Birini seviyorum ama onun için kendimi yeterli görmüyorum?

Ben 24 yaşında hiç ilişkisi olmamış biriyim. Bir süredir hayatımda ilk defa birini seviyorum. Ama onu her gördüğümde kendime soruyorum bu kız beni niye seçsin? Ben ona ne katabilirim ki? O güzel bir kız, ben değilim. Bunun pek sorun olmadığının farkındayım ama keşke tek sorun bu olsa. Onun belli bir müzik zevki var, benim yok. O çok yeri gezip görmüş, ben 3 ay öncesine kadar sadece oyun oynayan asosyal yaşayan biriydim. O farklı ülkelerin kültürlerini bilir, ben bilmem. Film ve dizileri iyi bilir, ben bilmem. O ingilizce ve fransızca biliyor, ben sadece ingilizce bilirim. Dışarı çıkmaya çağıracağı çok arkadaşı var, benim yok. Arkadaşları konuşmak için onun yanına gelir, benim yanıma ancak yalnızlarsa gelirler mecburiyetten. Kız bana her konuştuğumuzda gülümseyerek samimi şekilde konuşuyor. Bence kibarlıktan yapıyor çünkü o çok iyi kalpli bir insan biliyorum. Onu da işte bu yüzden seviyorum. Ben de onun için yeterli biri olmaya çaba gösteriyorum. Oyun oynamayı bıraktım, insanlarla her fırsatta konuşma pratiği yapıyorum artık konuşurken tuhaf gözükmemek için, Hiç izlemediğim filmleri izliyor, dinlemediğim müzik tiplerini deniyorum. Her fırsatta dışarı çıkıp hayatı öğrenmeye çalışıyorum.

Ama tüm bunlar tahmin edersiniz ki epey zaman alacak ve işin kötü tarafı benim 3-4 ayım var.3-4 aya kız fakülteden mezun olacak ve bir şeyler yapmazsam onu muhtemelen hayatım boyunca bir daha göremeyeceğim. Ne tavsiye verebilirsiniz?

Birini seviyorum ama onun için kendimi yeterli görmüyorum?