Mis gibi kadınım olurdum, ilgi manyaklığım yoktur, özel alana saygım vardır sürekli darlamam kıskançlık edip kavgs çıkarmam, anlayışlıyımdır, sürekli kendimi geliştirirm sosyal biriyimdir eğlenmeyi severim sürekli mıc mıc olamam aşkım böceğim diye gezemem romantiklil aramam arads olsun tam olsun isterdim daha ne 😂😂
Kendimi sevmem gerektiği kadar seviyorum fazlası da azı da zarar diye düşünüyorum. Fazla sevsem egom kişiliğimin önüne geçer az sevsem kendime haksızlık etmiş olurum ölçüsünde sevmem gerekiyor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
50Cevap
Sadece kendime aşığım zaten ben
Aşığım zaten kendime 😄
Olurdum
Zaten aşığım
Olmazdım ya
Mis gibi kadınım olurdum, ilgi manyaklığım yoktur, özel alana saygım vardır sürekli darlamam kıskançlık edip kavgs çıkarmam, anlayışlıyımdır, sürekli kendimi geliştirirm sosyal biriyimdir eğlenmeyi severim sürekli mıc mıc olamam aşkım böceğim diye gezemem romantiklil aramam arads olsun tam olsun isterdim daha ne 😂😂
Süper paket 😂
Canım kendim <3 bende kendime aşık olurdum hatta her zaman kız versiyonum olsa da aşık olsam diyordum. çünkü kendimi seviyorum
Aynı ben 😌🤠
Evet fazla mükemmeliz fdjdfj
Evet fazlasıyla 🤠🤠
Maşallah diyelim insan sevmiyorsun sen ama kendinine nasıl aşık olucaksın☺️
😌💅🏿
Kendimi sevmem gerektiği kadar seviyorum fazlası da azı da zarar diye düşünüyorum. Fazla sevsem egom kişiliğimin önüne geçer az sevsem kendime haksızlık etmiş olurum ölçüsünde sevmem gerekiyor.
Olurdum. Ama bana benzeyen birin değil, kendime. Çünkü benimle aynı kafada biri bulursam dellenirim kıskançlığımdan ¿
Çok iyi anlaşırdım da aşık olurmuydum bilmiyorum tipimi pek sevmiyorum.
Bir taraftan evet, diğer taraftan hayır. Benim de kafam çok karıştı. :)
Kendime cok asıgım ve hayranım bunun sayesinde karsımda kini cok mutlu ediyorum💕
Kessinlike olurdum ben kendime yetiyorum belki de bu yüzden kimseyi beğenmiyorum uygun bulmuyorum
Olurdum olunmayacak değilim ki hahaa
🤠
Üfff hem de nasıl
🤠
Narsizm nedlr bilir misin
Evet bilirim 😂😂
😄😄😄
Olurdum valla zaten kendim gibi birini aryorum canm kendim 😂
Karekterime ve düşünce yapıma aşığım, umarım ileride ki eşim benim erkek versiyonum olur 😍
Kendini sevmeyen başkasını sevemez ki zaten nokta