Bir erkeğin yanında kendimi güvende hissetmek istiyorum o güven duygusuna ve sevgiye sürekli ihtiyaç duyuyorum yoğun şekilde neden bu şekilde?
ve hayatıma girecek olan erkek olgun yani ileri yaşlarda olsun istiyorum, anormal mi bu durum?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Bebek Bakımı
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir erkeğin yanında kendimi güvende hissetmek istiyorum o güven duygusuna ve sevgiye sürekli ihtiyaç duyuyorum yoğun şekilde neden bu şekilde?
ve hayatıma girecek olan erkek olgun yani ileri yaşlarda olsun istiyorum, anormal mi bu durum?
Senden olgun bir erkeği istemen çok normal, çoğu kadında durum bu. Senin anlatış şekline bakılırsa yalnız baban ile sorunların olduğunu düşünüyorum. Genelde o tür kadınlarda daha çok görülüyor bir erkeğin korumasına, şefkatine bu denli ihtiyaç duyma durumu.
Yani aslında çocukken babamla çok yakındım 12 yaşıma kadar, anlam veremiyorum o yüzden
Sonuçta bir yerden sonra açılma olmuş ama. Kadınlar zaten içten içe korunmayı, ilgi gösterilmesini ister ve sever. Senin gibi babası ile arası açılan veya babasız büyüyen kadınlarda bu daha da çok oluyor.
Babam ile aram açık değil ki sadece kızlar bir yaştan sonra babaları ile aralarına mesafe koyarlar normal olarak, onun dışında çocukluğumda sürekli babamla uyurdum orta okul yıllarına kadar, yani arkadaş gibiydik sevgi dolu olurdu düşkündü bana ve hala da öyle ama dediğim gibi yaş ilerleyince mesafe giriyor biraz bir şekilde.
Ben de koruyup kollayabileceğim ürekli onu ilgiye boğabileceğim sevgimi gösterebileceğim merhametimi gösterebileceğim birini arıyorum mesela senin tam karşıtın Bu da o yüzden anlayabiliyorum seni yani duygularını yaşamak istiyorsun sevilmek istiyorsun bunlar Sevgi en büyük ihtiyaçlar bu hayatta
ne güzel keşke senden çokça olsa etrafta, ben çok duygusal biriyim bir de, karşımdaki kişiye her bakımdan tapmamı sağlıyor bu, her duyguyu da yoğun şekilde yaşıyorum bundan dolayı.
Ama maalesef sadece bir tane var benden böyle gerçekten mükemmel bir düşünce yapısı bu kadar hoşuma gitti ki yanlis anlamassn mhbbt etmek istrmiydin bna t4k.1p tabilirsin
Cevap
30Cevap
Bence bizim gibi insanlara sevmek sevilmek Fazla gibi, çünkü bizler sevince kendini kaybeden insanlarız teslim oluyoruz. Vefa anlayış sadakat ama ne oluyor karşılığı; koca bi hiç bu yüzden hep sakındım uzak durdum. Nasibim olacak kişiyi bulunca da direk evlenmeyi düşünüyorum
Tüm yorumlar içinde en mükemmeli ve doğrusu, eig vereceğim.
Çok teşekkür ederim. Ama yanlış anlamazsanız ayni düşüncelerde olduğumuz insanı tanımak isterim dogrusu..
Aslında ben de tanımak isterim
Sorunuzu beğeniyorum..
Oradan ekleyebilir misiniz
Sanırım tanımak istemiyorsunuz 😊 hala dönüş yapmadınız da
depreme yakalandim
Ciddi misiniz 😨 hangi sehirdeydiniz ki
Yine kayboldunuz
Ama neden
Hatay Antakya
😌😌 yeni mi gördünüz mesajımı.
Artik bi ay sonra yazarsınız 🫠
evet yeni gördüm çünkü canımızı kurtarmakla ugrasiyorduk
Cok çok geçmiş olsun.
Takiplessek mi en azindan iletisim kopukluğu yaşamayız
Yine gitti ☹️…
instagramınızı birakabilirsiniz
Gizliden çıkıyorum özelden yazayım Instagrami burada kalmasın
Merhamet ve şefkat görmek istiyorsunuz bir nevi.. umarım karşınıza böyle biri çıkar.. doğru insan çok önemli.. öfkeli anında size nasıl davrandığına bakmalısınız eğer kıyamıyorsa zaten size şefkat gösterecektir..
Çok haklısınız umarım çıkar..
Acele etmeyin ve her zaman hayırlısını isteyin dualarınızda vesselam🙏🏻
Acele etmiyorum emin olun her şeyin hayırlısı olsun teşekkür ederim 🙏🏻
Rica ederim İnşallah
Kadinlik icgudusu bu kadinlar genelde icgudusel olarak kendini guclu bir erkegin yaninda guvende hissetmek isterler
evet kesinlikle öyle
Ben de böyle senin yaşlarında çıtır bir kızı sevmeyi çok istiyorum
sen fazla yaşlısın 😂
yaşlısın olsun ödncnjx
Ah aaahh nerde böyle bir kadın olsada yaşasak
Yanlızlık sevgi ilgi eksikliği işte
bence benim gibi duygulara sahip kadınlar kıymetli, duygularını karşısındakine yüksek şekilde yansıtır.
Olması gereken zaten tek taraflı olmuyor biliyorsunuz o işi yoksa sadecee görev icabı yaparsın
bir çok kızda var bu.. gayet normal.. güven ve anlayışı olgun yaşarda bulursun genelde..
kendi yaşıtlarımdan ve altindakilerden beklemem zaten çekici olmuyorlar ve kardeşim gibi hissederim onları, olgun yaştakiler ise bana güven verir.
de işte olgun yaştakilerin evli olma ihtimali de yüksek..
aslında 30 lu erkeklerin çoğu evliliğe erken diyor bu zamanda ama dediğin gibi de olabilir tabi
Ait olmak istiyorsun ve mutlu olmak istiyorsun duygusal birisin 🥰
nereden bildinnn
Çünkü aynı hisleri yaşıyorum o yüzden
anladım ☺️
🤗🤗
İhtiyaç ve tercihin bu yönde. Tabiki normal
öyle diyorsan..
Abarttigimi düşünmeye başlamıştım.
gençler sevmeyi bilmiyor, düşünemiyor ve gençlerle aklım uyuşmuyor 21 yaşında olmama rağmen, teşekkür ederim.
evet maalesef, ben istiyorum ki yoğun olsun duygular.
Arkadaş olmak isterim sizinle bana mail atın Burak. atakan@yahoo. com
Bunalım.
oha biraz öyle
normal duruyor daddy issues yaşamıyorsan
o ne be
babasıızlık falan
Bu olgun meraki da yeni türedi
yoo yeni türemedi kendimi bildim bileli böyleyim
sen kaç yaşındasın peki
21
Kaç yaşında birilerini arıyorsun?
25 üzeri
Ben olabilirim
sen neden olasın
Niye olmayayım
😂
Senin gibi 10 tanesini neysee boş ver xd
eee ösnxnnx
Sen anladın xd
bu sevgiye olan acliktan
doğru valla
anormal değil gayet normal
Merhaba... Beklentileriniz çok hoş ve mantıklı
bilemedim altan
Genel kız istekleri işte
Peki bu kişi seni yönetsin hükmetsin istermisin
evett
Köle ruhlu olabilir misin istermisn öyle bişey
evrt
Bişey dicektim ama gizlisin sende
Soru sahibi
de buradan
Burdan demem ceza alıurom kaldırılır
boş ver o zaman
Yönetmeyi sahiplenmeyi koruyup kolamayı çok isterim benimde böyle bi yapıp var bu konu hakkında dicektim bişeyler
Keşke boş ver demesen bi kere de olsa dinlesen
Soru sahibii
efendim
Bu konu hakında konuşcak tım
konuşma
Neden ne oldu
Seni güzel sevecek birini arıyorsun yani
aramiyorum, arzuluyorum
Kriterlere uygunsan seni de arzularlar
Sana tam bir 20 lik lazım ilaçç gibi
kendim zaten 21 yasindayim genc yastakiler ilgimi cekmiyo
Baba sevgisi arayışı
belki.
kaç yaş istiyorsun ve ciddi ilişki mi istiyorsun
28 30
Sağlıklı
Yoğun şekilde ama
Baba sevgisi zayıf mı
evet, kısmen
Bu tetikliyor olabilir. Babasını küçükyaşta kaybetmiş veya babadan yeteri sevgiyi almayan kızlarda çok görülür
Selam yardım edım
Kötüyüm
Bence gayet normal
👍👍👍
Değil bence
Yaşın kaç biraz büyü
yaş ile bir bağlantısı mı var? 21 yaşındayım ihtiyaç duymam normal diye düşünüyorum ama bilemedimm
ne 25 ten sonra
Doğanın kanunu 😅
hmmm 😂
Hmmm ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?