Çocuğuma baba kendime koca arıyorum (buradan değil) neler yapmam gerekiyor hayat yalnız gelmiyor arkadaşlar 😃 tavsiyelerinizi yardırın bakalım
1 ay
Düzgün bir eş adayı nasıl bulabilirim?

Biriyle tanıştıktan sonra çevrede sorup soruştur. Ailen birini bulabilir. Ve evleneceksen lütfen çocuğuna dikkat et. Çocuğunu sevmeyen bir adamla asla evlenme
etrafında geçmişini bildiğin birine şans ver
Cevap
14Cevap
Valla isin zor. Duzgun bir esi gectim artik insanlar duzgun bir iliski bile istemiyor. Son birkac yildir butun beraber olduklarim sadece takilalim diyor. Bende artik bu sisteme ayak uydurdum. Iki uc hafta takilip yol veriyorum. Bunada alisiliyor insan degisik bir kafa. Iliski nasil birseydi unuttum. :D
Buradan olsaydı bir önerim olurdu ama bura dışında neresi olabilir hmm yakın çevrenize zorun belki efendi düzgün bir aday vardır
Bence zaman içinde bulabilirsin yani karşına doğru kişi çıkarsa ama bu ülkede pek doğru kişi yok gibi
Ailenden veya çevrendeki insanlardan yardım isteyebilirsin tanıdıkları düzgün karakterli sana ve çocuğuna bakabilecek birileri elbette vardır
vlla sen daha tecrübelisin gibi sen söyle herkese yardımcı ol işde:)
selam hanfendi hayat cok zor yalnızlık dahada kötü ama mademki evladın var eş adayını lütfen iyi sec acele etme derim işallah sevecegin mutlu olacagını biri karşına cıkar işallah mutlu olursun hanfendi güzel günler temenni ediyorum
İnan cok zor dikkat et iyi düşünmelisin
BİM hafta sonu gelebilir
Hornet diyolar 😁😁
Niye buradan olmazmış kurban ol bize 🙂
Buradakilerle içim yok
İşim*
Olamaz zaten ben harikayım.
Ben de baba olmak istiyorum
aramakla bulunsaydı bu kadar bekar olmazdı
Oda doğru bea
hak ettiğini bulursun inş
Teşekkür ederim emmoğlu sağolasın