- Var mı şu yaşta sevgili yapmam dediğiniz bir yaş
1 ay
Hangi yaştan sonra sevgili yapmazsınız?

Benim bu yaşıma kadar sevgilim olmadı zaten yüzüme bakan yok evlenme desen aday yok seven yok sevgili yok anlayacağın bu yaştan sonra sevgiliymiş çok zor evlilik zaten hayal tip desen yok sadece iş var hepsi o kadar dediler üniversiteye git kızlar kendileri geliyor gelmedi mezun ol iş bul maaş olsun kapında köle olurlar onu da yaptım olmadı dediler araba olsun masaya koy kesin bakarlar oda olmadı borç harç altında eziliyorum aklı fikri cinsellik te olan kadını takılmak için köle için gören herifler benden daha değerli ve taliplisi çok fazla ben ömürlük eş olarak düşünüyorum yüzüme bakmıyorlar 29 yıldır 14 şubatta kimseye hediye almadım hediye verdiğim olmadı sadece annem seviyor hayat acı ama gerçek bu canım gerçekten çok yanıyor şunu çok iyi anladım parasız erkeği yalnızca annesi sever değil çirkin ve bahtsız erkeği yalnızca annesi sever göçmeni bile bakmıyor yüzüme çok utanç ve acı verici keşke ömrüm bu kadar olsaydı diyip mezara girebilsem inan ki seçiciliğim yok en çirkin kızlarla sürekli teklif edip flörtleşiyorum onlarda kabul etmiyor ben ümidimi kestim bu yaştan sonra da sevgili düşünmüyorum demek ki bana haram mış ya da layık değilmişim
Şu an ki aklımla kesinlikle 25 ten önce sevgili yapmazdım 🤣🤣 ama iç sesimde diyor ki yapmasaydın bu devirde güvenilecek erkeği zor bulurdun neyse yapacak bir şey yok
Mesajımı görmedin mi
Cevap
31Cevap
öyle bir yaşım yok
insan hayatı boyunca sevgiye ihtiyaç duyar bence dolayısıyla sevgiliye de :)
Belli olmaaz bu aşkın ne zaman olacağı , bu duygu ile 18 yaşında tanıştim , 21 yasinda uzaklaştım sürgün yedim.
Kocaman 5 yıl sevgili yapmadım ama artık istiyroum. Ama 30 dan sonra insan duruluyor heycan hissetmiyor gibi çevremde öyle
Hala evlenmemişsem 45'ten sonra uğraşmam. Gider yer içer gezer dolaşırım 10 sene içinde ölürüm zaten son günlerim güzel geçsin
Sevgili dedigin sevgi vermek dsnda her ise yarayan kisiye verilen ad olmuş cidden sevgi ve ilgi görmüyorsan sevgiliye ihtiyac var mı
Benim için bunun yaş ile ilgisi yok ama şu an bile sevileceğimi sanmıyorum.
yasimdan degilde yasadiklarimdan sonra uzun bir dönem ama cok uzun bir dönem hayatıma kımseyı almamayı dusunuyorum yalnızkende kendımı mutlu etmeye alısmısken ne gerek var kı gereksız stres sıkıntıya
30dan sonra yapmam kedilerim kitaplarım ve yalnızlığımla gebereceğim
Beni becermek disinda alternatifi olmayan sahsi ne yapayim
Yok hoşlaniyorsan bacaklarında kuvvetli ise düşünme çök kafasına
Bu sağlık bu tende oldukça karısız yapamam
Sevgilin var senin ne saçmalıyorsun ayten
Yokta sevgilisi olan birine de değildi.. sümeyye de olduk.
Ya yeter sümeyye rabia 😒 harem kur sen kısa yoldan boş ver sevgililiği falan
ohaa diyorum. Son yazdığın güzel kardeşim bildiğin.
Her neyse ikiside iğrenç.
Askin ya§i olmazki her yasda heyecanlidir bnce
Sevgili her yaşta yapılır kandırmayın kendinizi
Sevgililik benim yaşlar için aptallık.
Öyle bir yaş aralığım yok
90 a da gelsem sevgili yaparım ben
Yaş olarak yok, yaşantı olarak var:)
Yapmam bir kez yaptim, daha yapmam.
Bu saatten sonra yapmam
Eşim olursa sorun olur geri zamanlar sorun değil
Ben dirwkt evlenmek istiyorum artık
Direk evlenme ilk fırtınada direk yıkılırsın eletirik de çarpar hayal kırıklığı ile bitersin
En İyi Cevap