Rüyamın anlamı ne?

ben hocama bir terbiyesizlik yaptım hadsizce davrandım öğretmenimle aram bozuldu ama çok pişmanım ben onu çoooooook seviyorum. dilemediğim özür girmediğim şekil kalmadı yeminle. ama affetmedi. bir süre beklemek daha iyi gelecekmiş. benden soğudunu düşünüyorum. rüyamda bisürü sınıf bir araya gelmiştik hoca birilerini seçip sorular soruyordu ben en arkada saklanıyor ona görünmemeye çalışıyordum bilerek beni seçtim gayet soğuk ve ciddiydi bana karşı normalde sevecen şen şakrak bi hocadır ben öne çıktım ama utancımdan yüzüne bile bakamıyordum iyice yaklaştı soruyu sordu ama bir şey demedim bekledi bekleid birşeyler dedi ben tek kelime bile etmedim boynum bükük duruyordum. sonra hoca "bu kadarmı ya" dedi (yüzüne bile bakmayıp tek kelime etmemi kastediyordu bu kdrmı kötü durumlar gibisinden) sonra bunu diyip yüzüme bir öpücük kondurdu. herkesin içinde. o esnada yaşadığım şokla kafamı kaldırdım gözlerim fal taşı gibi açılarak hocaya baktım göz göze geldik bir süre bakıştık yüzünde bi gülümseme yayılmıştı. benim şok olmamdan memnun olmuştu sanki utanmam hoşuna gitmişti (sürekli utangaçlığımın hoşuna gittiğini söyler zaten ama ben kötü bir şey yapıp onu soğttum) tek kelime edemedim ve o esnada zaten uyandım. sizce neden böyle bir rüya gördüm?

Rüyamın anlamı ne?