Aşk İlişkileri 1 ay Sütüm kesildi... ? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Çok üzülmekten sütüm kesildi. Kizlar yaşayan var mı beyler eşiniz yasadimi ne yaptiniz ben çok mutsuzum Sütüm kesildi... ? Cevap Yaz 5 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) 1 ay Hayırdır inşallah kardeşim sorun nedir? 0 33 Yorumla Soran 1 ay Ailevi sorunlar baba evimle ilgili teşekkür ederim Yorumla Cevap sahibi 1 ay Sorması ayıp cokmu kötü sorunlar vsrki bu durum sende çöküntüye sebep olmus? Yorumla Soran 1 ay Abim askerdi vefat etti annem babam hasta yengem 3 çocuk ortada. Samsun'a gidecekler birdaha goremiyecegim eşim götürmez işleri yüzünden Yorumla Cevap sahibi 1 ay Rabbim rahmet eylesin mekanı cennet olsun ne zaman vefat etti Yorumla Soran 1 ay Yeni vefat etti haberi 1 hafta oluyor Yorumla Soran 1 ay Sağol Allah razı olsun Yorumla Cevap sahibi 1 ay Rabbim sabır versin sizlere annen baban şimdi perişan haldelerdir 😞😞 Yorumla Cevap sahibi 1 ay Cocukları cok küçüklermi? Yorumla Soran 1 ay En büyüğü 4 yaşında. en küçük 8 aylık 😔😔 Yorumla Cevap sahibi 1 ay Hadı yaa Yorumla Cevap sahibi 1 ay Gercekten üzüldüm baba tarafın Şu an sizdelermi Yorumla Soran 1 ay Babam annem hasta çok yaşlı zaten hep aklımdalar ağlaya ağlaya sütüm kesildi hasta oldum Yorumla Cevap sahibi 1 ay Lütfen sende kendıne gel bak senınde yavrun var sütünü bitirme böyle yaparak dik dur dua ett😞 Yorumla Soran 1 ay Evet oğlum da ufak ona yazık ediyorum. Eşim yanımda olmasa daha kötü haldeydim. Babamlar Esenler'de zaten yılda bir görüyordum şimdi hiç goremiycem.. Yorumla Cevap sahibi 1 ay Onlar esenlerde sen nerede yaşıyorsun Yorumla Soran 1 ay Eşimle Kayseri de. 😔 Yorumla Cevap sahibi 1 ay Yaa üzüldüm durumunuza eşiniz yardımcı oluyormu size Yorumla Soran 1 ay Evet sağolsun her konuda yanımda. Yorumla Cevap sahibi 1 ay Allah razı olsun ondan Yorumla Soran 1 ay Aynen öyle 🤲 Yorumla Cevap sahibi 1 ay Peki şimdi ne olacak yengenın ve çocukların durumu Yorumla Soran 1 ay Yengem çalışırsa mecbur çocuklara annem babam bakacak. Yorumla Cevap sahibi 1 ay Yaa rabbım yardımcısı olsun yası kac yengenın Yorumla Soran 1 ay 23 😔 Yorumla Cevap sahibi 1 ay Ahh be ecokta gençmiş Yorumla Cevap sahibi 1 ay Yanı sizin içinde zor eğer kabul ederseniz sizi dinlemek isterim hem sizde acılmıs olursunuz biraz derdinizi dökerek Yorumla Soran 1 ay Evet kadın zaten çocuk gibi iyi niyetli saf. Abim çok severdi birkez adamla kavgası olmadı hep işinde evinde bir kadın. Ona üzülüyorum. yuvaları mutluydu birbirlerini çok severlerdi. Şimdi kimsesiz kaldılar Yorumla Cevap sahibi 1 ay Rabbım yardımcısı olsun kadının Yorumla Soran 1 ay Sağol Allah razi olsun Yorumla Cevap sahibi 1 ay Sendende Yorumla Cevap sahibi 1 ay Cok dolmussun belli dilersen bana mesaj at hem senı dinlim hemde sen acılırsın Yorumla Soran 1 ay Teşekkür ederim bu kadarı bile yeterdu Allah razı olsun Yorumla Cevap sahibi 1 ay Allah senden de razı olsun dıkkat et kendıne dus et rabbım yardımcınıx olsun Yorumla
Maturemale Takip Et Xper 7 Yaş: 43 , eic 100% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 805 cevap paylaştı. Neye üzüldüm 0 3 Yorumla Soran 1 ay Abim askerdi vefat etti şehit oldu. Eşi çocukları babam annem kaldı ortada. Annem babam hasta işte yengemin 3 çocuğu var. Yorumla Soran 1 ay Samsun'a gidecekler birdaha görüşemiyebiliriz Eşim götürmez işleri var. Bizi de yalnız birakmaz Yorumla Maturemale 1 ay Samsunlumusunuz Yorumla
xxxDaNgeRxxx Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 58% 1 ay Nedeen ne oldu 0 4 Yorumla Soran 1 ay Baba evimden kaynakli sorunlar yüzünden Yorumla xxxDaNgeRxxx 1 ay konuşmak istersen dinlerim Yorumla Soran 1 ay Teşekkürler Yorumla xxxDaNgeRxxx 1 ay rica ederim Yorumla
Elifinzilsesi Takip Et Xper 6 Yaş: 33 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 408 cevap paylaştı. Ablam yasadı maalesef 0 4 Yorumla Soran 1 ay Benimde 😔 şimdi çocuğum da ufak mutsuzum gücüm kalmadı Yorumla Elifinzilsesi 1 ay Ben yardımcı oldum onada işte Yorumla Soran 1 ay Geçmiş olsun zor bir durum Yorumla Elifinzilsesi 1 ay Kesınlıkle hepsine zor Yorumla
Serkan_87 Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 53% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 794 cevap paylaştı. Sorun neee 0 5 Yorumla Soran 1 ay Ailevi sorunlar. Yorumla Serkan_87 1 ay Eşinlemi ilgili Yorumla Soran 1 ay Yok eşim iyi Allah razı olsun ondan.Baba evimde bazı sorunlar var Yorumla Serkan_87 1 ay Boşwer baba evini sen koca evine bakk Yorumla Soran 1 ay Tamam peki Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hayırdır inşallah kardeşim sorun nedir?
Ailevi sorunlar baba evimle ilgili teşekkür ederim
Sorması ayıp cokmu kötü sorunlar vsrki bu durum sende çöküntüye sebep olmus?
Abim askerdi vefat etti annem babam hasta yengem 3 çocuk ortada. Samsun'a gidecekler birdaha goremiyecegim eşim götürmez işleri yüzünden
Rabbim rahmet eylesin mekanı cennet olsun ne zaman vefat etti
Yeni vefat etti haberi 1 hafta oluyor
Sağol Allah razı olsun
Rabbim sabır versin sizlere annen baban şimdi perişan haldelerdir 😞😞
Cocukları cok küçüklermi?
En büyüğü 4 yaşında. en küçük 8 aylık 😔😔
Hadı yaa
Gercekten üzüldüm baba tarafın Şu an sizdelermi
Babam annem hasta çok yaşlı zaten hep aklımdalar ağlaya ağlaya sütüm kesildi hasta oldum
Lütfen sende kendıne gel bak senınde yavrun var sütünü bitirme böyle yaparak dik dur dua ett😞
Evet oğlum da ufak ona yazık ediyorum. Eşim yanımda olmasa daha kötü haldeydim. Babamlar Esenler'de zaten yılda bir görüyordum şimdi hiç goremiycem..
Onlar esenlerde sen nerede yaşıyorsun
Eşimle Kayseri de. 😔
Yaa üzüldüm durumunuza eşiniz yardımcı oluyormu size
Evet sağolsun her konuda yanımda.
Allah razı olsun ondan
Aynen öyle 🤲
Peki şimdi ne olacak yengenın ve çocukların durumu
Yengem çalışırsa mecbur çocuklara annem babam bakacak.
Yaa rabbım yardımcısı olsun yası kac yengenın
23 😔
Ahh be ecokta gençmiş
Yanı sizin içinde zor eğer kabul ederseniz sizi dinlemek isterim hem sizde acılmıs olursunuz biraz derdinizi dökerek
Evet kadın zaten çocuk gibi iyi niyetli saf. Abim çok severdi birkez adamla kavgası olmadı hep işinde evinde bir kadın. Ona üzülüyorum. yuvaları mutluydu birbirlerini çok severlerdi. Şimdi kimsesiz kaldılar
Rabbım yardımcısı olsun kadının
Sağol Allah razi olsun
Sendende
Cok dolmussun belli dilersen bana mesaj at hem senı dinlim hemde sen acılırsın
Teşekkür ederim bu kadarı bile yeterdu Allah razı olsun
Allah senden de razı olsun dıkkat et kendıne dus et rabbım yardımcınıx olsun
Neye üzüldüm
Abim askerdi vefat etti şehit oldu. Eşi çocukları babam annem kaldı ortada. Annem babam hasta işte yengemin 3 çocuğu var.
Samsun'a gidecekler birdaha görüşemiyebiliriz
Eşim götürmez işleri var. Bizi de yalnız birakmaz
Samsunlumusunuz
Nedeen ne oldu
Baba evimden kaynakli sorunlar yüzünden
konuşmak istersen dinlerim
Teşekkürler
rica ederim
Ablam yasadı maalesef
Benimde 😔 şimdi çocuğum da ufak mutsuzum gücüm kalmadı
Ben yardımcı oldum onada işte
Geçmiş olsun zor bir durum