Sizce verdiği cevaplar normal mi yoksa konuşmak istemiyor gibi mi geldi size?

Konuya sert bir şekilde girmişsin o da ne diyeceğini şaşırmış gibi. Ortalama bir samimiyetiniz yoksa eğer "Ona soracağına bana sorsaydın bilgi verirdim." demek yerinde bir cümle olmuyor. Daha sonra da yumuşamaya çalışmışsın gibi geldi ama bi kez sert görmüş zaten o da kısa cevap verip konuşmayı kesmek istemiş. Kısacası evet bodoslama girdiğin için uzatmak istememiş ve konuşmak istememiş. Verdiği cevaplar da oldukça normal.
anladım. biz aynı okuldayız eğer karşılaşırsak nasıl davranayım sence
Herhangi bir davranış sergilemene gerek yok. Konuşursa konuşursun. Yani o harekete geçmeden sen geçme derim.
Yani çocuk arkandan sövmemiş bir şey dememiş hoca seni sormuş galiba arkadaşsınız diye çocukta hocaya kendince cevap vermiş bilip bilmeden konuşma demen hoş bir şey değil çok kırıcı çocuk umursamayp bilgim yok deseydi bence daha kötü arkadaşın olarak sahip çıkıp açılama yapmış yinede kötü olan o oldu laf olsun diye sorun yok helal olsun der ama gönül kırgınlığı öyle olmuyir işte
Cevap
9Cevap
Kardeşim muhabbetiniz karşı komşu muhabbeti gibi olmuş, oluru var mı bilinmez ama büyük ihtimalle friend zone a düşersin bu muhabbet devam ederse
Binlerce flört ettim tam bir flortoz olarak değerlendirmek şu şekilde. Adam seni diklemiyor. Sen de çok cazgirca yazmışsın. İnsan merhaba bir konu hakkında görüşmek istiyorum der sen hayırdır bilader biz Fikirtepe çocuğuyuz tarzı girmişsin konuya e haliyle karsindaki adam efendilik edip senin seviyene inmemiş bile. Sonradan kibarlık taklidi yapmışsın adam da bunu yer mi sence yemez. Bı de kalp atiyosun adama. Adam bu azmis falan diye dusunmustur kesin. O yüzden sen baştan batirmissin. Adam sana tipin iyiyse bir ihtimal bakar ama ortalama bir tipin varsa havada bulut sen bu adamı unut.
biz aynı okuldayız eğer karşılaşırsak nasıl davranayım peki
Bir erkek senden hoslaniyorsa o yapması gerekeni yapar sen otur ve bekle sadece
Abla nasıl rahatça buralara atıyounuz a q bu yazışmaları. Hadi o da burada olsa görse ben utanırdım😂
olma ihtimali 0 olduğu için canım😂
İnsanlar durumu farketmiş. Olumlu gelişe bilme ihtimaline giriş tarzınla kapıyı kapatmışsın oda ona gore kendini cekmis
doğru söylüyosunuz hata bende olmuş gerçekten. biz aynı okuldayız eğer karşılaşırsak nasıl davranayım sizce
Çocuk arkandan küfür etmiş gibi tepki vermişsin 😬 olacağı varsa da şu saçma tepkinden sonra olmaz. Okulda karşılaşınca normal davran, büyük ihtimalle seni ayıp olmasın diye geçiştirecek artık
kırdıysam hakkını helal et dediğimde sıkıntı yok dedi ama
ve mesajlarımı da beğenip gülücük atmış sonunda. eğer gerçekten kırılsa atmazdı bence ya
Cool insanlar böyle yaparlar. Yüzüne karşı içindekini kusmaz. Bir şey yok mi davranıp, seni takmaz
biz aynı okuldayız eğer karşılaşırsak nasıl davranayım sence
Soruna cevap verdim zaten
O değilde okulda hocaların bile yokluğunu fark ediyor helal olsun yani 👏
yanlış anladın sanırım
Doğrusunu söylesene bence doğru anladım ama
Aşko ben futbol maçı izlemeye gitsem erkek arkadaşlarımla bu muhabbeti yaparım o da belki. Çok soğuk geldi bana iki tarafında yazışması sende de hata var bence ne biliyim sokaktan geçene bike daha samimi davranırsın gibi grliyor bana
biz aynı okuldayız eğer karşılaşırsak nasıl davranayım sence
ben olsam hani uzaktan görürsem bakıp gülümserim veya uzaktan selam verirdim. Zaten böyle böyle onun eğer yanında arkadaşı falan varsa ilte selam verdiğin kız kim gibi konu açılır ve muhabbetin döner bu sayede de aklında kalırsın
anladım çok teşekkür ederim 💕
ne demekk💗
Ben mal tipsizim konuşmada bir sorun yok gibi
Başta atar yapıp sonra hemen yumuşamışsın. Yumuşayınca da ne diyeceğini şaşırmışsın. Normal onun da böyle istemiyor gibi gözükmesi.
çok doğru anlamışsın beni gerçekten. kırılmış mı yani sence
Kırılmamıştır neden kırılsın. Normal açıklayıcı bir sohbet olmuş işte
konuşmak istemiyor gibi değil öyle mi
Dövseymişsin... Ben olsam bu kadar da konuşmam. Kendimi savunur, muhabbeti bitiririm..
Ben kardeşçe konuşan iki insan mesajlaşması okudum. Soğuk mesafeli ve sanki birazda kasvetli
biz aynı okuldayız eğer karşılaşırsak nasıl davranayım sence ya
Normal arkadaş gibi selam ver. duygusal bir şey yok gibi gözüküyor. yani hoşlanan adam bu kadar soğuk yapmaz mevzu dılında başka seylerde merak eder sorar
doğru söylüyosun
De da ayıramıyor bile boş ver
kız da merhaba yazmış zaten, tencere kapak. oluru var bence
m-r-b yi merhaba olarak düzelten uygulamayı da ilk kez gördüm
ne yazdığın belli değil
ben yazıyorum da neyse 😂
Konuşmak istemiyor gibi geldi bana da 😪
Ay bilmiyorum ya erkekler net değilse zor
Net değilse ondan olmaz
Normal sohbet bro? Ya da keyifsizdir.
Konuşmak istemiyo
sebep