Evli patronuma cok yüz verdim galiba şu an daha fazlasını istiyor yani ben şaka falan sanıyordum ama galiba yanlış anladı mesafeli davranıyorum ki zaten sadece dile öyle şaka yapardık falan ama sanki o daha farklı bakıyor olaya farkedince mesafe koymaya calıştım ama peşimden koşuyor yani benimle konuşmak için fırsat kovalıyor fark ediyorum ama ben istemiyorum belirtmemeyede calışıyorum kötü de davranmak istemiyorum birde alyansını cıkartı cok saçma hareketler h bir şekilde bir şey istemiyorum zaten hiç bir şey olmadı aramızda böyle olmaya devamı yoksa acıkca kendisine belirtmem lazımı
1 ay
Evli patron hem flört ediyor hemde alyansını cıkartı bu ne istiyor?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Belli etmenden anlamiyorsa al karsina konuş bilale anlatır gibi anlat
Dimi sonucta öyle anlar birdahada koşmaz dimi?
İşte o da yuzsuzluk seviyesine göre değişir. Adamda anlar. Hos adam olsa evli iken böyle şeylere kalkismazdi. Bence umursamaz. Yuzsuzce patronluk egosu ve parası ile seni ezmeye sahip olmak için başka şekilde yaklaşmaya devam edecektir
Neyapabilir sence? Ya ben istemiyorum nasıl uzak tutucam bunu nasil anlicak bu ya
İşte iş üzerinde despot davranışlar sergiler. Psikolojik şiddet , mobbing vs bunları yasayabilirsin
Bunlar umrumda degil ben yüz vermezsem ve soguk yaparsam ve müsait iyi bir dille ona haddini bildirirsem oda sonucta riske atmaz dimi gider?
Umarım öyle olur. ama bence o zaten yüzsüz birisi. Evliyken bunu bildiğin halde Alyans çıkarıyor ve hala israr ediyorsa bu kişiden her şey beklenir. Allah korusun iftira bile atabilir
Despot derken?
İftiramı ne gibi mesela sence nasıl hareket etmem lazım benim? Neyapmam lazım
Yani iş arkadaslarin arasinda seni ezmeye calisir
Iftira dedin ne gibi iftira ya ben Şu an tedirgin oldum of
Yani her şey olabilir. İşte ben evliyim dedim benim peşinden koşuyor vs gibi şeyler
Iyide aramızda bir şey yok yani olmadı yinede böyle yalan atarmı?
İşte bilemem sonuçta evliyken bu şeyleri yalan yüzsüz birinden her şey beklenir dikkat et kendien
Of ya dikkat et diyorsunda nasil dikkat edeyim ne yapayim ben bukadarina cürret edermi?
Varsayım üzerine konuşuyoruz sonuçta. İşte çok terslemeden kırıcı olmadan kesin bir dille red et. Ben ekmegimin derdindeyim sizde evlisiniz o yüzden bu samimiyeti koruyun demelisin
Tamam cok tsk ederim
Sen nasıl bir mahlukatsin yaa ülkenin güneyi yerle bir oldu belki 20 binden fazla ölü var. Onbinlerce insan dondurucu soğuk ve enkaz altında can çekişiyor senin derdine bak ya. Sizler nasıl yaratıklarını abi
Bu işin sakasi olur mu sence
Işte diyorum ya yok sence nasıl vazgecer neyspmama lazım
Başlamaman lazımdı bnce ama madem başladın sert bir şekilde olmadığını göster veya ayrıl ordan
Birseye başlamadımki? Aramızda hiç bir şey yok
Erkeklerle böyle şeyin şakası olmaz adam bu kadın bana yazıyor der
Peki ne yapmam lazım sence?
Ser bir dille bu olayın düşündügu gibi olmadığını söyle
Evli patronunla ne işin olur senin hanfendi
senin ilgin var mı
Hayır yok
yalannnn
Ilgim yok diyorum istemiyorum neyapmam lazım fikir istiyorum ilk defa böyle birsey yasiyorum kötü de olamıyorum mesafemi koruyorum ama yinede o cok
Sen de istiyor musun peki?
Hayir istemiyorum
Takilmaca mi yapiyordun sadece yani?
Yaş kaç senin
Ya rakilmaca degil iş yerinde öyle konuşurken espiriler yaparsın ya şakalar falan öyleydik ama sonra işte bakışmalar falan oldu ben rahatsızım ama belli etmedim doğal normal davrandim ama sanki şu an daha başka ilerletmek istiyor özel hayata falan hiç bir şey olmadı olamazda ben istemiyorum canım degilim sonucta napcam onu ama sanki vazdagecmiyor bende böyle konularda nasıl davranıcagımı bilmiyorum
Hmmm anladım sayfa uzadıkça telefon donuyor gzliden çıkayım mi