Hangi hareketi veya sözü sizi ondan soğutur?
1 ay
Sevgiliniz ne yapsa soğursunuz?

Hangi hareketi veya sözü sizi ondan soğutur?
Eğer gerçekten seviyorsam aşıksam ne yaparsa yapsın soğumam, her şeyi güzel gelir bana ben de onun yaptıklarını yapmaya başlarım.
Ama sadece sevgili olmak için sevgilimse soğumam için bir şey yapmasına gerek yok başımdan savmak için yollar ararım yanımda nefes alsa soğurum.
Cevap
32Cevap
Karşı cinsle samimi davranışlarını görürsem soğumakla kalmam tiksinirim.
saygısızlık yaparsa
bu en nefret ettiğim şey..
soğurum
Valla benimki kavga ettikten sonra özür dileyip camından aşağı hadi bana el salla diye aradığımda balkona çıkıp bana domates fırlatmıştı orada bana ciddi bi soğuma geldi
Geçmişini unutamazsa hâlâ eskisine laf atarsa ve içten içe merak ederse soğurum daha da ısınmam
Değer bilmezse
Herseyi hazır beklerse
Yalan
Saygısızlık
Umursamazsa
Sadakatsız olmaz, yalan söylemez ve hijyenli olursa soğumam.
Yalan söylemesi. Beni aldattığına dair şüphe vermesi
Her şey yapabilir soğumam ben sadece sadakatsizlik.
Yalan
Saygısızlık
Başkalarına bakması, kıskandırmaya çalışması
Canimdan da çok sevsem Hayvansever değilse nettt sogurum
Sevdiğim kişiden kolay kolay soğumam extra çaba harcaması lazım
Kendini zekip sanıp beni aptal yerine koymaya çalışmak gibi bir aptallık yaparsa.
Benim için ilişkideki en önemli kurallar sadakat amlayış ve erkeğe hizmettir 😂😂yatakda itaat etmiyorsa , sozumu dinlemiyorsa veya benden baska erkeklerle sakimiyet kuruyorsa bitmisdir
Saygısızlık yaparsa, yalan söylerse, duruş sergileyemez ise diye uzar ve gider..
Aşağılayıcı saygısız davranışlar bunu yaparsa bir süre sonra eskiden çok sevmiş olduğum günler anlamsız gelir istesem de sevmem artık
ilgi göstermiyorsa ve benden uzaklasıcak davranıslar sergiliyorsa
İnsan gibi olmaz ise ve düsüncesiz bir kafa yeterli...
Yalan
Saygısızlık
Kıyaslama
İnsanları küçük düşürmesi
Bana ya da çevresine karşı saygısızlık eden, küstah, bencil veya ilgisiz biri olursa soğurum.
Kendi menfaati için istemedigim birseyi yapmamı istediginde
En İyi Cevap