Sence gerçek aşkın seni nerede bekliyor?

Allah bilir. Evlenebileceğinin garantisi yok. Genç yaşlarda evlilik, hakkında hayırlı değilse geç yaşta bile olsa evlilik iyidir. Hakkında bilgi sahibi olmadığın bir insana, ondan hoşlandığını ve niyetinin ciddiyetini anlatmakta çok riskli. Önceki yıllarda ; 2 tarafı tanıyan ve yuva kurmaları adına tanıştıran örnek ve değerli insanlar çoğunluktaydı, şimdi ise ''Genellemesiz'' kendisi bulsun ve evlensin sözü, ya da mantık evliliği yap diyenlerin oranı git gide artmakta.. Sanki bir şehre, mahalleye veya dükkana gidip orada evlenmek isteyenlerin ortamı var ve oraya gidip konuşucan ve cevabına göre yola çıkacan :).
Evlilik oranları düşmekte, boşanmalar artmakta,2 tarafı tanıyıp aracılık edenler azalmakta, Allah sonumuzu hayreylesin İnşeAllah amin.
Cevap
29Cevap
@Edameda06 aşkım nerede bekliyorsun🤣🤣
@Edameda06 geliyorum 😘😍❤️🤣
@Edameda06 açın kapıları paspas altına köy anahtarı 🤣
@IAmarPresterAen oluy 😂😆🐻
@Edameda06 ❤️😍
Bilinmez ki bu çok seçenek var hepsi de birbirine çok yakın ihtimali yüzde 50 ye indiremiyorum gerçi onun bile olasılığı çok yüksek neyse boş bırakım bu soruyu atmosferdeki oksijen miktarı ne durumda sigara perestler katliam yapıyor
Benim aşkım kişileri karıştırdı heralde. Yaş 25 oldu hala yok ortalıkta.
Arkadaşlarım dışında kimseyle anlaşamıyorum hiç bi ilişkim uzun sürmedi elin kızı bana sabretmez şaka maka da ömür boyu yanlız kalıcam bunu biliyorum neyse sağlık olsun.
İbrahim tatlıses ile eşi arasında 43 yaş olduğunu göz önünde bulundurursak, hayatımın aşkının annesi ve babası daha doğmamış olabilir 😬
Olsun yine de ben ikna oldum 😬
Keşke beklese. Nerede olursa olsun. Beni bekleyen birisi yok ne yazık ki. Ama ben onu bekliyorum.
Aşk yenlızca kendini manüpüle etmek sayılır... Aşkı arayın... ya da daha kolayı yaşlılarınıza sorun... anlatsın size aşk mı var yoksa sygı mı? aşkın bir varlığı yoktur gelip geçicidir max si 1 yıl... Sonra saygı yok ise o iş biter.
Belki de o gerçek insansa şu an bir ilçe ötemde bekliyor ama tatildeyim eve dönersem sadece bir alt mahallemde bekliyordur
Allah Bana Saklamış Zamanı Geldiğinde Gönlüme Verecek🌸
Beklemesin , hayatımdan zaman çalmaktan başka bir şey olmayacak.
Kaf dağının ardındaki evinde her halde zira bulamıyorum, kendi çıksın gelsin artık 😊
evinde bekliyor Şu an
Bence askim bir koylu guzeli
Gerçek aşkım yok
umarım bulursun :D
sanmıyorum :D
ben de öylesine söylemiştim kelin ilacı olsa önce kendi başına sürermiş şlfgmbglşbm
dfhdfhdfhdfh anlıyorum
Evinde beklemesini umuyorum 😂
Kim bilir nerde ne yapıyor
Bulamam gibi ben
Olmuyor
500m ileride oturuyor, haberi yok.
Muhabbet yok 5-6 yaş fark olabilir belki.
Burada KS de olabilir mi acaba kanka 🙃
Cehenmein dibinde olabilir 🤣
En İyi Cevap