Aranızda ne yaşandı bilmiyorum. Ama böyle cümleler kuracak hale geldiyseniz devam etmeyin derim. Saygı olmazsa çok zor. Hele bir de karşındaki sana değer vermeyen ve sözlerine de yansıtan biriyse.. Söylediği cümle de benim için ayrılık sebebi olabilirdi.
Bu kaçıncı aşk acısı çekişim bir daha aşık olmicam dedikçe oluyorum ben ister miyim birine bağlanıp üzülmek safım evet güçsüzüm aşk konusunda ama insanda azıcık vicdan olsun tek bir kalpten seven çıkmadı karşıma hep karşılıksız sevdalandım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Sende onu buruşturup at. Aldatmadan bahsetmiyorum, öyle bir duvar ol ki sana ulaşmak istediğinde acı çeksin. Böyleleri bunu hak ediyor çünkü
Aranızda ne yaşandı bilmiyorum. Ama böyle cümleler kuracak hale geldiyseniz devam etmeyin derim. Saygı olmazsa çok zor. Hele bir de karşındaki sana değer vermeyen ve sözlerine de yansıtan biriyse..
Söylediği cümle de benim için ayrılık sebebi olabilirdi.
Sinirle veya değil çok ağır konuşmuş bilmiyorum yani bu lafı kaldırabilir misin Ben olsam kaldıramazdım
Nedense hiç üzülmedim hep erkekler mi kullanacak bizi birazda siz kullanılın kim bilir o kızı kaç erkek kullandı da o kadar kötüleşti
Bütün erkeklermi öyle sanıyosun yazık sana acıdım
Bu kaçıncı aşk acısı çekişim bir daha aşık olmicam dedikçe oluyorum ben ister miyim birine bağlanıp üzülmek safım evet güçsüzüm aşk konusunda ama insanda azıcık vicdan olsun tek bir kalpten seven çıkmadı karşıma hep karşılıksız sevdalandım
Tabiki ağır demiş, şakaysa bile yine kötü. Saygısızlık ve umursamazlığın en üst seviyesi bence.. bunu kendine yapma
Bir kızı bu cümleyi söylettirecek kadar delirtecek ne yaptın?
Terbiyesizlik etmis engelle bı daha konuşma salla gitsin
Bazı laflar sakın Ken düşünülür sinirli Ken söylenir her şakanın arkasında Bir gerçek yattı gibi
Kiza ne yaptında bunu diyecek noktaya gelmis
Zamanın tersine döndüğü enteresan bir dönemdeyiz😁
Aaa üstüme iyilik sağlık :)
Uyuz
Bundan sonra cevap vermen bile gereksiz kardeşim inan bana
Bundan sonra ne ara ne sor.
Bari birkere * sakın yapmadım deme
Onun adına özür dilerim 🥺
Sinirle falan demedi o kızın bidaha suratına bile bakma anladınmı her yerden engelle gitsin
kendısini öyle hıss etmiş te ondan
Sana değer vermiyormuş
En azından hala intihar etmemişsin
Ne kadar ayıp ne sanıyor kendini
Senin hakkında öyle düşünüyorsa s. ktir et