Aşk İlişkileri 1 ay 21 yaşındayım çok sevgilim flörtüm oldu ama ciddi ilişkim olmadı evde mi kaldım? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Çevremde ki vasıfsız elemanlar sürekli evleniyor acaba evde mi kaldım yahu hshshshsh Güncellemeler1 ay Herkese iyi geceler uyuyacağım 21 yaşındayım çok sevgilim flörtüm oldu ama ciddi ilişkim olmadı evde mi kaldım? Cevap Yaz 14 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
SonBaharQ Takip Et Xper 5 Yaş: 23 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 343 cevap paylaştı. 21 yaşındasın daha erken bunlar basit şeyler kendini geliştir birileri herzaman olur hayatında kendini yücelt 0 1 Yorumla Soran 1 ay Teşekkür ederim katılıyorum kendimi geliştirmeye calisacam Yorumla
Sefine-iBelagat Takip Et Xper 5 Yaş: 20 1 ay 20 yaşındayım hiç bir kız hayatımda olmadıgı halde ben hiç evlenemeyeceğim kaygısına düşmüyorum sizde rahat olunuz 0 11 Yorumla Soran 1 ay Kizlarda böyle bir kompleks var maalesef kötü ya bir de boşluğa düştün mü daha kötü Yorumla Sefine-iBelagat 1 ay ömrünüzü bununla tüketmenin hiç bir faydası ve faidesi olmayacaktır Yorumla Soran 1 ay Ayyy ne zekisin ve akıllısın öyle bir vibe aldım. Ben de sapyoseksuellik var hemen düştüm görmeden.. Yorumla Sefine-iBelagat 1 ay sapyoseksuellik terimini ilk defa duyuyorum Yorumla Sefine-iBelagat 1 ay iltifatların için müteşekkirim insanın hayatının mutlu geçmesinin temel dayanagı akıl ve kalbin uyumlu bir şekilde çalışmasıdır diye düşünüyorum Yorumla Soran 1 ay Yani zekadan etkilenen zekayi seksi çekici bulanlara denir Yorumla Sefine-iBelagat 1 ay hmm yeni bir şey daha öğrendim zeka ve müsbet duyguları olan birisi iyidir Yorumla Soran 1 ay Yaaa çok tatlısın bizim yaşlarda ki erkekler hep ergen olur sen cok olgunsun. Ben de teşekkür ederim güzel fikirlerin tavsiyelerin için Yorumla Sefine-iBelagat 1 ay ilk defa biri bana böyle diyor gerçekten garibime gitti. her halde insanlarla muhatabım az oldugu için olabilirrica ederim asıl iltifatın için ben müteşekkirim Yorumla Soran 1 ay Bu tarz iltifatlar pek söylenmez ondandır bende herkese kolay kolay demem : ) Yorumla Sefine-iBelagat 1 ay 10 puanı kaptık demek ki ne mutlu bana Yorumla
apro45 Takip Et Master Yaş: 30 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 27,5b cevap paylaştı. 24 yaş kadınlarda zirve noktası sonra yavaş yavaş çöküyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 ay Sevgili flört nerden ve nasıl yapıyonuz ya bende istiyorum 1 9 Yorumla Soran 1 ay Kanka basit ya okuldan işten ya da sosyal medyadan. Yorumla Cevap sahibi 1 ay Ya ben çok utangacım olmuyo ki sosyal medyadan yazan oluyo onlarada güvenemiyorum Yorumla Soran 1 ay Kanka beğendiysen tipini önce konuş biraz tanışmaya bak sonra cafe de buluş Yorumla Olgun_1_kişi 1 ay Olur olur rahat ol Yorumla Cevap sahibi 1 ay Yani çocuga ben mi adım atayım ilk Yorumla Olgun_1_kişi 1 ay Hayır o atsın Yorumla Soran 1 ay Hayır o atsın ama sende istekli ol konuş tanış aşırı ağırdan alırsan elinden kaçabilir Yorumla Cevap sahibi 1 ay Adım atmasını nasıl sağlarım yanıma gelip konusan bile yok Yorumla Olgun_1_kişi 1 ay Yav tamam ben teklif edecem yaa😀 Yorumla
Besara Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 96% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. 21 yaşında evde kaldın evet😂 0 1 Yorumla Soran 1 ay Şaka yaptım yaa hahwhs Yorumla
drhakannn Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 85% 1 ay Nerede yaşıyorsun tatlı kız 0 2 Yorumla Soran 1 ay Trabzon Yorumla drhakannn 1 ay Güzel yerdesin sana ulaşılmıyor burada Yorumla
_-RockStar-_ Takip Et Master Yaş: 24 , eic 44% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. 21 yaşındasın hocam 21 ne evde kalması 0 1 Yorumla Soran 1 ay Saka be çevremdekiler 17 iken evlenmeye başlayınca kendimi yoklayım dedim Yorumla
Raporsuzdeli07 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 56% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Evde kalma tabirj bana sacma geliyor 0 2 Yorumla Soran 1 ay Bana da ama işte halk ağzı Yorumla Raporsuzdeli07 1 ay Boş ver hayatını dilediğince yaşa düzgün bir insanla evlen baskı ile değil evlenmeden evde kalın derler evlenince sorunlar ne olunca da kimse ilgilenmez Yorumla
bberryhibiscus Takip Et Xper 4 Yaş: 20 1 ay bu yaşta ne evliliği ya 0 6 Yorumla Soran 1 ay Çevremdekiler 17de evleniyor ev hanımlığı yapmaya meraklılar valla bende kendimi sorgular oldum acaba evlensem mi diye Yorumla bberryhibiscus 1 ay nerede yaşıyorsun sen Yorumla Soran 1 ay Trabsizn Yorumla Soran 1 ay Trabzon Yorumla bberryhibiscus 1 ay benim çevremde bu yaşta evlenen insan yok hiç. tuhaf geldi baya Yorumla Soran 1 ay Nasi yaa her yerde full erken evlenenler var tiksindirici valla ve evlenmeyen insanlara evde kaldin damgasi yaftalarlar Yorumla
Delor Takip Et Xper 5 Yaş: 22 1 ay 21 yaş evde kalma yaşı değil 0 2 Yorumla Soran 1 ay Ohhhh Yorumla Soran 1 ay Peki kaç evde kalma yaşı Yorumla
Tutkal45 Takip Et Bilge Yaş: 46 , eic 99% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
EdaQuenn123 Takip Et Xper 6 Yaş: 19 1 ay Evet evde kaldın 1 3 Yorumla Soran 1 ay 2 yaş var aramızda sende yakınsın evde her an kalabilirsin dikkat et Yorumla EdaQuenn123 1 ay Yo kalmadim ben Yorumla Soran 1 ay Döverim kız seni Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
21 yaşındasın daha erken bunlar basit şeyler kendini geliştir birileri herzaman olur hayatında kendini yücelt
Teşekkür ederim katılıyorum kendimi geliştirmeye calisacam
20 yaşındayım hiç bir kız hayatımda olmadıgı halde ben hiç evlenemeyeceğim kaygısına düşmüyorum
sizde rahat olunuz
Kizlarda böyle bir kompleks var maalesef kötü ya bir de boşluğa düştün mü daha kötü
ömrünüzü bununla tüketmenin hiç bir faydası ve faidesi olmayacaktır
Ayyy ne zekisin ve akıllısın öyle bir vibe aldım. Ben de sapyoseksuellik var hemen düştüm görmeden..
sapyoseksuellik terimini ilk defa duyuyorum
iltifatların için müteşekkirim
insanın hayatının mutlu geçmesinin temel dayanagı akıl ve kalbin uyumlu bir şekilde çalışmasıdır diye düşünüyorum
Yani zekadan etkilenen zekayi seksi çekici bulanlara denir
hmm yeni bir şey daha öğrendim
zeka ve müsbet duyguları olan birisi iyidir
Yaaa çok tatlısın bizim yaşlarda ki erkekler hep ergen olur sen cok olgunsun. Ben de teşekkür ederim güzel fikirlerin tavsiyelerin için
ilk defa biri bana böyle diyor gerçekten garibime gitti. her halde insanlarla muhatabım az oldugu için olabilir
rica ederim asıl iltifatın için ben müteşekkirim
Bu tarz iltifatlar pek söylenmez ondandır bende herkese kolay kolay demem : )
10 puanı kaptık demek ki ne mutlu bana
24 yaş kadınlarda zirve noktası sonra yavaş yavaş çöküyor
Sevgili flört nerden ve nasıl yapıyonuz ya bende istiyorum
Kanka basit ya okuldan işten ya da sosyal medyadan.
Ya ben çok utangacım olmuyo ki sosyal medyadan yazan oluyo onlarada güvenemiyorum
Kanka beğendiysen tipini önce konuş biraz tanışmaya bak sonra cafe de buluş
Olur olur rahat ol
Yani çocuga ben mi adım atayım ilk
Hayır o atsın
Hayır o atsın ama sende istekli ol konuş tanış aşırı ağırdan alırsan elinden kaçabilir
Adım atmasını nasıl sağlarım yanıma gelip konusan bile yok
Yav tamam ben teklif edecem yaa😀
21 yaşında evde kaldın evet😂
Şaka yaptım yaa hahwhs
Nerede yaşıyorsun tatlı kız
Trabzon
Güzel yerdesin sana ulaşılmıyor burada
21 yaşındasın hocam 21 ne evde kalması
Saka be çevremdekiler 17 iken evlenmeye başlayınca kendimi yoklayım dedim
Evde kalma tabirj bana sacma geliyor
Bana da ama işte halk ağzı
Boş ver hayatını dilediğince yaşa düzgün bir insanla evlen baskı ile değil evlenmeden evde kalın derler evlenince sorunlar ne olunca da kimse ilgilenmez
Ciddi ol madem...
bu yaşta ne evliliği ya
Çevremdekiler 17de evleniyor ev hanımlığı yapmaya meraklılar valla bende kendimi sorgular oldum acaba evlensem mi diye
nerede yaşıyorsun sen
Trabsizn
Trabzon
benim çevremde bu yaşta evlenen insan yok hiç. tuhaf geldi baya
Nasi yaa her yerde full erken evlenenler var tiksindirici valla ve evlenmeyen insanlara evde kaldin damgasi yaftalarlar
21 yaş evde kalma yaşı değil
Ohhhh
Peki kaç evde kalma yaşı
Evet
Dur daha yaşın erken
Evet evde kaldın
2 yaş var aramızda sende yakınsın evde her an kalabilirsin dikkat et
Yo kalmadim ben
Döverim kız seni