sakın yan yana gelmeyin. Geri dönüşü olmayan şeyler yaşanmasın
Haha tek kalsak ne olur bilemem ama tuhaf çekim var
Eğer bir gün hayat şartları sizi bir araya getirirse çünkü hayat bu ne olacağı hiç belli olmaz O zaman birbirinizin olursunuz ancak şu an bunu yapmayın. sanırım aşık olmuşsunuz. Çocuğu tanıyorum ben
O çekim değil evlat ne kadar inkar etsen de aşk bu
Haha nereden tanıyorsun sallama canım kaç yaşında peki o baş harfi ne?
M. S bu bahsi kapatalım. Kız da E. Artık uğraşma kızla
Hangi kızla baş harfi m değil attığınn tutmadı
Tamam çocum sen haklısın
Biraz ağır ol, karı kızlar başını yakıcak bir gün, efendi ol bir ya
Şizofren misijiz ayrıca aşk olduğunu nasıl anladın
Evet, çirkef time başladı. İşi yokuşa sürüyoruz şu an. 6-7 yıldır ne çektiğimi ben bilirim ve ayrıca 6-7 yıldır elime geçerse onu öldürücem dememe rağmen, elime geçirsem başka bir şey yaparım sanırım. Buradan anladım aşk bu
Of o zaman çok kötü ama karşılıksız ben aşık oldum olsaysam onun ki hoş kızdan ötesi değildir
Haha çirkeflik uzamaya devam ediyor, kabul etmekte direniyor ama bir taraftan gizli gizli takip ediyor ve sinerji yolluyor çok enteresan
En aşık olan kişi o, senin dikkatini çekmeyi başaran kişi de o. Kör KÜTÜK aşık
Keşke onu tanisan ah ama nerede
Hangi özellikleri dikkatimi çeker sence!
Nasıl yani
Şaka. Ne demek istediğini anladım. İyi geceler
Senin sonun iyi değil diyorum
Neden ki
Nedeni belli değilmi sence yanıyor
Allah'tan aynı ortamda değiliz görmüyorum yoksa ölürdüm çok fazla
Neden dediğim gibi dimi kendine hâkim olmayıp verirdin
Yeni evli adam olmaz kıza yazık değil mi
Niye yazık olsun pardon
Aksine adam için daha güzel
Adam için güzel de kız için kötü aldatıliyor bir kadın icii çok acı verici
İşte ona göre insan aklı olmalı dimi evet erkek için hele ilk şey yapmak harika bişey
Yani cinsel olarak bi arzusu olabilir sana karşı
Olsa da bir şey istemiyor mesafeli mesela bana yakın olmak için arkamdan geliyor uzaktan bakıyor ama mesafeli
Sende bi adım gelir mi diye bekliyor , o da ilginin farkında ama evli olduğu için ilk adımı senden bekliyor
Sanmam ya adam göz teması kurmuyor asistan doktor kendisi devlette uzaktan öyle izliyordu ki anlatamam ben giderken acelesi var gibi arkamdan geldi ama göz teması kurmuyor mesafeli olmaya çalışıyor umut vermek istemiyor gibi bence sen neden böyle düşündün ki
Yani evli adam seni arzulamasa uzaktan neden süzer neden arkandan gelir? Sendne bişey hissetmiş belli ki üstüne gitmiş
Doğru erkeksin daha iyi anlarsın tabi de bir keresinde annemle gittik hastane ye ilk onu asansör den çıkarken gördüm arkası dönük beni göremedi ben iç gecirdim of dedim direk keşke evli olmasa çok yakışıklı diye duydu mu bilmem sonra tekrar çıktı bu sefer arkadaşı da çıktı güldüler sonra doktor kapisinda beklerken koridor dan geldi tesadüf mü bunlar sence
Değil seni istiyor
Ben emin değilim mesafeli hep ama imkansız keşke evlendem önce tanışsaydık keşke gerçekten tesadüf değil mi sence
Yaz sna bana bi
Takip ettim sen yaz
Neden evli
Bilmem ona sor neden evlendin diye
Sen meden evli adama sarıyorsun
Kaçan balık büyük olur
nerene bakıoo
boş ver onu bana gel