Her anlamda düşünebilirsiniz.
Mesela; asıl düşüncenizin tersini söyleyerek onun fikrini almak gibi?🤔

Her anlamda düşünebilirsiniz.
Mesela; asıl düşüncenizin tersini söyleyerek onun fikrini almak gibi?🤔

Yani giysi üstüme oluyor mu diye denemek gibi 🤔 kız arkadaşı deneyip almak lazım evet. Beni taşıyabilen bir kız olmalı 😂 Her anlamda taşıyabilmeli 😂😂
Kendi düşüncemin tersini söylemeden kendi fikrini belirtmez mi 🤔 benim öyle bir arkadaşım olamaz 😂 deneme gereği duymam 😂
Belirtir ama maksat şeylik olsun işte😂 kendini zeki sanar çünkü o arkadaş, çok zeki olduğu için böyle alicengiz oyunlarına girer😂
Aliyi de cengizi sevmem. Ömer iyi çocuktu. Ama bir kusuru vardı 😂 😂
ahahahahha neymiş o kusuru 😂😂
İnsanlara fazla güvenirdi. Sırf seviyor diye onları tanıdığını sanırdı 😔
Hepimiz bir zamanlar öyleydik ve sonra uyandık 😂 oda uyandı kabustan 😏
Ah Ömer ah 😔😂
Hayır tabi ki flörtümü veya sevgilimi denemem hiç bir şekilde. çünkü sevgilimi veya flörtüme güvenirdim her zaman için. ama bazen onu sinir etmek için ters fikirler söyleyebilirdim ama zaten birbirmizi birbirimizden daha iyi tanıdığımız için bu tutmazdı yani muhtemelen yüzüme güler ya bi git aşko derdi sdjsdjsj 🤣
ahahahahhaha sonu çok tatlı 😂😂
Evet biz böyle ponçik seslenirdik birbirimize 😂😂 en kötüsü de bu hayal belki de hiç gerçekleşmeyebilir
yaaaa valla terlik fırlatırım kafana 😂 29 olmuşum senin kadar ümidi kesmedim 🤣 olacak merak etme olurrrrr bizede haber ver beleş pasta limonata kaçmazzz 🤣
Tam 12 den vur da kalkamayım bir daha 🤣🤣 tabi ki haber veririm sana her şey serbest hatta gel yeter hediye gerek yok 😂 zaten bu gidişle sen evlenirsin ben izlerim hayatı
ahahahahaha 🤣🤣valla kimler gittide biz izledik 😂 sen gidersin biz yine izleriz 🤣
Aslında bir hikaye uydurup veya birileri böyle yapıyormuş deyip sevgilinin fikrini öğrenebilirsin, veya çoğulu konuşurken: " bu tür erkekleri anlamıyorum mesela eşleri yanında olduğu halde yandan gecen kıza bön bön bakmaları..." gibisinden...😉😅
Cevap
15Cevap
Ensesinden tutup kendıme cekıyorum ben olur mu?
Öyle paıkolojık sınama , farklı görüş ile falan sınamam. Gereksiz olay
En makbulu o 😂😂 Öbürüsü çok çirkin iğrenç mide bulandırıcı. Sinir oldum 🤣
İnsanları sınamak kötü be torti. Sen kimsin lan insanları deniyorsun avel diyen cıkmıyor ona yanıyorum 😂
ahahshahda ya onu geçtim hissettirme belli etme ultra zeka olsa dicem ki zeka fışkırıyor helal olsun ama oda yok ciddi "sen kimsin avel?" demek gerek 🤣🤣
Zeka olsa boyle bir şey yapmaz ki 😂 öyle aman aman zekaya gerek yok azıcık bir beyin kıvrımı olan yapmaz 🤔
Kişi avel ise yapar anca 😂
Test etmek? Arabamı bu? Hakaret geliyor bana. Ben direkt öyle algılıyorum bilemiyorum
Dogru algılıyorsun. Sonuçta tek kalıptan cıkan bir şey degıl ya da deneyen kişinin kafasında olusturduğu kalıba girmek zorunda değil kimse.
İçimden söveyim hemen 😂
Ne diyorsan +1 🤣🤣🤣 Açık gel sor dümdüz ona cesareti yok pasif şey 🤣 sinirim bozuldu bir daha +1 🤣🤣
Acayip sövdüm hee eşek falan dedim ohhh canıma da değsin 😂😂
ahsdshadjasjdsa bak duysa kesin intihar ederdi bu lafın altında kalacağına 🤣🤣
Agır konustum farkındayım ama haklıyım 😂
Sonuna kadar 😎✌️Bende küfür etmiyorum filan diyordum meğer ediyormusum haberim yokmuş 😱🤣🤣 Gopek diyorum arada 🤣🤣
Kopke mi ooo baya agır o töbe töbe agzımı bozdum gunaha girdim bak 😂
🤣🤣https://tr. wevino. store/%C3%9Cr%C3%BCnler/kopke-ince-beyaz-porto-19-5-vol-0-75l bu mu ağır 🤔
linkleyemedim yaaa 😢
Link çarpılmıs kız
https://www.hizliresim.com/bihdfki
link değil bu çarpmıştır 🤣🤣
Anaaa ne ki bu bira mı 🤔 kopek öldüren şarap mı yoksa 😂
ahahahah kopke deyince bunu kast ettin sandım şarap 🤣🤣
Hee yok ben anlamam içki işinden ya 😂
ahahahah 🤣🤣sen çaycısın tabi 🤣 içtiğin en kötü şey kola felandır hatta 🤣
Kola içmem ki 😂 cay , kahve , şalgam suyu falan 😂
Yaaaa 🤣🤣 şalgam denemedim turşu suyundan farkı ne ki?
Daha sert ve acı. Tursu suyu + salgam efsane oluyor bak 🤤🤤
https://www.youtube.com/watch?v=N7YPAsRS8SE
tam üzerine bunun denk gelişi 🤣🤣 denemem yaa acı olmasa belki ama acı ııı ııı 🤔🤐
Bu grubu severim ama bu olmamıs ya 🥺 cok kasmışlar gibi
Canım cekti şimdi şalgam suyunu ama cayla devam 😂
ben severek dinliyorum 😂 turşu suyu bile içemem en güzel çayy bir tek orada haklısın 🤣🤣
Çay ve sade filtre kahve adamdır 🤤
filtreyi de ciddi sütlü içmezsin yaaa 🤮🤧 bak o bence facia. Kahveye içim ağlıyor 😥😥 git latte iç daha iyi
İçenleri anlamıyorum filtrenin olayı sade içmek süt ne alaka 🤔 gerci çaya bile süt ekleyenleri gördüm 😂
heh işte mantık bir 🤣 git kapiçinonu yudumla sen 🤣 çaya süt koyan bizden değildir.🤔
Bir de 3ü1 arada içip ‘ kahvesiz ayılamam ‘ triplerine girenler var 😂
yaaaa onlar her zaman meşhurdur 🤣🤣içinde 00,1 gram kahve var 🤣🤣 oda varsa tabi
Paketin içine eğilip sen yemin ederim kahvesin falan diyorlardır. Oyle bir kahve 😂
ahshahdhasdh o olmasa biz bitmiştik 🤣 bir ara milletin hava atma şeysi oydu sonra filtreciler çıktıda bunlar anca sustu 🤣🤣
Yaşasın filtrecilik 😂 iş yerinde arkadas kahve şöyle olacak böyle olacak diyordu. Cafe’ye gittik bilerek filtre kahve istedim 2 tane avel içemedi.
Neymiş cok sertmiş 😂 oralet iç sen oralet dedim 😂
ahahhahashsajd sert değil yaa abartıyorlar. Double espresso felaket. 2 yudumdan sonra içemem o başka bi boyut ama 🤣
İçtiğim en sert kahve elgato cold brew galıba o yani. Asfalttan hallice zift zift 🤤
kahve mekanlarında cold brew içiyorruz yaa ondan farklı mı ki tat olarak? bunu bilmiyorum çünkü
Daha sert ve demlenmiş filtre kahve sıfır katkı 🫠
he deniyim merak ettim 🤔 şey çoksel vaytçaklıtmoka bunu kendime ödül diye ısmarlıyorum 🤣🤣 söylemesi bile güzel 🤣
Karamelmakiyato demesi de güzel bak 😂 bir de şey nescafe 3ü1 arada 😂
yaaaa eveeett 😂😂 ahshahsahdhsadh gülmedim hönkürdüm 🤣🤣telafuzunda bile hayır yok o bile ucuz 😂
Bakkalda para üstü kahve alınır mı ya 😂
dhashdasdjdasjdja doğru 🤣şunları okuyan daha utanır içmez 😂🤣
Ben çok yoruluyorum öyle şeylerde ya😃 ama sonra bakıyorum ki otomatik yapmış bulunuyorum 🤓
otomatik mi 😱 o nasıl oluyor 🤔
bu pek pozitif bişi gibi gelmiyor bana 😂
ahahahaha umarım gelir 😂
Şüphesiz.. Tepkisini ya da yaklaşımını öğrenmek için bunu yapabilirim..
Güven eksikliği değil mi bu? Düz sorarak öğrenmek varken dolambaçlı yol niye?🤔
Güvenle bağdaştırmıyorum.. İnsanlar baskı altında ya da tartışma esnasında duygu ve düşüncelerini daha net ifade ediyorlar..
ama tekrar edildiğinde çok yorucu bir şey bu, iki taraf içinde.
Eğer karşında ki insan net ve dürüst ise zaten buna gerek kalmaz..
Evet işte demek istediğim bu, net ve dürüst biri ise sorar ve öğrenirsin bu işlere girmeye gerek kalmaz. Güvenmiyorsundur ve dürüst olmadığını düşünüyorsundur onunlada uğraşmaya değmez zaten.
Düşününce, haklısın..
👍😇
Çok saçma bir haraket olur ve ayrılık sebebi de olabilir beni deneyen çok oldu ve istedikleri gibi haraket ettim tabi engelledikten sonra.
Yani şakadan çalım atılabilir, fakat öyle başka hesaptan yazma vs asla.
bu tarz denemeler falan bitsin artık. yıl olmuş 2023 herkes açık net sorsun istediğini
konuşşşş yaa 😂 harbi yıl olmuş 2023 millet hala susarak anlaşma peşinde 🤣🤣
Hayır, böyle oyunlara gerek duymam.
Denerim wjdjsjs neden denemiyim kii
Güven veren bir tip olsa denemezsin ama 😂
Yok denerim 😂 salağa yatarak genel de arkasından iş çevirerek falan değil
😂😂ben uğraşamam. Zaten yalan varsa illa yakalanır çıkar ortaya
Öyle tabi ki 😂
deneme tahtası mı bu kanka
Bence de değil ama yapıyorlar 😂
Aynen öyle lamı cimi yok. Entrika istesem brazilya dizisi izlerim 🤣
ahahahaha aynen 🤣
Zor geliyor tek ayak üstünde kırk yalan atıp yere çakılmaktan zevk alıyorlar 🤔🤣