Sevgilime karşı soğuyor muyum?

Sevgilimi gerçekten hep çok seviyordum ona sürekli sevgi göstermeye çalıştım ama sevgilimin ilk sevgilisi ben olduğum için ve sevgilim insanları genelde pek sevmediği için o bana olan sevgisini belli edemiyor diye düşünüyorum bunu anlıyorum ama bunu onunla çok fazla konuştum o yapamıyorum işte diyor ve kavgalarda genelde haklı taraf oluyorum ama kendisi her zaman sessiz kalıyor umursamaz davranıyor bunu ona söylediğimde ne diceğimi bilemiyorum sadece diyor ben kırıldıpım zamanları susmayı ve belli etmeyi tercih ederim o anlıyor ama bir şey demiyor kırgın kalmama müsade ediyor olayı düzeltmek için ben ondan daha fazla çabalıyorum bak bir şeyler söyle böyle olmaz kırgın gitmeme müsade etme gibisinden şeyler sonra kırıldığım şeyi en basit şekilde anlatıp ondan ne beklediğimi söylüyorum anca o zaman düzeltmeye çalışıyor beni herkestsn fazla sevdiğini söylüyor ama bunu belli edemiyor konu ne olursa olsun kavga ediyorsak o ilerleyince kendini ifade etmiyor ve anca benim ısrarlarımla ona bişi dedirttiriyorum ve onın diyeceği şeyi düzgünleştirip ben söylüyorum ama artık son aralarda bundan bunaldım ve yapamayacağım gibims geliyor sevgilimi seviyor muyum diye sorguladığım oluyor ki ben sevgilimi her zaman sevip her zaman birlikte olmak istiyorum ben bugün ondan ayrılsam bu benim canımı onun canımı yaktığından fazla yakar ve soğuyorsam soğursam diye inanılmaz korkuyorum ve istemiyorum rahatsız oluyorum

Sevgilime karşı soğuyor muyum?