İlişkinin eninde sonunda sorun yaratıp biteceğini düşünmek..

Henüz 3 aylık bir ilişkim var. Gelecekte evlilik planları yapan biri değilim. Öyle ilerisini düşünüp anın tadını kaçıran biri de değilim. Ki böyle şeyleri düşünsem de yapabilmem için en az 10 yılım var daha. Birbirimizi seviyoruz çok şükür. Buna rağmen içimde hep bir burukluk bir korku var. Bizim mezhep farklılığımız var. Ailelerin ön yargılı olacağını biliyorum. Ama zaten her şey iyi gitse hoş gitse 30 yaşında mesleği olan 2 birey olacağız. Ailelerin ön yargıları bir şekilde yıkılır ki o zamana kim öyle kim kala. Bunları biliyorum, bilmeme rağmen biteceğini bir kere düşündüğüm için kendimi o ana hazırlıyo gibi hissediyorum. İçimden kafamdan şu düşünceyi atmam lazım gerçekten. Anı yaşayamıyorum bir türlü. Bir tavsiyeye gerçekten çok ihtiyacım var. Gözümü kapatıp onla geçirdiğimiz anları düşündüğüm zaman hemen aklıma gelecek geliyo. Düşünmek istemiyorum çünkü geleceğin ne getireceğini bilemeyiz. Sevgilimle birlikte sadece anı yaşamak istiyorum. Ne yapmam gerek nasıl çıkarabilirim bu düşünceleri aklımdan?
İlişkinin eninde sonunda sorun yaratıp biteceğini düşünmek..