Merhabalar, Sevgililer Günü yaklaşıyor. Hediyeler bakılmaya hatta alınmaya başladı. Ya sevgilisi olmayanlar guruhu ne yapacaksiniz? Var mı bir planiniz?
#Sevgililergunu
Merhabalar, Sevgililer Günü yaklaşıyor. Hediyeler bakılmaya hatta alınmaya başladı. Ya sevgilisi olmayanlar guruhu ne yapacaksiniz? Var mı bir planiniz?
#Sevgililergunu
Doğrudan 6 yıldır hayatında kimse yok ama sevgilim olsaydı da sevgililer günü kutlamazdım çünkü bence bir insan sevgili olduğu birine değer vermek istiyorsa her gün vermesi gerekir yani belli günleri kısıtlayıp da 10 liralık çiçeği 200 lira verince sevgi gösterisi yapmış olmuyorsunuz, insanın sevdiği kavga ettiği zaman belli olur insanın sevdiği ruhuna dokunduğu zaman belli olur yani kısacası sevdiğini hissettirebiliyorsan bir insan için her gün 14 şubattır böyle şeylere gerek yok böyle şeyleri sanki sevgi gösterisi gibi göstererek ya bana işte çiçek almadı acaba beni sevmiyor mu acaba güzel söz söylemedi beni sevmiyor mu diye böyle saplantılara girmek hiçbir şekilde doğru değil.
En iyi görüş seçimi için teşekkür ederim
Cevap
9Cevap
Benim sevgilim yok
Bence bu yıl kimse sevgililer günü kutlamasın.
Sevgililer gününde arkadaş gurubu ile semaver yapacağız bekara her gün sevgililer günü
Sevgililer gununemi hazirlaniyorsunuz? Millet ölüyor sag kalanlarda ac susuz
Tamam seni anlıyorum evet üzüntülüyüz millet aç şöyle böyle peki bir şey soracağım sen evinde yemek yemiyor musun uyumuyor musun banyo yapmıyor musun yani yapacağım bütün işleri yapmıyor musun oturup 7/24 saati yas mı tutuyorsun
Yemekte yiyoyorum suda iciyorum. ama duada ediyorum, burada 14 subayta sevgilime ne alayim diye sormuyorum. Gercekten herkes zor durumda sevgililer gunumu kaldi. Ulke yasta
Tamam kabul ediyoruz ülkemizde büyük bir deprem yaşandı insanlar canı yandı şu anda ölüm kalım savaşı veriyor ama arkadaşlar bir yerde hayat devam ediyor acaba merak ediyorum burada başka sorular sordu diye insanlar deprem haricinde sorular soruyor diye niye bu kadar çok tepki gösteriyorsunuz yani deprem oldu diye sanki her insan sokakta mı yaşıyor siz yemek yemiyor musunuz, banyo yapmıyor musunuz uyku uyumuyor musunuz yani sanki sokakta yaşıyormuş gibi depremzedeleri gerçekten anlıyormuş gibi niye tavırlara giriyorsunuz ben onu anlamıyorum, sonuçta isteyen istediği soruyu sorar sevgilisi ile ilgili soru da sorar yani o zaman bütün konu etiketlerinin kapatılıp bir tek deprem konu etiketinin olması gerekir değil mi öyle bir şey yok, yorum yapmak istemiyorsan yapmazsın ben şahsen yatmıyorum yapacağım sorular da olursa yapıyorum yani insanların sorusunun altına gidip de abuk subuk niye böyle soru soruyorsunuz acı var bilmem ne var demeye gerek yok bir ay sonra hepinizi unutup normal hayatınıza döneceksiniz.
Senin ben beyin dağarcığına. Akıl başka bir şeye çalışmaz
Yorumundan da belli seninki de başka şeye basmiyor
Yalnızlığa devam tabikide
planım yok, hiç de olmadı, :)
hay bu zamanda böyle derde tasaya
Biz neyin derdindeyiz millet neyin derdinde mk
Oturup dertleniyorsan kıçını kaldır cevap vereceğine yardıma koş
ben tabi ki :)
@nismk yok almayayım knk ahahhaha
@nismk hee gör bakalım ahahha
@ykskorkbenden şuna bak sen
https://www.hizliresim.com/ca3csqq