Sevdiğim kadın başkasıyla evleniyor, onsuz yaşayamam, ne yapacağım?

İnsan her şeye alışır.
Önce duygu ve düşüncelerinizi kontrol altında tutmayı, olay ve konuya akıl ve mantık çerçevesinde bakmak üzere, sakinleşmeyi tavsiye ediyorum.
Bunu yaptığınız da, bütün taşlar yerine oturacaktır. Yaşam bir insan dan ibaret olamayacak kadar büyük ve kapsamlı. Kişisel mutluluğunuza öncelikli olarak odaklanmanızı tavsiye ederim. Kendi mutlu olamayan bir insan, toplumsal ve çevredeki insanlar ile de mutlu olamaz. Ve hiç kimse mutsuz bir insan ile zaman geçirmek, konuşmak istemez. Öz' ünde mutlu olmayı deneyiniz.
Aynı durumu bende yaşadım kardeşim seni o kadar iyi anlıyorum ki o sadece maddi manevi menfaat çıkar olarak seni kullanmıştır yeri gelmiş ara ara ümit vermiştir sana elde tutmak için ama onun gözünde o kadar basit ve sıradansın ki ne yapsan da boş kardeşim sadece sen üzüleceksin acısını sen çekeceksin aynı durumu bende yaşadım çok değer verdim çok sevdim ama o beni görmedi bile evlendi utanmadan düğününe çağırdı öyle haysiyetsiz bir insandı Allah'ından bulsunlar gün yüzü görmesin mutlu olmasınlar inşallah
sen aklı başında bir adama benziyorsun bir kadın için yaşayamam deme
aşkı tek taraflı yaşıyorsun senden vazgeçmiş dostum bunu kabullen bağrına taş bağla yinede ayakta durmasını bil kim kiminle oluyorsa olsun sen önüne bak gün gelir arkana bakarsın kimin nerede olduğunu anlarsın senin gibi bir insana yakışmaz senden vazgeçen için hiç değmez
Yaşarsın, yaşarsın. Merak etme. İnsanlar nelere alışıyor ki. Buna da alışırsın. Yani şu an üzülürsün ama zamanla geçiyor. Sakın üzüntünü basite alıyorum gibi de düşünme. Bunu kendim de yaşamış biri olarak söylüyorum. Onu unutur hatta zamanla başkasını da seversin. Bu hayatta vazgeçilmez diye bir şey yok. Bunu da zamanla görürsün.
Cevap
22Cevap
Ya Onsuz yaşayamam ne demek arkadaşlar Ya şu kafadan artık bir çıkın rica ediyorum Sadece kadın olarak o mu var Allah'ını seversen ki evleniyor diyorsun Bırak mutlu olsun yani ne demek Onsuz yapamam bak Bu defa ben çok uyuz oluyorum Onsuz yapamam Onsuz yapamam yok o eşyasız yaşayamam yok o kadınsız yaşayamam yok o erkeksiz yaşayamam yok şunduz benim hayatım Zindan Olur sinir olduğum tek laf budur ne demek yani o olmadan hayatından Sen hayatını sürdüremiyor musun yiyip içip gezemiyor musun işine gidip gelemiyorsun hayatını kuramıyor musun Hadi diyelim hayatına bir kadın istiyorsun Sadece o mu var Allah aşkına geçen Arkadaşlar artık şu Aşk Meşk ya ne aşkı Aşk mı artık yani kalmış yıl 2023
Yapacak bir şey yok. Unutmaya bak.
maalesef evlilikler böyle oluyor çoğu.
Sevgiye bakmıyor artık
Erkek yanına yakışacak ve onu toparlayacak birini arıyor, onun emirlerine uymak ne isterse onu yapmak birnevi karıya köle olmak istiyor hatta bazilari kadın beni kosturmuycak ben onun arkasinda kosucam diyor.
Kadınlarda parası için istiyor.
İstedigini yapsin her istedigini alsın onu sevsin falan iste.
Sevenler hep sevdiklerini böyle insanlara kaptırıyor maalesef.
Bunda da vardr bir hayır gidenin önüne geçemeyiz. Allahtan göreceği dertler alacağı dersler var demekki. Ki öyle de oluyor. Sonra da kendisini sevene geri dönmek istiyorlar ama imkanları olmuyor. boş ver takma.
Benimde sevdiğim adam başkasıyla evlendi. Dul cocuklu bayanla evlendi. Ben bekar ve gencim. Bende baska şehre taşındım 3 yil gecti aradan calistigim yerde arkdasi oldugunu öğrendiğim bir adam rast geldi adam birden onu sordu bana arkadasim o benim diye birazda agiz aradi belliki o sorduruyor merak ediyor
Hayat işte.
Herkes nasibine düseni, dengini alıyor.
Davul bile dengi dengine.
Allah herkes için herseyin hayırlısını versin.
kimse kimseyi zorla sevemez milleti takinti haline getirmeyi kesin o onla mutlu olamaz da demeyin gelecegi göremezsiniz ermiş degilsiniz bi kendinize gelin
Oda seni sevseydi
Seninle evleniyor olurdu
Sen önemsemeyen biri için
Kendini heba etmeye değmez.. kimse vazgeçilmez değildir. Unutmazsın ama alışırsın.
Kadın sevmeyerek evleniyorsa mani ol ilerde pişman olma, amaaa kadının kendi tercihi ama sen anlamıyor etmiyor falan diyorsab takıntı haline getirme kimsenin hayatına karışma
Seni sevmiyorsa saygı duy kardeşim bırak peşini senin için daha iyi olur kısacası unut. Zaten kızların çoğu böyle onları gerçekten seven bir erkeği önemsemezler.
Onsuz yaşayamam diye bir cümle yok, seni onsuz da yaşatırlar. Evladım, bu durumu senin değil kadının görmesi gerekiyordu. Bazen ne söylesen anlamsız gelir karşındaki insana. Yaşaması gerekiyor
Yakışıklı diye bir adamı tercih eden kadın salktır çocuğum? Hiç mi kriteri yok bu hatunun?
göremiyor değil abi, görse bile bir anlam ifade etmiyor çünkü onu seçmiş/sevmiş. herkessiz yaşanır bu arada. zamanla her şey geçer
Evleniyorsa sal artık kızı yapismayin abi milletin yakasına sümük gibi Allah mutlu ve hayırlı etsin inşallah amin de geç sananeeeee
Yiooo ayırmak varken adam enayi mi bi de dua etsin csfsfs
Benim mutusuz olduğum yerde kimse mutlu olamaz aslınım. Ayrıca kimsenin yuvası da umurumda olmaz :d
Senin yorumuna yazdığım için küfretmicem ama aynı küfürüne sama idade ediyorum :d yioo çıkmam çatla
@_BombacıMülayim_ keske kendini bombalasan
Puhahahah
İşte bu yüzden sevmeyeceksin dostum. Sana ders olsun
Oho bir kadının istemeyeceği sevmeyeceği her şeyi yapmışsın
Olayı şöyle düşün ❗️ Bu onun seçimi ayrıca evli bir kadını düşünmeyi kendine yakıştırıyor musun ❓️
Siz neden ayrıldınız?
Kadın emin olmasa buna izin vermezdi zaten.
Yahu sen çok değer verdiysen neden seninle değil ayrıldınız
Yaşarsın. Sana o canı veren seni onsuz da yaşatır. Benim sevdiğim gözümün önünde evlendi...
Zamanla onsuz olmaya alışırsın çok dert etme dünyada 4 milyar kadın var.
Bekle o zaman onu dedigin gibiyse bagini koparma zamanla geri doner
Yaşarsın. İnsan her acıya alışır.
Seninle evlenmek istemeyen kadına güle güle.
Boşanıp ta gelirse, nişanlıyım de.
Birde şöyle düşün ona bi bak ne kadar mutlu evlendigi için kendini uzmene gerek yok onun topragi başkasiymis ve çiçeği o toprakta açmış onun mutlu oldugunu gormen senin ne kadar onu sevdiginin bi gostergesi olmali ve hayatina bakmalisin
En İyi Cevap