Benim boyuma göre benden daha kısa erkek yoktur, o yüzden benim açımdan sıkıntı yok. Diğer kadınlar uzun oldukları için sorun edebilirler ama erkekler nasıl ki meme ve popoya düşkün olabiliyorlarsa, biz kadınlar da uzun boyu seviyoruz.
Bunu dert ediyorsan, aklından geçiriyorsan, ya da azcik şüphe ediyorsan, o kişiden uzak duracaksın. Herşeyi iyi deyip hâlâ kusuruna odaklanıyorsan, o insan sana göre değil demektir. Daha doğrusu, öyle iyi birisi seni haketmiyordur.
Derdiniz öbür kızlara hava atmak olduğu için hoslandiginiz herifleri bile boyu kısa diye küçümsüyorsunuz. Hicbiriniz evlenip anne yapılacak eş diye iyi günde kötü günde yanında olunacak varlıklar değilsiniz
Boya göre seçiyorsanız evet bazıları için sorundur. ama aşık oluyorsanız hayır boy önemli değildir.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ulan kolay kolay bir şeye yorum yapmam ama kimseyi de ezmek ya da ezdirmek niyetim yoktur. gerçekleri bazen direkt s*karım.! Sen kendi mutluluğunu başkaları ile seçen karar veren birisin. O, çocuktan her türlü olurda senin gibi birinden asla olmaz. burası sanal dünya, 2.-3 tane birey boy muhabbeti atmış viral olmuş yürümüş bu sitede. bunu da çıkaran yüzde yüz zürafa ama işlevisi sıfır olarak erkeğim diye ortalıkta gezen pembe profilli at hırsızlarıdır. gerçek hayatta hiçbir kadın boya önem vermez. Cesarete bakar yön verebilen hakimiyeti olabilen adama bakar... Tipe bakar yüze göze kaşa dişe.. Elbette kendinden de kısa birini kimse istemez bu da bir gerçek. Lakin realist olmak lazım biraz.. bu hayat sizin gördüğünüz o rüyalar gibi ilerlemiyor. gözünüzü açın ve aynaya bakın.:)
1
1 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
̶Ş̶u̶n̶u̶n̶ ̶d̶a̶ ̶a̶l̶t̶ı̶n̶ı̶ ̶ç̶i̶z̶i̶y̶o̶r̶u̶m̶ ̶b̶u̶ ̶h̶i̶ç̶ ̶ş̶a̶ş̶m̶a̶z̶.̶.̶ genelde çirkin insanlar güzelliğe önem veriyor..