Aşk İlişkileri 1 ay Sevdiğiniz kişiye kızgınsanız başka biriyle konuşur musunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Sevgili değilsiniz hoşlanıyosunuz ama kızgınsınız, yazan karşı cinse cevap verir misiniz Sevdiğiniz kişiye kızgınsanız başka biriyle konuşur musunuz? Cevap Yaz 17 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Junİchi Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Birinden hoşlanıyorsam sadece onunla konuşurum o yüzden ikinci kişi olmaz. Bunu yapmam için beni bezdirmesi lazım. 1 3 Yorumla Soran 1 ay Mesela 8 ay bekledin yazmadı o kişi bu durumda bezer misin Yorumla Junİchi 1 ay Sekiz ay niye bekliyorum? Bu kızgınlıktan farklı bi durum. Yorumla Soran 1 ay Daha mı kötü yani 🙂 Yorumla
AhesteEbru Takip Et Guru Yaş: 47 , eic 100% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Kızgınım diye asla başkasına yeşil ışık yakmam. Kendime yakıştıramam. 1 2 Yorumla Soran 1 ay Başkası sana yaksa karşılık vermezsin dini Yorumla AhesteEbru 1 ay Evet Yorumla
bilemiyorumartıkın Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 56% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. konuşurum ben olay benim hislerimle alakali degil zaten ben hoşlaniyorum o hoşlanmiyor kalbimi kiriyor sevgili de degiliz alayiyla konusurum o zaman 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 17,5b cevap paylaştı. hayır kızgınsam başka birisiyle konuşmam bu aldatma bana göre 0 2 Yorumla Soran 1 ay Öyle bence de aldatmadır Yorumla merakettimmişte 1 ay ama bitirirsem bana karışamaz çünkü benim için o ilişki bitmiştir artık istediğimle konuşurum naparsam yaparım Yorumla
HikmetÖzben Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 530 cevap paylaştı. Cevap veririm ama tavrimi belli ederek. O kizdigim andan kurtulana kadar hemde yani yanlışını anlayana kadar 0 0 Yorumla
tortitotilla Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Kimse için bir şey yapmam. Bir şey yapıyorsam bu benim kararımdır, suçu karşıya atmak sadece günah çıkarma yöntemi. 0 0 Yorumla
yuNuss07 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 1 ay Birine kızdırmak için bişeyler yapmak ne kadar karakterini küçülten bişey. Neyse derdin git konuş. Sen birisiyle konuşabiliyorsan o kisi umurunda değildir... 0 7 Yorumla Soran 1 ay Birini kızdırmakla alakalı bişey yok yalnız soruda Yorumla yuNuss07 1 ay Olsun veya olmasın genel olarak bakarsan birine kızgın olup karşılığinda baska biriyle konuşuyorsan o kişi umurunda değildir olsada olur olmasada Yorumla Soran 1 ay Aslında çok haklısınn 😕 Yorumla Soran 1 ay Bunun bahanesi olmaz sevmiyordur Yorumla yuNuss07 1 ay Tabikide... Seven kişi ne kadar kizarsa kızsın yinede başka birisini midesi almaz bırak yazmayi Yorumla Soran 1 ay Yazana Cevap vermez yani doğru Yorumla yuNuss07 1 ay Aynen öyle Yorumla
Walss Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 98% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 355 cevap paylaştı. Eğer geri dönüşü yoksa cevap veririm önüme bakarım 1 0 Yorumla
beyazgull08 Takip Et Xper 5 Yaş: 20 1 ay Sevgilim değilse konuşurum 1 2 Yorumla Soran 1 ay Peki hisleriniz karşılıklıysa o da seni seviyorsa ama sevgili değilseniz yine de cevap vermen yanlış olmaz mı 😄 Yorumla beyazgull08 1 ay Hisleriniz varsa konuşma Yorumla
axiakrep Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 98% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. asla öyle bişi yapmam 0 2 Yorumla Soran 1 ay Eminim Yorumla axiakrep 1 ay güzel tanıyosun en azındna beni Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 ay Duygularımız karşılıklı ve itiraf etmiş miyiz 0 7 Yorumla Soran 1 ay Evett Yorumla Cevap sahibi 1 ay Kimseyi almam hayatıma o zaman Yorumla Soran 1 ay Sırf kız 8 ay boyunca yazmadı diye sevmekten vazgeçmek 🤦♀️ Yorumla Cevap sahibi 1 ay Kim yaptı siz mi karşı taraf mı Yorumla Soran 1 ay Karşı taraf yaptı ama ben yapmadım mesaja cevap vermedim bile Yorumla Soran 1 ay Ama o gelen mesaja anında cevap verdi Yorumla Cevap sahibi 1 ay Erkekler rahat durmuyor. Yorumla
97Kerim97 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 97% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı. hayır 0 1 Yorumla Soran 1 ay Cevap veren o çtur Yorumla
kanka35 Takip Et Master Yaş: 35 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 22,2b cevap paylaştı. yok artık okadar değil 0 0 Yorumla
QueenOfSea Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 359 cevap paylaştı. Ewet🤣🤣🤣 0 0 Yorumla
Mrt8787 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 95% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 354 cevap paylaştı. Konuşuyorum… 0 0 Yorumla
Kotucocuk0707 Takip Et Guru Yaş: 35 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. Barışınca ne olucak 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Birinden hoşlanıyorsam sadece onunla konuşurum o yüzden ikinci kişi olmaz. Bunu yapmam için beni bezdirmesi lazım.
Mesela 8 ay bekledin yazmadı o kişi bu durumda bezer misin
Sekiz ay niye bekliyorum? Bu kızgınlıktan farklı bi durum.
Daha mı kötü yani 🙂
Kızgınım diye asla başkasına yeşil ışık yakmam. Kendime yakıştıramam.
Başkası sana yaksa karşılık vermezsin dini
Evet
konuşurum ben olay benim hislerimle alakali degil zaten ben hoşlaniyorum o hoşlanmiyor kalbimi kiriyor sevgili de degiliz alayiyla konusurum o zaman
hayır kızgınsam başka birisiyle konuşmam bu aldatma bana göre
Öyle bence de aldatmadır
ama bitirirsem bana karışamaz çünkü benim için o ilişki bitmiştir artık istediğimle konuşurum naparsam yaparım
Cevap veririm ama tavrimi belli ederek. O kizdigim andan kurtulana kadar hemde yani yanlışını anlayana kadar
Kimse için bir şey yapmam. Bir şey yapıyorsam bu benim kararımdır, suçu karşıya atmak sadece günah çıkarma yöntemi.
Birine kızdırmak için bişeyler yapmak ne kadar karakterini küçülten bişey. Neyse derdin git konuş. Sen birisiyle konuşabiliyorsan o kisi umurunda değildir...
Birini kızdırmakla alakalı bişey yok yalnız soruda
Olsun veya olmasın genel olarak bakarsan birine kızgın olup karşılığinda baska biriyle konuşuyorsan o kişi umurunda değildir olsada olur olmasada
Aslında çok haklısınn 😕
Bunun bahanesi olmaz sevmiyordur
Tabikide... Seven kişi ne kadar kizarsa kızsın yinede başka birisini midesi almaz bırak yazmayi
Yazana Cevap vermez yani doğru
Aynen öyle
Eğer geri dönüşü yoksa cevap veririm önüme bakarım
Sevgilim değilse konuşurum
Peki hisleriniz karşılıklıysa o da seni seviyorsa ama sevgili değilseniz yine de cevap vermen yanlış olmaz mı 😄
Hisleriniz varsa konuşma
asla öyle bişi yapmam
Eminim
güzel tanıyosun en azındna beni
Duygularımız karşılıklı ve itiraf etmiş miyiz
Evett
Kimseyi almam hayatıma o zaman
Sırf kız 8 ay boyunca yazmadı diye sevmekten vazgeçmek 🤦♀️
Kim yaptı siz mi karşı taraf mı
Karşı taraf yaptı ama ben yapmadım mesaja cevap vermedim bile
Ama o gelen mesaja anında cevap verdi
Erkekler rahat durmuyor.