Böyle erkeklere denk geldiğimde benim için arkadaştan ötesi olamıyorlar. Hatta bazıları çok iyi arkadaşlar ama kendilerine karşı cinsel bir çekim hiçbirzaman hissedemiyorum. Sebebi nedir sizce?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Bana denk gelmiyor herhalde. Neresi itici? Serseri tipli kaba Saba erkekleri seviyorsanız bunun altında mutlaka psikolojik bir neden vardır. Araştırın
Kaşınıyorsun işte iti kopuğu sana zarar verecek olanları sev o zaman başına bir şey geldiğinde bir gram üzülmem bazen siz kaşınıyorsunuz...
it kopuklukla alakası yok erkek olsun yeter
Yav he he erkek olsun yetermiş...
O tarz tiplerin hiçbi zaman sevgilisi olmamıştır her zaman kanka muamelesi görürler kızlar tarafından yakışıklı olsa bile kaybederler
bende bunun sebebini merak ediyorum işte neden böyleyiz
Çekici gelmiyor çünkü o tarz erkekler
Saf bi kızda bana çekici gelmiyor mesela çoğu erkeo için de aynı
Mesela çok iyi bi kızla tanışıyorum bana bağlanıyor diyorum ki bak ben seni üzerim bana bağlanma uyarmama rağmen böyle oluyorlar kafaya takıyor kızlar böyle benim gibi kişileri
Birde daha çekici geliyor risk alma potansiyeli olması bi anda her şeyi yapabilir olma karakteri olunca kızlar unutamıyor bırakmakta istemiyor ben hep böyle biriydim bilmiyoeum acaba saf temiz biri olsam nasıl olur
Erkek derken? Yazım hatası var Hanimefendi diyeceksin 😄😄
Bingoooo
Yavrum baban nereliii nereden bu kaşın gözün temelii
İyi kalpli ve efendi erkekler çok itici (Badboy seven kızların gözünde)
Aslında tüm kadınlar in geröekten öyle bu durum sen fark etmişsin bunu sadece. Ve böyle erkeklerden hoşlanan kadınlarda genelde birilerinden kötü çektiği için beraberler
Kaba olmasına gerek yok aslında. Bencce efendi diye tabir ettiğimiz erkekler partnerine sınır çekmesini bilmiyorlar hoşgörülü olacağım diye oradan kaybediyor olabilirler.
Biraz o var birazda şey var diğer badboy deiğiniz erkekler işini gmrüp giden veya olmazsa da cok umursamaz oluyor buda sizde bi ulaşılamaz havası veriyor kapılıyorsunuz.
Vs vs bi sürü faktör sayabiliriz tabi.
Umursamazdan ziyade tabiki umursasında kendi yolundan gidebildiğinide hissettirebilsin bence
Ya kadınlar kapılıyor işte peşinde koşturacak o erkek ya parasıyla ya da başka şeyiyyle
Bencede itici.. sizi bir et parçası gibi kullanıp sonra atacak erkek lazım bence ; )
Evet öyledir kızlar için. Kızlar sert erkek severler
bizim mahallede güzel kardeşim pic bir çocuk var. ayarlım sana istersen. tam istediğin gibi
niye böyle erkekler karşınıza çıkıyor ben karşıma hiç böyle biri çıkmadı keşke çıksa
İnsan elde edemediğinin esiridir. Seni yoksun bırakmıyorlar. İnsan psikolojik bir canlı sebebi bariz ortada
nazik erkeklerin cogu sen yuz vermedikten sonra direkt birakir gider ya da seni daha fazla zorlar ve sen bu durumdan hoslanmazsin, bu yuzden cogu kizlar zaten komik, agir basli ve rahat erkekleri sever
Onlar senin gibi karaktersizler z! lliye bakmiyo zaten kafanı ağrıtma sen
hahahaha kaç tanesini peşime düştü bi bilsen. Metrobüs misali sürekli eler dururum genelde. Sana fazla bakan olmadığı için bu tavrını normal karşılıyorum canımın içi inşallah sanada birgün bakarlar
He ya hadi yürü git ergen sütünü iç yat z’illi 0rspu
Ülenin halinr bak sordu soruya bak burdan belli hayırsız oldun
Hoslandigin yokmu su an hic biri efndi trzda biri knk
Sahiplenilmek hoşuna gitmiyordur diğer erkeklerlede çıkayım diye düşüniyorsun
Aynı eski flörtleştigim Kız vardı iyi biriydim oda arkadaş olarak bakıp cinsel çekim yoktu onda onu hatırlattın bana
Benimde bir flörtüm vardı her şey çok güzel gidiyordu fakat ona olan ilgimi 1 haftada kaybetmiştim. İyi ve hoşgörülü çocuklara karşı hep ben böyle davranıyorum maalesef.
Neden ki nasıl ona belli ettin soğuk oldun
Çok üstüme düştüğünü farkettiğimde anında soğuyorum erkeklerden. Kadınların neredeyse hepsinde bu içgüdü var fakat ne yazıkki çoğu hemcinsim bu durumunu farkedemiyor galiba.
Fazla ilgi fazla korucu oluyorlar fazlası sevgi aşk falan Erkekler nasıl olmalı ya
sen beni dinle. Biz ilgi istemiyoruz. Kendi yolunda giden erkeği arıyoruz. Bu kadar.
Ben Kadınları umursamıyorum zaten hepsi yalancı
Ben değilim işte al sana istisna
Klasik ezik kadın davranışı
sana bu kadar dokunduğuma göre sende ezik bir erkek olmalısın
Birilerinden utanmam için ucunun bana dokunmasına gerek yok. İyilik ve efendiliği eziklik olarak tanımlayan birinin söyledikleri önemsenmez.
Eziklik olarak tanımladığımı kim söyledi? Sadece bende arzu uyandırmadığını söyledim ve bunun sebebini merak ettim?
Ben de sana neden olduğunu detaylarına girmeden anlattım
senle ayni fikirdeyim cok dogru bir tespit
Çoğu hemcinsimde benle aynı düşünüyor aslında içgüdülerinde var ama kabul edemiyor
cok haklisin katiliyorum senle ayniyiz biz takip etsene beni canım
Sert erkek diyorsun açıkçası
yep
🙏🙏
değiller daha ne istiyosun
Dady issues bunlar hep
kızların gerçek düşüncesini paylaşmış
Onlar da kollarını açmış seni bekliyordu
tanıştığım çoğu erkek öyle :)
O zaman onların kafası yok
bence sebebi kendinde aramalısın :)
Deveye diken insana * yakışır