Ben 25 o 18 yaşında. Karakteri ne kadar yaşından olgun oksada kendimden bu kadar küçük birinden hoşlandığım için suçlu hissediyorum. Bu çok mu yanlış?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Suçlu hissetmene gerek yok yaş farkı bir ilişki için engel değildir yani bu kadar yaş farkı. 8 fark abartılacak bir yaş farkı değil.
7 yaş, bence çok ya
Pardon 7 ama dediğim gibi fazla abartılı değil inan.
Ya bilmiyorum ben 3 sene sonra muhtemelen evlenirim, bu çocuk hala üniversite öğrencisi olacak. Nasıl olacak bilmiyorum. O sanki daha istekli ben hep mesafeliyim...
bence yasa takilma anlasiyormusun seviyormusun buna bak haksizmiyim
Bence haklısın, ben çok önyargılıydım değil 7 yaş fark, 1 yaş küçük bile olsa yaklaşmazdım. Bu güne kadar bu çocuk dışında kendimden küçük birine de hiç böyle bir çekim hissetmedim ilk kez başıma geldi şok içindeyim...
takip edermisin ordan konusalim canım
Ettim
isim neydi canım
hoşlanmışsın bence yanlış değil
Umarım değildir
mide işi
Aynen kank
hayır
Öyle mi dersin
Kadın ile Erkek arasında yaş farkı bilimsel olarak Kadının büyüklüğü asla sorun yaratamaz lakin Erkek büyük, Kadın küçük olursa sorunlar çok fazla baş gösteriyor
Nasıl ya, bize hep tam tersi öğretildi. Nasıl sorun olmuyor ne açıdan yani?
Ekonomi üniversitesinde bu konu hakkında çok fazla makale ve araştırma okuma fırsatım oldu. Şimdi bu çok çok detaylı bir konu. Bir çok durum söz konusu ama ben kısa geçeceğim. 2 senaryo hayal edelim
Ay çok merak ettim
1. Senaryo; Erkek ile kadın arasında 3 yaş kuralı işlemeli yani Erkek kendisinden en fazala 3 yaş küçük birisi ile evlenmesi uygundur. çünkü aralarında jenarasyon farkı olmadığı için biri birinin üzerine üstünlük kuramaz. bu sayılmaz ve Erkek büyük Kadın küçük ise İlerleyen zamanda Erkek çevresi gereği ile bir abeslik söz konusu daha bi ciddi ve daha lip dediğimiz şey oluyor bundan dolayı Kızın sözleri ve görüşleri değersiz çünkü ona çocuk gözüyle bakılmış oluyor, Gelecek zamanda Kıza Eşinin yaşında davranması konusunda bası dayatılıyor, kızma vb durumlar çoğalıyor ve Kadında ilerleyen yıllarda gençliğini yaşayamadım vb söylemler ortaya çıkıyor ve psikolojik olarak sorun yaratıyor. Kişilerin evlilikleri sorunlu ve problemli geçer. Bu tarz durumlar Kadınların ilk çocuklarından sonra Kendisinin olgunlaştığını sanmasından dolayı Boşanmalar ya da aldatmalar yaşanıyor. Gelelim boşandıktan sonra olanlara Boşandıktan sonra Kadın Kendi yaşıtları ile iletişim kuramaz hale gelir çünkü kendi yaşıtları ona çocuksu gelir onun üzerinde kurulduğu baskı gibi. Bundan dolayı tekrar eski eşinin yaşıtlarını tercih ederler ve mahvolmuş bir hayat süreerler. her durumda - dir. bundan dolayı bir çok soruna yol açar peki Büyük Erkekler +30 Yaş aralığı temeli baz alınır neden küçük yaştaki kızları isterler sorusunun cevabı ne yazık ki Cinsel istek ve arzudan geçer. kendi yaşıtları olan kadınlar ilgisini çekmez tam tersi olarak küçük kız isterler. Kadınlarda bu durum ise Şaşırtıcı bir şekilde benzerlik gösterse bile Büyük yaştaki Erkeklere ilgi duyanlar ve Yaşça küçük Erkeklere ilgi duyan kadınlar arasında bir uçurum farkı görülmemiştir yani %45 / %45 / 20 den hesaplasak %20 kendi yaşıtlarını hayal eder yaş durumuna göre büyük ya da küçük de ister ama Erkeklerde bu durum böyle değildir bir nevi hep sapık gibi düşünür.
Kadınların küçük erkekle beraber olmasında ki avantaj tam olarak nedir peki?
2. Senaryo; Kadın ile Erkek arasında yaş farkı var, bu durumda şöyle oluyor etimolojik olarak ve sosyal çevrede Kadın çevresinde uyum bulunduğu için bir saygı seviyesi vardır. Erkekler gibi bir hiyerlaşi söz konusu değildir. bundan dolayı 18 yaşında bir Erkek gelip 30 yaşındaki kadın ortamında söz sahibi olabilir ve sözü dinlenebilir bu + etkendir. Kadınların olgun olması şöyle sonuuçlanır Erkekler sanıldığının aksine sonradan değil Daha önce olgunlaşır ve kadınlarda bu olgunlaşma zaman alır. Olgunlaşmaya yakın kadın kendinden emin ve ne istediğini bildiği için iyi bir evlilik sunabillir. Diğer senaryoda olan durumlar yaşanmadığı için yani sen bilmiyorsun ya da sen çocuksun durumları söz konusu olmadığı için toxic bir ilişki değil yapıcı olur. Eksik olan yeerlerde Bir Anne edası ile bir Abla edası ile duruma çözüm üretirler. yani bilime göre Kadının yaşı farketmez. Erkekten küçük olmamak şartıyla.
Ooo sevdim bunu
Bilim diyorsa doğrudur, içim rahatladı
Evet Aynen öyle bu sebepten ötürü bir çok kız arkadaşımıza burada bunu kısmen anlatmaya çalışıyorum çok fazla Orta yaş sendromlu Sapık mevcut umarım kimse bu tarz insanlara aldanmaz. Elbette ülkece gelişmek ve okur, yazar oranını artırmak şart.
Ya aslında sorun ne biliyor musun, fiziksel olarak erken çökeceğimiz için yaşadığımız korku. Yoksa yaşın ne önemi var zaten...
Alakası yok Fiziksel olarak çöküş dediğin olay eğer vücut durumu ise şöyle diyim uzun zamandır Londra ve Berlin arasına gidip geliyorum bazı araştırmalar var dünyada. Mesela Arginin ya da Maca kökü denilen bu tarz maddelerin ülkemizde tedariği yok ve besleyici maddeler kullanılmıyor ülkemizde +55 itibariyle Cinsel aktivite bozuklukları vb fiziki sorunlar yaşanıyor bunların hepsi bizlerin kültüründe olmayan şeylerdir ve böyle alışkanlıklar olmadığı için sorun oluyor ha fiziki sorundan kastın cinsel aktivite arasında olan durum ise şöyle ki evlilik ve ilişki devamı konularına hiç değinmedim ve çok detaylı bir konu işleyiş kullan at tipidir. Erkek bu yönden çok daha kurnaz oluyor bu kız ile yürümez ama neden genç bir kişiyi becermiyim ki diye düşünüyor. kadınlarda benzer düşünce ama kaybetmek istemez çünkü zaten karşısındaki genç gibi gibi gibi gidiyor
Evet aslında kastım cinsel birliktelik, yani sonuçta karşımda genç bir erkek olacak. Sonu hüsranla bitsin istemem...
Merak etme sorun olmayacaktır.
Arginin ve maca kökünü araştıracağım ama faydalı bir bilgi oldu, teşekkür ederim
Baya küçük sana göre nerede tanıştınız ki
Arkadaş ortamında işte, o yaşından büyük duruyor ben küçük. Çok reddettim sen çocuksun dedim ona hep ama sobunda biraz aklım kaymaya başladı...
Hmm yani siz istedikten sonra kimenede, o da az değil aklını çelmiş
Evet çok özgüvenli bi çocuk, bana 18 yaşında biri deseler ergen biri gelir aklıma ama görüntüsünün ergenlikle alakası yok.
Zaten o tarzıyla davranışlarıyla etkilemiş seni bence ve elde etmeden de bırakmayacak gibi
Bilemem belki de bırakır, çok inançlı biri ben biraz uçarı kalıyorum ona. Etrafındaki insanlara çok güzel olduğumu ama onun tarzı olmadığımı söylemiş. Ama yan yanaykende hep şakayla karışık ne zaman evlenicez diyor...
Hm ister miydin onla evlenmek, 7 yaş küçük kocacığınla :)
Bilmem ki hala kararsızım
İnş olursunuz birlikte
Yani ben 2-3 yıla evlenmek istiyorum ama o hala öğrenci olacak. Zor gözüküyor
Gizliden çıkcam bi takip etsene
Bi şeyler sorucam da