Aşk İlişkileri Ben senin gibileri çok gördüm hepsi altimdaydi demek ne demek? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Kuyruk acısı olabilirmi istedigi olmadi diye Ben senin gibileri çok gördüm hepsi altimdaydi demek ne demek? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
slmqwwe Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 90% +1 yıl OHAAAAAAA ABİ ENGELLİ BAS BAS ENGELLİ ben bu lafın altında kalmazdım abiiiiiiiii engelle fena zort etmiş bas engelli ama öyle bir laf sok ki o laf çıkamazsın ondan sonra bas engelli 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Hicbisey diyemedim Yorumla slmqwwe +1 yıl kankaa laf sok ama derinden sok ki girip de çıkamasın sonra bas engelli askim benim onun mk ya erkekler kapatılsın offff midesiz pislik ucubeler Yorumla Soran +1 yıl Ne denirki buna Yorumla slmqwwe +1 yıl asko uykum var nato kafa şu an sabah efso şey ile gelirim merak etmee 💋💋🌸 Yorumla
leyla343434 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Off çok kötü fal demiş. Cevap olarak bende senin gibilerini köşe başlarında çok gördüm deseydin 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Hicbisey diyemedim malim ben Yorumla leyla343434 +1 yıl Bir dahakine dersin tut içinde fırsat kolla☺️ Yorumla leyla343434 +1 yıl Haha fal yazmışım neyse sen anladın onu☺️ Yorumla Soran +1 yıl Bunun zoruna gitcek laf ne olabilirkj Yorumla
emrekaratas07 Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl Çok saçma çok iğrenç ve egolu bir söz bunu söyleyenden hemen uzaklaş tavsiye 0 12 Yorumla Soran +1 yıl Ben ona ne desem zoruna gider Yorumla emrekaratas07 +1 yıl Bas engelli öncesinde egolarını ilerleyen yıllarda kafana vurduğun duvarlara anlat de yeter. Yorumla Soran +1 yıl Yuzume soyledi ve ben bunun pesinden kosmaya devam ettim Yorumla emrekaratas07 +1 yıl Kaçan kovalanır yapma uzak ol bence eşimde aynısını söylüyor bu arada Yorumla Soran +1 yıl Artik pesinde degilim bu laftan sonra pesinden kostugum için gercekten öyle oldugumu düşünmüştür Yorumla emrekaratas07 +1 yıl En dogrusunu yaparsın Yorumla Soran +1 yıl Rezil oldum ya Yorumla emrekaratas07 +1 yıl Olmadin üzülme Yorumla Soran +1 yıl Baksana mal gibi o lafi anlamadim pesinden kostum hep Yorumla emrekaratas07 +1 yıl boş ver hayatına renk katacak baska şeyler bak gel bizim yanımıza tatile Yorumla Soran +1 yıl Nerdesin sen Yorumla emrekaratas07 +1 yıl Antalya Yorumla
dagistan37 Takip Et Bilge Yaş: 44 , eic 97% +1 yıl Sana eski peynir demiş 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Ya bisey yapmadimki Yorumla Soran +1 yıl Sinirlendi dedi bana Yorumla dagistan37 +1 yıl Demek ki sen de öylesin Yorumla Soran +1 yıl Degilim sinirinden dedi istedigi olmayinca Yorumla dagistan37 +1 yıl Nereden buluyorsun böyle dengesiz insanları Yorumla
Clairvoyante Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Senin gibilerle çok cima ettim demek 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl bacım demiş neyini anlamadın sktr et pçi 1 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O pu demiş niye bacım diye çevirşyonuz ya Yorumla
CaptainVenture Takip Et Master Yaş: 38 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Kaş*rsin demiş 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Ulasamayinca Yorumla CaptainVenture +1 yıl Ahh o zMan ayrı Yorumla Soran +1 yıl Sinirlendi bana Yorumla CaptainVenture +1 yıl Sinirlendirme Yorumla Soran +1 yıl Onun ostedigi olamaz Yorumla CaptainVenture +1 yıl Ne istedi ki Yorumla Soran +1 yıl Özelden yaziyorum Yorumla
uzunhali Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl Hamile bırakmış mlsf abla 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Kimi Yorumla uzunhali +1 yıl Seni aldattığı kızı Yorumla Soran +1 yıl Ben buna nasil karsilik vermeliydim Yorumla uzunhali +1 yıl Gözlerinin önünde birisiyle sevişmekle onunda sizi izlemesi Yorumla Soran +1 yıl Sacmalama be Yorumla uzunhali +1 yıl Yani onu aldat hiçe al onu Yorumla uzunhali +1 yıl Yanında Açık saçık giy kıskandlr Yorumla
Kmldr Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 526 cevap paylaştı. O*uspusun demek 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Kuyruk acisi olabilirmi Yorumla Kmldr +1 yıl Muhtemelen Yorumla Soran +1 yıl Iyi madem Yorumla Kmldr +1 yıl Tamam Yorumla
poyrazaci Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı. Bislik herif 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
OHAAAAAAA ABİ ENGELLİ BAS BAS ENGELLİ ben bu lafın altında kalmazdım abiiiiiiiii engelle fena zort etmiş bas engelli ama öyle bir laf sok ki o laf çıkamazsın ondan sonra bas engelli
Hicbisey diyemedim
kankaa laf sok ama derinden sok ki girip de çıkamasın sonra bas engelli askim benim onun mk ya erkekler kapatılsın offff midesiz pislik ucubeler
Ne denirki buna
asko uykum var nato kafa şu an sabah efso şey ile gelirim merak etmee 💋💋🌸
Off çok kötü fal demiş. Cevap olarak bende senin gibilerini köşe başlarında çok gördüm deseydin
Hicbisey diyemedim malim ben
Bir dahakine dersin tut içinde fırsat kolla☺️
Haha fal yazmışım neyse sen anladın onu☺️
Bunun zoruna gitcek laf ne olabilirkj
Çok saçma çok iğrenç ve egolu bir söz bunu söyleyenden hemen uzaklaş tavsiye
Ben ona ne desem zoruna gider
Bas engelli öncesinde egolarını ilerleyen yıllarda kafana vurduğun duvarlara anlat de yeter.
Yuzume soyledi ve ben bunun pesinden kosmaya devam ettim
Kaçan kovalanır yapma uzak ol bence eşimde aynısını söylüyor bu arada
Artik pesinde degilim bu laftan sonra pesinden kostugum için gercekten öyle oldugumu düşünmüştür
En dogrusunu yaparsın
Rezil oldum ya
Olmadin üzülme
Baksana mal gibi o lafi anlamadim pesinden kostum hep
boş ver hayatına renk katacak baska şeyler bak gel bizim yanımıza tatile
Nerdesin sen
Antalya
Sana eski peynir demiş
Ya bisey yapmadimki
Sinirlendi dedi bana
Demek ki sen de öylesin
Degilim sinirinden dedi istedigi olmayinca