AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Bence evlenmeye gerek yok sevgili olup aynı evde yaşamak daha mantıklı
Olabilir
Çocuk siz evlilik. cabuk biter
Hayir ben sevdigimi cok seviyorum asla bitmez
cocuklu evlilik :)
Herkesin fikri farkli bence cocuksuz
Soruyu soran kardesim sen neyin kafasini yasiyorsun? Cocuksuz evlilik istiyorsan neden burada herkesten soruyorsun git dusuncelerini kendine sakla o zaman. Hem soru sorup hem milleti tersliyorsun zaten kendi derdimiz kendimize yeter millet ölüyor enkaz altinda sen hala üreme pesindesin.
@Nataliaaaa ne urmesi bi siktor git sevmem oyle seyleri ben cocuk istemiyorum diyorum sen ureme diyon cocuk istemeyen insan uremede istemez cok merakliysan git ue oc
Bi boş ver git
Kizim sen m. alsin😂😂😂git ne b•k yiyorsan ye. milletin asabini bozma. Zaten bizim derdimiz bize yeter. Senin s. alak sorularina bakmak mecburiyyetinde degiliz. D•fol
@Nataliaaaa s gitt ben cocuk istemiyorum uremek istemiyorumm bokkkk
S gitttt oc
güzel kardeşim
Gavaatykykihkjohogk
Allah senin gibi s•laga zaten cocuk vermesin. Bencede sen anne olma. Cenneyin ayaklari altinda oldugu annelere gunah olur senin gibi k•ltak anne olursa.
@Nataliaaaa ne annesi anne olmuyicam bana gore degil bu arada tesekkur ederrim boyle dediginiz icin istemiyorumm
Yurui basss oc orodkdgjfjxks
@Nataliaaaa boş ver sen hahaha niye ugrasiyorsun ki, siyirmis demekki kafayi
Yok yani senin dusuncen oysa neden burada soru soruyorsun. Eyer herkes herkesin dusuncesine saygi duymak zorundaysa o zaman sende soruna gelen yorumlara saygi duy.
Mnykkkk
İlla günün birinde çocuklu evlilik derim
Cocuklu evlilik
Cocuk sevmeyenler istemez ama
Cocuk sevmeyen insana insan demem ben. Cocuk nasil sevilmez
O zmn kendin insan degilsin baskalarina saygi duymuyosunuz herkes sevmek zorunda degil sevmiyorum nefret ediyorum size neee var mi diyicegin.
Sevmemek ayri konu istmemek ayri konu. Istemeyenlere saygi duyarim kendi hayati belki cocuk bakmak icin durumu yok ve ya saglik durumundan dolayi istemiyor ola bilir. Ama cocuk sevmeyen insana saygim yok. Cocuk nasil sevilmez? Melek o melek. istememek ayri durum sevmemek ayri. Bir cocugu sevmiyorsaniz insan degilsiniz demekkki.
Ben cocuklari sevmiyorum ben sevsemde istemem herkes sevmek zorunda degil cocuk sevmeyeenee saygi duymak zoru dasiniz ben sevmiyorum hosuma gitmiyo
Senin gibi insanlar anne olmasin zaten.1 tane oglum var senin gibiler kurban olsun o cocugun tek 1 tirnagina.
Ben sevmiyorum sevsemdenbakamam hosuma gitmiyo
Ya bi s gittt yaaa napim
Iyiiii oc byyyy
Olmuyucam zatenn
Yururuu
Senin cocugun olmasin zaten. Anne olma. Cunki senin gibiler anne olursa senden cikicak cocukta senin gibi beyinsiz olur. Gelecegimize yazik.
Kizim oc misin sen ben anne olmak istrmiyorum. Kit misib
Saygi duymayi bilmiyo daha cocuk istemiyorum sevmiyorum nefret ediyorum cocuklardan anladin mi
Haydidii bbughiskakamsnf
Olmuyucammm
Bencede cocuksuz iyi ☺️
Aynen
Çocuk meyvedir
Sacma bir soz sevdigin insanla nasil mutluysan oyle yasamalisin bence cocuksuz
Kalbinde sevgi eksikliği varsa gönlün merhametten yoksun ise çocuk sevmezsin
Ben cocuk sevmiyorum. Bundan sizene evlenicede olmuyucak.
Bana sordun ben yorum yaptım zaten bize ne mk ne yaprak yersen ye😂
Çocuklu
Cocuksuz iyi
Değil evlilikte çocuk lazım
Zorunlu degil ben evlenince olmuyucak evlilik cocukla alakasi yok sevdiginle nasil mutlytsan oyle yasamalisin cocuk isteyen kisiyle evlenmem asla.
Peki
Çocuklu tabiki
Cocuksuz bence
Çocuklu evlilik
Cocuksuz
Niye ısrar ediyorsun
Pardon ben cocuk istemiyorum.
Anladım onu niye istemiyorsun
Benim fikrim sevmek zorundamiyim nasil mutluysam oyle yasamayi severim herkes farklididir bna gore degil ben sevdigimle bas basa olucam.