Bu adam ben uyurken gece kadjnlari takibe almış sonra deprem oldu tabi ben bunu hiç arayıp sormadım bugün o da sen nasıl vicdansizsin insafsızsin insanlar can derdinde sen hala ne düşünüyorsun dedi Ayrılmalı miyim Bu adam gün içinde benimle ilgilenmiyor bile
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sevgilimin başka kadınları takibe alması sorun senin sırf bu yüzden aramaman sorun
Ah Bilsen Bu kaçıncı yapısı soğuttu kendinden Ayrıca o aydında oturuyor
Kendinize değer vermeyen erkolarla neden sevgilisiniz anlamıyoruö
Binlerce insan öldü senin dert ettiğin şey sence gerçekten çok mu önemli yanı hiç sıkılmadan böyle bir soru sorabiliyorsun insanlara bravo
Cidden olm millet kafayı yedi ölen 3 binden fazla insan var şunun düşündüğüne bak
Bebeği kucağında ölen baba ciğerimi yaktı açıp açıp izliyorum ağlıyorum elim kolum bağlı AFAD ekipleri hiç bişey yapmıyor yetkili kimse yok İmamoğlu daha yeni hataya ulaşabildi 100 kişilik yardım ekibiyle Allah'ım hayvanlarin çocukların hatrina zor durumda olanlara yardım et😔😭
Knk ekipler bişey yapmıyor değil yapamıyo yardım etmeye çalışıyorlar ama ellerinden bu kadarıı geliyo yani devlet elinden geldiğince çalışıyo ama kolay değil benimde içim acıyor tamam ama yabancı ülkelerden gelenlerde var yardım için halledilir bir şekilde sadece umudumuzu kaybetmememiz lazım o kadar
Süleyman soylu Hatay'da bir vatandaşla konuşurken yarım saat sonra AFAD ekibi yonlendiricem dedi 24 saat geçti gönüllü olarak 100 kişilik ekip yetişti imdatlarina ve vatandaş isyan ediyor @doganaytuzunguc hesabından takip edersen sende anliyacaksin ne demek istediğimi insanlar yalvarıyor ağlıyor ülkemizde sadece 10 tane mi AFAD ekibi var sence?
Knk bu konu hakkında yorum uapmicam başım derde girsin istemiyorum
ya depremde seninle nasıl ilgilensin azcık kafanızı kullanın ota boka trip atıp ayrılmaya çalışmayın
Biz deprem bölgesinde değiliz
Ne olursa olsun ortada bi deprem var ve belki adamın işi var yardım gönderiyo belki depremden sonra konuşursunuz
Bak soruyu yanlış anlamışsın gitmişsin başka yoruma ne yazmışsın ben vaziyetin farkındayım ve şu an uyuyamıyorum bile
Knk diyosun ki bu adam gün içinde benimle ilgilenmiyo ayrılmalı mıyım e mal mısın ya böyle bişey diyosun sonra yanlış anlamışsın diyosun
Düşündüğü şeye bak yazmışsın isimsiz66 Mal ne ya
Ne diyim tebrik mi ediyim
Yorum yapma geç ağzını topla ayrıca Zamanın ahirine kaldık diline parmağına hakim ol kalp kırmaya gelmez bu dünya ok.
Benim ağızım gayet toplu 1 lafımdan kalbin kırılıyosa yuh yani daha ne diyim
Sen yazdıklarına bi bak sana normal galiba bu Üsluplar
Evet
Niye gizlendin
Yanlışlıkla bastım ya ki sanane olm
Ne demek sanane bulurum kim olduğunu öyle deme
Knk yanlışlıkla elim çarptı sanane dedim ne var bunda ki açıklama yaptım sonuç olarak dimi ya zaten sıkıntılarım var şu an sana patladım şu an bunu şey gibi düşünebilirsin korktu ondan böyle diyo ama ondan değil gerçekten sorunlarım var arada gelip gidiyorlar bana sabahtan beri zaten anneme falan bişey olcak korkusuyla kriz geçiriyorum kusura bakma ama gerçekten arada bana geliyorlar böyle ve ben artık bu durumumdan bıktım
Son durumunuz nasıl iyi misin
Evlerinizde hasar yoktur umarim
Ev baya sallandı ben o sırada okuldaydım ablam falan evdeydi şu an evde bi sorun yok İnşallah olmaz çünkü maddi durum bok gibi
Benim korkum bana bişey olması değil anneme bişey olmasın
Deprem bölgesinde misin
Tam olarak değil ama etkiledi
Karadeniz bölgesi
Bende Karadenizdeyim
Neresi
Ordu
Benim Amasya
Cok Geçmiş olsun
Sağol sanada
Tekrar kusuruma bakma her şey için hakkını helal et benim biraz dinlenmem lazım
İyi geceler sana