Adanalı eski sevgilime yazmalı mıyım sizce?

Malumunuz bugün deprem oldu ve oradaki insanları gördükçe ve bir şey yapamadikca kahroluyorum. Eski sevgilim de deprem bölgesinde ve depremden etkilendi mi etkilenmedi mi bilmiyorum, onun adına endişeleniyorum. Sizce yazsam bir şey olur mu kendisine? (Kötü bir ayrılığımız olmadi)
Merhaba, az önce buna benzer bir soruda da yazdım. İnsanlık başka, sevgililik başka bir şey. Yani ayrılmış olabilirsiniz hatta arkadaşlık yapamayacak konuma dahi gelmiş olabilirsiniz ama bu başka bir olay. O yüzden yazmanız düşünceli ve insani bir davranış olacaktır. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Bu gerçekten diğer özel günleri bahane edip yazmaya benzemiyor. Bu bambaşka bir şey. Hiç bir şey olmaz. Ulaşabileceğin bir yol varsa "iyi misin, merak ettim" yazabilirsin. Bu şekilde "acaba" diye düşünmektense nasıl olduğunu öğrenip içini rahatlatabilirsin.
Umarım en kısa zamanda haber alırsın..
Böyle bir durumda kendisine mesaj atabilirsin. Zaten kötü bir ayrılığınız da olmamış. İnsanlık namına halini hatrını sormanda bir sakınca yoktur. Olmadı ortak arkadaşlarınız varsa onlardan da haber alabilirsin.
Cevap
5Cevap
İyi misin diye yazılabilir , sonuçta olağan bı durum , konuşmayı devam ettirceksin diye bişey yok , dikkat kendine iyi misin hayatda misin diye merak ettim de Allah'a emanetsin de kapat konuyu
Yaz ya şu durumda kimsenin böyle konular umrunda değilsir zaten insanlarin can güvenliği yok
İnsanlık namına mesaj at bende konuşmadığım arkadaşlaarımı aradım sordum çok korktum
Ben yazdım bir arkadasıma tesekkur bile etmedi bir seyide yok
Merak edıyorsan yaz sonucta bır yasanmıslık var bu hayat çok kısa ıste ne zaman ne olacagı bellı olmuyor
Keşke bir de haber alabilseydim
Yaz hayattayken, Adana'da durumlar çok mu kötü benim de arkadaşım var ulaşamıyorum?
İnan bilmiyorum ben de haber alamıyorum kendisinden
Bence yazmalısın. Bir zamanlar iyi günler geçirdiniz sonuçta ve kötü de ayrılmamışsınız merak etmenizden daha doğal bir şey yok.
Bence kısaca yazabilirsin
Bence yazabilirsiniz yani siz bilirsiniz
Yaz ben de eski sevgilim e başsağlığı diledim
Ben önceden hoşlandığım kişiye yazdım
Yaz yaz ✍️ dertleşirsiniz
La yaz ölmüstür belki laa
ne exime mi yazmaliyim
Gerek yok bence
yazdığınız iyi olmuş
Haber alamıyorum kendisinden
Yazabilirsin
neresinde yaz