Güncellemeler
+1 yıl
içim rahat değil. bana yardım edeck kimse yok mu?
aileme savciliga verecegini soyledi beni. kendi telefonumdan yazdim. korkuyorum hersey ortaya cikacak diye. sorunsuz sekilde siber suclara nasil sordurturum savciliga sikayet etmis mi diye? cok endişeliyim yardim edin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
e devletten bildirim geliyor hakkınız da açılan davalar diye
hayir hakkimda adima değil. ona yazan fake hesaplari aavciliga verecegini soyledi. sonucta bem cikicam ortaya. o hesaplari savciliga vermis mi vermemis mi nasil ogrenirim
Şikayet etmişse 3 aya mahkemeden evine kağıt gelir
3 ayda bulurlar mi instagram fake hesabi
3 ay almaz. Birkaç güne bulurlar. Mahkeme evrak işleri, dosyalar falan 3 ay sürer
niye korkutuuorsun beni
daha önce mahkemeyle işim oldu ordan biliyorum.
tanidin var mi? ogrensin hemen isim tcden?
kendi tcni mi verceksin
hayir onun tcsini
Avukatlığını mı yapalım
Etsede bir şey olmaz korkma, siber suçlar bu tarz boş olaylarla ilgilenmiyor.
ne icin acilmis o zaman siber suclar. arrik ilgileniyomus diyolar
Siber suçların internetten birbirine küfür eden insanları bulmak için mi açıldığını sanıyorsun?
evet
MCKDNFLDMCÖDÖCK
sen daha kucuksun senin ne bilgin olacak ki boyle seylerle ilgili
Aynı bir arkadaşımın başına gelen olay gibi, fake hesaptan birisine sövmüştü adam şikayet edicem dediğinde anında hesabı kapatmıştı öyle bir korkmuşki 3 ay boyunca her gün benim telefonumdan hesabı kontrol ediyordu kapanmış mı diye.. seninkide aynı durum herhalde, bu kadar korkmana gerek yok şikayet edecem diyen kişilerin %99’u şikayet etmez korkutmak için söyler, şikayet eden kişiler sadece ünlülerdir kendilerine söven kişileri hikayesinde paylaşıp şikayet ederler buna emin ol. Senin sövdüğün kişi bir küfür için avukat tutmadır vesayredir o kadar masrafa girip dava açmaz, açarsa bir şeyler çıkar ama açmaz yapacağı şey en fazla siber suçların internet sitesine yazmak olur onlarda bir küfür için uğraşmaz bile çok daha önemli işleri var.
tanidigin varsa bana yardim et ogreneyim
Sana burdaki kimse yardım edemez, anlatıyorum halen kendi kendini korkutuyorsun. Bir şey olmaz salla gitsin, bir çok defa başıma geldi şikayet edildim hiç birinde bir sonuç çıkmadı bu güne kadar.
niye yardım etmesinler? ben atama yolundayimv memur olucam. boyle seyler engel olur. biri yardim etsin
Memur olucaksın ve bu konuda bilgin yok, pek inandırıcı gelmedi 🙂
ciddiyim. bilgim var ama bulunacagi yonunde. basimi yakmasin
Tamam bilgin varsa burada neden vakit kaybediyorsun hayatına bak, bulunacağını öğrendiğinde ne yapacaksın geleceği mi değiştireceksin?
bulunur mu bulunmaz mi? napicam bi akil versene valla cok korkuyorum
ip mi degistirsem?
telefonumu kirsam? denize atsam?
ÖCLDMFLDÖCLDLCLD güldürme daha ya, bir şey olmazz. Madem bu kadar korkacaktın ne diye sövüyorsun 🤦♂️
sovmedim. sadece dalga gectim
ip imei segiatirsem bulurlar mi
degistirsem
Eeee daha niye umursuyorsun ya boşuna bu kadar uğraşıyorsun🤦♂️🤦♂️ dalga geçmekten hiç dava açılır mı? Bende sabahtandır senle dalga geçiyorum bana dava açabilir misin?
acilabilir sana aslinda
Aç bana lütfen.
benimle niye dalga geciuoraun kucuk. sendennkucukler senle dalga gecse hosuna gider mi
demek bana samimi bilgi vermedin haa. oyle olsun😔
Sana doğruyu söyledim dalga geçiyorum derken en baştandır bu korkunda dalga geçiyorum, okumuyor musun ki yazdıklarımı
inşallah dedigin gibidir
La yog öyle kolay çıkm az o
cikar diyolar
bugun polislerle konustum ustu kapali ben sikayet edicem dedim
Ya bi rahat durun daha, neyse korkma bişi olmaz.
nasil olmaz en basitimden babama rezil olacam. yardim ett nasil ogrenirim hic olmazsa icim rahat etsin
Olursan düşünürsün ama sanmam olacağını, hem nasıl bir yardım istiyorsun.
siber suclara ona yazan fake hesplari sikayet etmis mi? senin tanidigin var mi isim tcden baksin
Benim face çalındı 2 sene sonra buldular, daha önce bir suçun yoksa bişi olmaz. Kuzenim hakim yanımda olsan yardımcı olurduk.
calana ceza verdiler mi
sucum yok ama yazin yine hakaret etmistim yine beni savciliga vermisti
Ya çalana ceza verildi diye sana bildirim gelecek dediler, sana bildirelecek denildi ama gelmedi. 1-2 kez kağıt geldi. Bende uğraşmadım bıkmıştım yani.
Neden hakaret ettin ne oldu ki
eski sevgilimdi. beni aldatti zor günümde beni terketti. bizi ayiran kizla birlikte Şu an . ve yazin beni oyuna getirip savciliga verdi sonra geri cekti. bende sikayet ettim geri cektim. hayatimi karartmak istiyo sebepsiz. arkadaslarina beni ekletiyo. fakeden yazdiriyo bana. midem bulaniyo dayanamiyodum
Hıım anladım tamam hallderiz diyecem de.. oda zor
nesi zor?
Ne yapcaz
siber suclara ona yazam fakeleri aikauet etmis mi etmemis mi bunu ogrencez
Sen fakemiydin
evet fakeden yazmistim ona
ama kendi telefonumdan
Numaran yoksa onda bişi olmaz.
buyuk teyzemin uzerine kayitliymis tekefon numarasi
tamam bişi olmaz.
teyzemi aorguya cekmiycekler mi
sorguya
o da beni vericek
uyaptan kontrol edebilirsin.
benim adima bisey yok. o ona yazan fake hesaplari vermis mi vermemis mi onu ogrenmek istiyorum
telefon numarası senin üzerine mi?
hayir buyuk yaşli teyzemin. ama benim telefonumdan yazdim
ne gibi hakaretler?
dalga gectim. bi cizgi kiz resmi koymus sevgilisiyle ortak kullaniyolar. dedim cizgi film karakteri sevgilinden daha guzel.
bir şey olacağını zannetmiyorum. ulusal ve milli değerler bu konuda çok daha ağır basar, anında tespit ederler. ama onun dışında herhangi bir problem yaşayacağını zannetmiyorum.
tanidigin yokmi hic bi ogrensek sikayet etmis mi?