Aşk İlişkileri Esmer mi, sarışın mı seviyorsunuz? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Minyon kızlara hangisi daha çok yakışıyor sizce Sarışın🔥 Esmer🔥 Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Esmer mi, sarışın mı seviyorsunuz? Cevapla Sevgi Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261b cevap paylaştı. Ben sarışın seviyorum abla. ama aşk olduktan sonra gerisi hiç önemli değil benim için. yani kumral da olabilir saç reni önemli değil 0 0 Yorumla
Mrt8787 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 355 cevap paylaştı. Bu baklava mı kadayıf mı gibi bir aoru… ikisi de çok güzel olabilir ikisi de çok cirkin olabilir. Eğer tercih yapmak zorunda bırakılsaydım , ikisini de tercih ederdim :) 0 0 Yorumla
DewilTUYU Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Esmer ya da Kumral, Sarisinlarin naziyla kaprisiyle ugrasilmiyor. Bu huylari guzelliklerinide hic ediyor. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Minyon olmakla esmerlik sarışınlık arasındaki bağlantıyı anlamadım :D ten rengin , yüz hatların vs önemli , onu bilmeden yorum yapamam. 1 0 Yorumla
u KasiKesh Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,7b cevap paylaştı. Gözüme güzel görünen hangisiyse ayrım yapmam bu konuda 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl SarışıncıyızBi ortamda sarışın bi kız varsa diğerlerine çooook sonra bakıyorum 0 0 Yorumla
Grininellitonu35 Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Kadın gibi kutsal bir varlık üzerinde böyle bir ayrım yapmadan her zerresine değer veririm 0 0 Yorumla
ftmnr67 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl esmer ve kumral. mesela çoğu kız 365 gündeki massimoyu severken ben nachoyu seviyorum. d ama daha çok kumral seviyorum galiba 1 0 Yorumla
FrFrAmogus Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Mavi saç iyidir, şöyle dikenli olsun, sonik gibi mümkünse 0 0 Yorumla
zekeriyakaya Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl tüm sevgililerim esmerdi sanırım o yüzden esmer seviyor 0 0 Yorumla
Necro12345 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı. Sarışını hiç bir şeye değişmem. 0 0 Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Kızıllll Natalia Oreiro 🥰ben güzel teyzem 0 0 Yorumla
michael_k Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Minyon olsun da, ayırt etmem severim ☺️ 0 1 Yorumla DexterVex1 +1 yıl tünele giremeyen tren diye yorumladım Yorumla
endmuhh Takip Et Master Yaş: 33 , eic 31% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. saruısın artı 1 her zman 0 0 Yorumla
Mordekaiiiii Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 93% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 650 cevap paylaştı. Merhametli ve iffetli seviyorum. 0 0 Yorumla
oztrkilggm Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Esmer 1 0 Yorumla
Golden_0 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Nimet seçilmez😅 1 1 Yorumla İzahıyokkk7765321239 +1 yıl hahaaha Yorumla
Dilaraa69 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 , eic 75% +1 yıl Beyaz. 0 1 Yorumla NE-VAR-KUZUM +1 yıl Buyrun benim 😄 Yorumla
CoffeeAndCoffee Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Esmer candır 0 0 Yorumla
mythh Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Esmer 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sarisin 2 2 Yorumla ironman57 +1 yıl 😱😱😱 Yorumla NE-VAR-KUZUM +1 yıl Buyrun benim 😄 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Esmer 1 1 Yorumla 1ACIMASIZBİRİ +1 yıl Esmerler top oluyor parlak çocuklara kadınlık yapıyor Yorumla
Esmergenc41 Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Esmerin adi oya 😇 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
Ben sarışın seviyorum abla. ama aşk olduktan sonra gerisi hiç önemli değil benim için. yani kumral da olabilir saç reni önemli değil
Bu baklava mı kadayıf mı gibi bir aoru… ikisi de çok güzel olabilir ikisi de çok cirkin olabilir. Eğer tercih yapmak zorunda bırakılsaydım , ikisini de tercih ederdim :)
Esmer ya da Kumral, Sarisinlarin naziyla kaprisiyle ugrasilmiyor. Bu huylari guzelliklerinide hic ediyor.
Minyon olmakla esmerlik sarışınlık arasındaki bağlantıyı anlamadım :D ten rengin , yüz hatların vs önemli , onu bilmeden yorum yapamam.
Gözüme güzel görünen hangisiyse ayrım yapmam bu konuda
Sarışıncıyız
Bi ortamda sarışın bi kız varsa diğerlerine çooook sonra bakıyorum
Kadın gibi kutsal bir varlık üzerinde böyle bir ayrım yapmadan her zerresine değer veririm
esmer ve kumral. mesela çoğu kız 365 gündeki massimoyu severken ben nachoyu seviyorum. d ama daha çok kumral seviyorum galiba
Mavi saç iyidir, şöyle dikenli olsun, sonik gibi mümkünse
tüm sevgililerim esmerdi sanırım o yüzden esmer seviyor
Sarışını hiç bir şeye değişmem.
Esmer minyon severim
pek önemi yok
Kızıllll Natalia Oreiro 🥰ben güzel teyzem
Minyon olsun da, ayırt etmem severim ☺️
tünele giremeyen tren diye yorumladım
Esmerde sarışında seviyorum
saruısın artı 1 her zman
sarışınlar çat çat çat
Merhametli ve iffetli seviyorum.