sevgiilim vardı sırf onun için ayrıldım onu sevmeye başladım kız çooook güzel çok iyi birisi ama hiç buluşmadık daha :) cok fena aşık oldum her şeyine
Napıcağımı bilmiyorum aklıma gelen onunla aramı bozup ondan uzaklaşmak siz ne düşünüyorsunuz
Napıcağımı bilmiyorum aklıma gelen onunla aramı bozup ondan uzaklaşmak siz ne düşünüyorsunuz
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Buluşmdan nasıl aşık oldun. A q
Her saniyem onunla geciyor calısırken bile durmadan konuşuyoruz
Aşk değil hormon gibi seninki
Bilmiyorum olabilir ama bu yeni olan bisey değil önceden de vardı kavga etmiştim uzaklaşmjştım o ara sevgili yaptım ama şu an onsuz yani durmadan konuşuyoruz sürekli
Kıza kötü niye davranıyorsun
Hayır Şu an cok iyiyiz ama onu cok seviyorum onunla olamıcağımızı biliyorum arkadaş gözüyle bakıyoruz o bakıyo ben de öyleymiş gibi yapıyorum onunla sevgili olamıcağımızı bildiğim icin kötü davranıp uzaklaşabilirm
Beğendiği kızla beraber olamayacagini bildiği icin uzaklaşabilmek ve düşünmemek için öyle yapmayı düşünüyor sanırım
Evet
Kız ellere gidince üzülürsünüz
Kız ellere giderse üzülürüm benim olmiyacağını bildiğim icin de üzülüyorum
Bu kafayla devam et
Neden öyle diyorsun
Sevgilini tipini brğendiğin kız için silmişsin kfa yokki sende
Sevgilim de çok güzel bi kadındı ben de ayıptır söylemesi cok yakışıklı bi erkeğimdir 195 boyum güzel bi yüzüm var sadece ben kızı tanıtmak için dedim ama ben bu kızla daha cok eğleniyorum gülüyorum anladın mı
Anldım. Kızda inşallah sana aynısını yapr :)
Orta da bana bunu yapabilcek bi kız yok yalnız nerenden anlıyosun
Yapma ya altın kaplmmısın prdon. Kapının önüne koyn olur inşallahta bu kızdan yersin o tekmeyi eskine yaptığının aynısını sana yapar empati yoksunu deve.
Lan anlamıyo musun insan niye arkadaşına böyle bi şey yapsın durup dururken kızla birbirimize arkaşça bakıyoruz ben sevgilime yaptım böyle bi şey ama sevmeyip onunla devam etmem olmazdı zaten bu kız da bana öyle bi sey yapamaz başkasını sevebilir mi sevebilir yapar eder objektif baktıgında bana koyan bi sey olmaz
Objektif bakmıyorum çünkü sevgilini o kız için bırktığını ve o kızı sevdiğini biliyorum masummuş gibş zırvlmayı bırak.
Bunun neresinde suç var
Empati yap. Sevgilin var sevgilini seviyorsun. Kız grlip pat diye seni bırakıyor. Sonrdan öğreniyorsun ki başkası için bırakmış be hissedersin? Hayır bayaa baya empatiden uzaksın pes. Neyse sen böyle devm et
sevgilim başka birisini sevmeye başlamış ne var bunda köylü müsün
Ona köylü denmiyor yalnıZ. Sevgilisi varken başkasını sevene kraktersiz kaşr denir :) karıştırma.
Sevgilimle aramıza ztn mesafe girmişti soğuktuk baya yani normal ne var bunda
İşine bak cidden zamnıma değcek biri bile değilsib