Neden beni sevmiyor?

Hoşlandığım birisi var ama kendisi arkadaşımdan hoşlanıyor. Arkadaşimda ona yüz veriyor (onu sevdiğimi biliyor) bildiğiniz flört ediyorlar. Bu benim çok canımı yakıyor. Ben onun yüzüne bakmaya kıyamıyorum gerçekten seviyorum. Çocuk benim yüzüme bile bakmıyor üçümüz kafeye falan gidiyoruz sadece arkadaşim ve kendisi konuşuyor ben konuşunca lafım kesiliyor. kendimi fazlalık gibi hisediyorum. Arkadaşim benden milyon kat güzel beyaz tenli kızıl saçlı (boyattı) minicik burunlu dolgun dudaklı minyon ben ise 1.70 boyunda buğday tenli kumral zayıf bir kızım.
Kendimi kötü hissediyorum. Ben konuşurken olabildiğimce kibar olmaya çalışıyorum sadece ona karşı değil herkese böyleyim ne isem oyum. Hiç sevgili yapmadım. utangaç Sessiz birisiyim birini seviyorsam tam severim ama arkadaşım öyle değil baya sevgili yaptı. Erkeklerle cinsel konular konuşur sosyal bı kız ayran gönüllü gayet güzel bir kız
Ne yapacağımı bilmiyorum arkadaşımla mutlular bı yandan onlar adına seviniyorum bı yandan kendime uzuluyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum artık kafayı yemek üzereyim
Neden beni sevmiyor?