Eski iş arkadaşımla konuşuyorduk. Kendisinden hoşlanan kızla buluşmuş ama sevgilisi var bu çocuğun. Sevgiliniz kendisinden hoşlanan biriyle buluşsa nasıl tepki verirsiniz

Eski iş arkadaşımla konuşuyorduk. Kendisinden hoşlanan kızla buluşmuş ama sevgilisi var bu çocuğun. Sevgiliniz kendisinden hoşlanan biriyle buluşsa nasıl tepki verirsiniz

Hayatında kimse olmayan insan yeni kişileri açık olur onun hayatında ben varken yeni kişilere kendini açıyorsa demekki beni hiçe sayıyor o zaman gidebilir kendi bilir.
ama bana sevgilimi sevıyorum demişti
Kendisi eski sevgilim olur tepkim ne olacak ki başka senden hoşlanabilir tamam sorun yok ama tatlı bir dil ile benim sevgilim var diyebilirsin onun ile buluşursa da zaten hatanın en büyüğünü yapar
Büyük tartışma çıkar. İlişkisi varken ne demeye gidip görüşüyor ki? Bu çok yanlış. Bir ilişkin varsa ona göre hareket edeceksin. Hatalı davranışlara yer olmayacak.
Cevap
7Cevap
Ayrılırdım
Artık sevgilim olmaz. Allahtan aklı başında biri de böyle şeyler yapmaz.
İğrenç. Madem buluşuyor güle güle derim. Bana karşı saygısı kalmamış olur ve beni aklından çıkarmıştır.
Sebebi ne mutlaka sorarım. Çok önemsiz ve gereksiz ise ikisinin de ebesini öperim
Sinirlenirim ve güzel dille uyaririm baktım takmıyor yolarim ikisini de 😄
Neeee düşüncesi bile sinirlendirdi düşünemiyorum
Hayattan çıkarılır herhalde medeni bir şekilde ilişki son bulur
Çok sinirlenirim sevgilimin yanına kızın yaklaşmasini istemezdim uyarirdim
sinirlenir ve üzülürüm.. hiç gerek yok buluşmasına
Normal değil tabiki bu durum..
neden egosunu tatmin edıyo olabilir mi peki o kızla bulusması o kıza da ümit vermez mi
Tabiki erkek milleti.. listesi kabarık olsun ister. gorusmek istemediğini telefonda soyleyememis mi.. hiç normal değil.. başına silah dayamadilarsa..
Yildirim olur sevgilime carparim..
djxgcds bu çok iyiydii
Tövbe 🤭🤭 gerek yok
Artık eski sevgilim olur
Ayrılık aman ayrılık ☺️
canını alırım bu kadar cesaretli olduğuna göre
Buluşsun beni göremez öylede bir durum var
Ayrılırdım istediği kadar buluşsun şerefsiz
Artık sevgilim olmaz
sevgilisnin haberi yoktur dıye dusunuyorum
Yaptığı şey aldatmakla eşdeğer
bu yaptığı sey o kendisinden hoslanan kıza da ümit vermez mi sence